Табло, кoри на врати и седалки от W210 на W124
Started by L. Tenev, 03 Dec 2009 - 15:48:50
14 replies to this topic
Posted 03 December 2009 - 15:48
Здравеите колеги хрумна ми една щура идея,т.е на баща ми.На скоро ремунтира едно старичко бусче направи го сякаш сега е излязло от магазина че и по добре. Бутна го от сякаде салон, ходова час , товарна час сичко вазможно го направи стана бонбон и се запали по тунинга. Гледам го секи ден стои пред компа и гледа наи различни обяви викам си сигорно ще маха стария джип, питах го а нашия ми отговори че ми търсил табло,седалки, кури на вратите, външни драшки на вратите , но аз това го знаех преди това интересното беше, аз си мислех че ще са пак от модел w124, а то се оказа че ще са от w210. Питах го дали е вазможно тои ми отвърна , че купетата били същите и ставали. Та искам да ви питам ако случаино знаете ТОВА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ????
Posted 04 December 2009 - 21:51
моля, темата да продължи по нормален начин
Posted 04 December 2009 - 22:32
моля, темата да продължи по нормален начин
Е как да стане като половината форум иска да му отговори,че кУри стават и от Actros.
Posted 04 December 2009 - 22:36
Ето за това - няма да се увеличават членовете на клуба .Напротив ще бягат по другите форуми....Заради това че тука са най-големите и само се бъзикат с новите потребители.Поздрави.Е как да стане като половината форум иска да му отговори,че кУри стават и от Actros.
Моля да ми се изтрие коментара ако не е на място.
Posted 04 December 2009 - 23:46
Ето за това - няма да се увеличават членовете на клуба .Напротив ще бягат по другите форуми....Заради това че тука са най-големите и само се бъзикат с новите потребители.Поздрави.
За съжаление си много прав Колега. Каквато марка кола съм имал винаги съм бил регистриран и в съответният форум / тази ми е осмата кола /. Още в началото тук ми направи впечатление леко високомерното отношение на някои колеги. Отношение което не съм видял в друг форум! Миналата година когато имах за кратко БМВ с удоволствие ходих всяка неделя на форумните срещи . Пък тия с БМВтата били кисели гъзари. И тук писах и после сам си изтрих всички мнения! И никога не смятам да дойда на която и да е форумна среща. И не бих си пуснал колата в раздел продава, защото става нещо което пак не съм видял в който и да е форум.
Posted 05 December 2009 - 00:10
Не си прав Роки!За съжаление си много прав Колега. Каквато марка кола съм имал винаги съм бил регистриран и в съответният форум / тази ми е осмата кола /. Още в началото тук ми направи впечатление леко високомерното отношение на някои колеги. Отношение което не съм видял в друг форум! Миналата година когато имах за кратко БМВ с удоволствие ходих всяка неделя на форумните срещи . Пък тия с БМВтата били кисели гъзари. И тук писах и после сам си изтрих всички мнения! И никога не смятам да дойда на която и да е форумна среща. И не бих си пуснал колата в раздел продава, защото става нещо което пак не съм видял в който и да е форум.
Мини на някоя сбирка и ще видиш, че хората са си много готини и ...земни.
Не казвай какво ще покажат заровете, преди да си ги ...хвърлил!
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 05 December 2009 - 01:37
Незнам дали проблема е в това ,че съм нов или ,че съм твърде малък , тези хора немога да ги разбера. Каквато и тема да съм пуснал те се отвръщат със присмех и високомерие. И до сега се чудих за какво няма хора тук> ето я причината или една от причините.Сега бях на събирка на БМВ-та отидох пръснах си гумите на моито и те ми ръкопляскаха, кефеха ми се , преди това пихме кафе, никои неми се ропна, никои неми се изсмя,а ги познавах от едва 2 мин. Готини хора които насърчават младите а неги усмиват и нени гледат от високо !!Всеки гледаше да ми даде съвет , а не да ми казват да си продавам БМВ-то, или че съм селянин .............!
Извинявам се на Модераторите, че не е тук мястото!
Извинявам се на Модераторите, че не е тук мястото!
Posted 05 December 2009 - 07:45
Виж колега,тук просто се държи на правописа и не си първия,на който се прави забележка,поради простата причина,че когато впоследствие друг потърси тема с "кори" тази тук няма да излезе в резултати,защото е написано "Кури"...Не одобрявам начина по който скочиха всички върху теб,макар и да бяха донякъде прави.Отиди на някоя среща все пак и мисля,че няма да съжаляваш-едно е форума,а друго реалноста.А по темата-лично според мен е безпредметно да слагаш кори от по нов модел-излишно кихане на кинти и колата си остава е 1986та.По скоро ги вложи в нещо належащо-все пак сме МБ притежатели и такива БГ тунинги не са най-удачни за марката.По хубав за мен е един класически добре поддържан 124,отколкото накичен като коледна елха.Отделно от това корите на 210 са по дебели и прибавени с таблото мисля,че няма да се съберат като ширина.Не е правена тази операция,досега в този форум.Ако все пак решиш-споделяй снимки
п.с. Към колегите-младо е момчето с бурна кръв...не знаете колко зле ни е образованието в момента
п.с. Към колегите-младо е момчето с бурна кръв...не знаете колко зле ни е образованието в момента
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 05 December 2009 - 12:05
Привет. Бях от първите които четоха темата и още нямаше коментари. Седнах и написах 5-6 реда, прибавих линкове подобни на упрека който носи новия колега, но се отказах да я публикувам точно заради това което е казал MZT. Общоизвестен факт е че младежите са под всякаква критика за правописа /а и не само/, че младите шофьори имат книжки които могат да им свършат повече работа в тоалетната отколкото зад волана, че масово се нарушават правилата и не се спазват законите. И като им се направи забележка се обиждат и започват да плюят, вместо да си вземат бележка и да не допускат същите грешки пак. Лошото е че големият процент от тези младежи са с по-дебел гръб, за всичко им е угаждано, потни вода не са пили, а и крушата не пада далеч от дървото. Младият колега L. Tenev е наложително да попрегледа правописния речник - един ден ще се наложи да си напише CV и единствиният отговор ще бъде - неодобрен. Това което ти казваме е за твое добро. Успех в четенето колега.
Posted 05 December 2009 - 13:37
Привет. Бях от първите които четоха темата и още нямаше коментари. Седнах и написах 5-6 реда, прибавих линкове подобни на упрека който носи новия колега, но се отказах да я публикувам точно заради това което е казал MZT. Общоизвестен факт е че младежите са под всякаква критика за правописа /а и не само/, че младите шофьори имат книжки които могат да им свършат повече работа в тоалетната отколкото зад волана, че масово се нарушават правилата и не се спазват законите. И като им се направи забележка се обиждат и започват да плюят, вместо да си вземат бележка и да не допускат същите грешки пак. Лошото е че големият процент от тези младежи са с по-дебел гръб, за всичко им е угаждано, потни вода не са пили, а и крушата не пада далеч от дървото. Младият колега L. Tenev е наложително да попрегледа правописния речник - един ден ще се наложи да си напише CV и единствиният отговор ще бъде - неодобрен. Това което ти казваме е за твое добро. Успех в четенето колега.
Благодаря! Това, което каза за образованието си много прав ,но ме засяга друго нещо ,а именно ,че книшката може да ми служи за друга цел. Имам книшка за мотор от 2 години, зех си и тая за Б- също без никакъв проблем,а да неговорим за Ц-то то ми беше най-лесно. До сега нямам нито едно нарошение и винаги съм спазвал правилата имаи на впредвид , че неслизам от коли,мотори, бусове,джипове и камиони от както имам книшка, а и преди това само от бусове. 4-ти клас започнах да се уча на бус и до си карам перфектно.Така че, ти неможеш да ми кажеш ,че книшката ще ми върши по добра работа в кенефа. Да имам по-дебел гръб зад себеси ,но мога да ти кажа ,че бачкам повече от тия, който са наработа при нас. Неискам да се карам вече с никои просто се дразня от отношението на някой хора.
Posted 05 December 2009 - 16:27
Благодаря! Това, което каза за образованието си много прав ,но ме засяга друго нещо ,а именно ,че книшката може да ми служи за друга цел. Имам книшка за мотор от 2 години, зех си и тая за Б- също без никакъв проблем,а да неговорим за Ц-то то ми беше най-лесно. До сега нямам нито едно нарошение и винаги съм спазвал правилата имаи на впредвид , че неслизам от коли,мотори, бусове,джипове и камиони от както имам книшка, а и преди това само от бусове. 4-ти клас започнах да се уча на бус и до си карам перфектно.Така че, ти неможеш да ми кажеш ,че книшката ще ми върши по добра работа в кенефа. Да имам по-дебел гръб зад себеси ,но мога да ти кажа ,че бачкам повече от тия, който са наработа при нас. Неискам да се карам вече с никои просто се дразня от отношението на някой хора.
Не съм визирал теб лично. Това е мое принципно мнение, изградено през годините житейски път и шофьорски опит които съм натрупал. Вероятно още имаш жълто по устата щом се обиждаш от това което съм писал по-горе, а опитът който си натрупал преди да се явиш за книжката е в плюс за теб. Но ако си се учил на полето и си карал 5 години, това не значи, че ще реагираш по-адекватно от човек карал само 1 година но в София. Работил съм в Роман - там книжка се взимаше супер лесно - нямаше и един светофар когато бях там преди 10-12 години.
Оспамихме темата. Има вероятност да не се наместят добре детайлите, или част от тях от W210 на W124. Има вероятност да се намести и в рубриката "селски тунинг". Карайте си го както е класически изпълнено - това купе си е достатъчно красиво и така. Успех!
Posted 05 December 2009 - 23:11
Виж, дали ще се регистрираш като L. Tenev или Yb4o, неграмотните ти постинги се разпознават!Благодаря! Това, което каза за образованието си много прав ,но ме засяга друго нещо ,а именно ,че книшката може да ми служи за друга цел. Имам книшка за мотор от 2 години, зех си и тая за Б- също без никакъв проблем,а да неговорим за Ц-то то ми беше най-лесно. До сега нямам нито едно нарошение и винаги съм спазвал правилата имаи на впредвид , че неслизам от коли,мотори, бусове,джипове и камиони от както имам книшка, а и преди това само от бусове. 4-ти клас започнах да се уча на бус и до си карам перфектно.Така че, ти неможеш да ми кажеш ,че книшката ще ми върши по добра работа в кенефа. Да имам по-дебел гръб зад себеси ,но мога да ти кажа ,че бачкам повече от тия, който са наработа при нас. Неискам да се карам вече с никои просто се дразня от отношението на някой хора.
Явно е, че не кирилицата е проблема за който казваше в по-старите постинги.
Пише се Книжка!
Кой (единствено число)
Кои (мн.ч.)
И т.н. и т.н.
Ти кой клас си завършил бе брато?
Posted 06 December 2009 - 07:57
Абе нека си пише човекът както намери за добре!!! Зная че много от колегите се дразнят!!! За онези които не могат да разгадаят текста нека не пишат отговориВиж, дали ще се регистрираш като L. Tenev или Yb4o, неграмотните ти постинги се разпознават!
Явно е, че не кирилицата е проблема за който казваше в по-старите постинги.
Пише се Книжка!
Кой (единствено число)
Кои (мн.ч.)
И т.н. и т.н.
Ти кой клас си завършил бе брато?
ТОЛКОВА Е ПРОСТО
PEACE ALL
Posted 06 December 2009 - 09:58
Голяма веселба!!! Тази операция няма да стане без рязане и кроене и заваряване...Захващането е различно и на корите и на седалките,а пък задната е по-широка(не че не съм виждал навряна от 140 в 124...).И понеже баща ти сигурно ще каже, че нищо не разбираме и че няма невъзможни неща, аз ще кажа че от части съм съгласен с него,но по същата логика може да се сложат и самолетни седалки и на тавана може да се монтира перка от хеликоптер и на предния капак череп от искърско говедо... и съм убеден че ще стане,даже мога да помогна!
Posted 08 December 2009 - 10:33
С такива членове няма нужда да се увеличава клубът.Ето за това - няма да се увеличават членовете на клуба .Напротив ще бягат по другите форуми....Заради това че тука са най-големите и само се бъзикат с новите потребители.Поздрави.
А колегата, щом го боли някое място за мнението на хората тук, може да се регистрира другаде и да пита там.
Грамотното писане е принципно изискване и няма значение, дали форумът е за автомобили, бременни или нещо друго.
В противен случай комуникацията става невъзможна. И няма как да не обръщам внимание на това кой как пише, защото неграмотно написаното не става за четене след това. Т.е. писаното от такъв човек е абсолютно безполезно. И докато той не вижда смисъл в това да се научи да комуникира с останалите, хората няма да виждат смисъл в това да си губят времето да му отговарят.
Има ред и има правила. И всеки, който смята, че те са въведени за да им е гадно на хората - няма място тук. Редът и правилата са въведени, за да се регулират отношенията между хората и за да са доволни всички. Всеки, който не зачина реда и правилата не зачита и останалите и може да си търси друго място.
Само между другото - L.Tenev или Yb4o - според правилата на форума е забранено писането от две различни имена във форумите.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users