Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Дайте идея:Кадърен теникиджия на нормална цена. ПЛОВДИВ

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 nikibol

nikibol

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes 210 D

Публикувано 02 декември 2009 - 23:55

Здравейте.
От Пловдив съм. Скоро закупих една 190-тка, 2.0 дизел.
До тук, добре. Отзад бе малко ниска. Мислех, че проблема ще се оправи с подлагането на тампони, но.. нещата не изглеждаха, така както си мислех.
Излезна, че пущината е поизгнила доста, на местата където стъпват пружините... на купето, та..
Ако може да ми препоръчате тенекеджия в Пловдив, който да успее да закърпи колата, както трябва и.... каква е нормалната цена за тази услуга.
Благодаря Ви предварително.
  • 0

#2 hansito

hansito

Чирак

• Потребители на форума
  • 179 Мнения:
  • Град:Филибето майна
  • Автомобил:
    W124 300ce 1991.

Публикувано 03 декември 2009 - 14:03

Eто ти един мн добьр казва се Недялко обади му се и ще се разберете.кажи му, че Светлозар от 9 бл.ти е дал телефона.0887588466 човека работи мн добре на мен ми е правил някой работи.
  • 0
Публикувано изображение

#3 Estilian

Estilian

Чирак

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W140 SEL600 V12 1998г.
    Saab 93-OG Convertible, 2000г.

Публикувано 05 декември 2009 - 20:21

Колега, до скоро бях собственик на Мицубиши, което, по една или друга причина, се обслужва от същите фирми, които ремонтират и внасят Мерцедеси ;) Та, както и да е - мисълта ми беше за сервиза на Ратола Пловдив, които с ръка на сърце мога да заявя, че са невероятни специалисти! Както при японците, така и при МБ! Така че спокойно можеш да отидеш там - цените са малко по-високи от на частници, но за сметка на това имат много добра база, имат опция за компютърна диагностика, имат части (те са си вносител от Германия и Япония)...
  • 0
================
̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿' ̿
Стилян

#4 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W126 280 SE M110 83"
    Mercedes W211 E280 CDI 177ps
    Mercedes W221 S350

Публикувано 05 декември 2009 - 23:22

Колега, до скоро бях собственик на Мицубиши, което, по една или друга причина, се обслужва от същите фирми, които ремонтират и внасят Мерцедеси ;) Та, както и да е - мисълта ми беше за сервиза на Ратола Пловдив, които с ръка на сърце мога да заявя, че са невероятни специалисти! Както при японците, така и при МБ! Така че спокойно можеш да отидеш там - цените са малко по-високи от на частници, но за сметка на това имат много добра база, имат опция за компютърна диагностика, имат части (те са си вносител от Германия и Япония)...

Е ОК , ама това какво общо има с тенекеджия ! :kill_myself:
В фирмен сервиз да ти кърпят колата , колега ти луд ли си , това ще му излезне 100 пъти по скъпо от цената на 190ката , защото няй малкото никой няма да се навие да го кърпи а ще сменят детайли с оригинални , а такива за кола на 20 години струват майкаси и баща си ! А ратола е представител на Brabus не на МБ !!!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни