Коя е най-популярната марка автомобили в БГ ?
Започната от a_atanasov, 01 дек 2009 - 21:01:31
23 мнения по тази тема
Публикувано 01 декември 2009 - 21:01
А да ви видя сега. Отговаряйте безпристрастно.
Публикувано 01 декември 2009 - 21:22
Лично и безпристрастно-VW...следван от жопел-такъв ни е стандарта просто,а и не само на нас

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 декември 2009 - 21:22
Според мен е опел,след това фолксваген и т.н.т.

Публикувано 01 декември 2009 - 21:33
Аз мисля, че е БМВ. Така и гласувах.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 01 декември 2009 - 21:58
аз гласувах за народната кола,ама си мисля че е наравно хлОПЕЛ

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 01 декември 2009 - 22:36
Несъмнено VW.
Публикувано 01 декември 2009 - 22:41
Говорим за най-популярна или за най-карана марка, щото мисля че има малка разлика?
За най-карана съм съгласен, че първото място трябва да се раздели между VW и Опел.
За най-карана съм съгласен, че първото място трябва да се раздели между VW и Опел.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 01 декември 2009 - 22:45
При така зададен въпрос, т.е. "Коя е най-популярната марка автомобил в БГ", са възможни няколко насоки на размисъл и разбира се и нееднозначни отговора. Под най-популярната какво да разбираме:
1. Най-употребяваната
2. Най-известната, т.е. дори и някоя баба да попиташ: "бабе, я кажи някоя марка арна колица дето знаеш"..........и тя да ти отговори
3. Най-харесваната, независимо дали можеш да си я позволиш или не
4. или какво
Според мен най-близо до въпроса "най-популярната" следва да се разбира най-известната в БГ. То тук естествено повечето ще кажат МБ - като съвкупност от анкетирани деца, хора на средна възраст и стари хора.
Най-употребяваната мисля, че е БМВ, въпреки масовите Голфове, демек Фолксваген. Всъщност може да се провери по форумите. Бройката на регистрираните общо взето ще даде и насока коя е най-купуваната и употребяваната кола.
1. Най-употребяваната
2. Най-известната, т.е. дори и някоя баба да попиташ: "бабе, я кажи някоя марка арна колица дето знаеш"..........и тя да ти отговори
4. или какво
Според мен най-близо до въпроса "най-популярната" следва да се разбира най-известната в БГ. То тук естествено повечето ще кажат МБ - като съвкупност от анкетирани деца, хора на средна възраст и стари хора.
Най-употребяваната мисля, че е БМВ, въпреки масовите Голфове, демек Фолксваген. Всъщност може да се провери по форумите. Бройката на регистрираните общо взето ще даде и насока коя е най-купуваната и употребяваната кола.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 01 декември 2009 - 22:47
Разлика действително има. Автора на темата под "популярна" има предвид "най-карана"
Иначе най-популярните коли са две, и всеки ги знае - Мерцедес и "всички останали".
Аз гласувах за Опел. От четири коли на пътя три бяха Опели. Като карах Опел де, сега е обратно.
Иначе най-популярните коли са две, и всеки ги знае - Мерцедес и "всички останали".
Аз гласувах за Опел. От четири коли на пътя три бяха Опели. Като карах Опел де, сега е обратно.
Публикувано 01 декември 2009 - 23:22
BMW & VW 
За BMW-то, вервайте ми
Най-големия форум у БГ. (Е30, Е34 & Е36 fans в изобилие).
За VW... там и Боговете мълчат.

За BMW-то, вервайте ми

За VW... там и Боговете мълчат.
Публикувано 02 декември 2009 - 12:18
Според мен е VW ( ако трябва да сме точни голф- те са навсякъде). БМВ- та тройки особенно старите също са доста често срещани.
Публикувано 02 декември 2009 - 15:19
Гласувах за две марки едновременно (не знаех че ставало), та това са Фолксваген и Опел.
БМВ- също се срещат по улиците, но няма база за сравнение, само по форума им нищо не може да се съди.
БМВ- също се срещат по улиците, но няма база за сравнение, само по форума им нищо не може да се съди.
Публикувано 02 декември 2009 - 15:36
Колегииииииии къде забравихте италиянските возила!??????????????
Алфа и фиат също са доста разпространени, тъй като са доста евтини същевременно кекави!
Алфа и фиат също са доста разпространени, тъй като са доста евтини същевременно кекави!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 02 декември 2009 - 15:56
При така зададен въпрос, т.е. "Коя е най-популярната марка автомобил в БГ", са възможни няколко насоки на размисъл и разбира се и нееднозначни отговора. Под най-популярната какво да разбираме:
1. Най-употребяваната
4. или какво
И аз няма да отговарям щото не ми е ясно кво ме питат

Публикувано 04 декември 2009 - 13:40
Аз гласувах за VW - старите им модели са най-достъпни за нашего брата.
Близо до тях са моделите на ХЛопел
Близо до тях са моделите на ХЛопел
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни