Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Цетка нов внос от Италия

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 декември 2009 - 22:44

ГТП: 100лв
по закон си трябват зимни гуми и това си е... Глоба!

С тези две неща не мога да се съглася. Миналата събота пинах ГТП - 35 лв. Другото е, че полицаите гледат милиметрите на грайфера, а не дали гумата е зимна или лятна. Изискване за зимни гуми, което да е нормативно регламентирано, до колкото знам няма. Това, че ние си слагаме такива, е от гледна точка на сигурността.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#17 prikmeta

prikmeta

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Автомобил:
    W124/200Е/1993

Публикувано 03 декември 2009 - 07:39

Е,честито,колега,със здраве да си я караш!БЕЗАВАРИЙНО ЗА ВСИЧКИ!!! :levski: :flagMB new:
  • 0

#18 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 03 декември 2009 - 08:15

Колега, страхотен отговор ми даде. Мерси. Вече купих цетката и всичко е- ок, за сега поне. Тук от България я взех. Плашеха ме км на, които я взимам, но то пък се оказа, че и е сменен мотора в Мерцедес Италия, та това много ме зарадва.

Е, не успяхме да те разубедим, явно е имало "любов от пръв поглед".
Със здраве да си я караш, безаварийни километри.
Може малко снимки да пуснеш и за я разходиш до някоя от сбирките, не пишеш от кой град си...
  • 0

#19 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 03 декември 2009 - 09:05

Аз,така си купих и двата мерцедеса,от пръв поглед.Когато колата си е твоя нищо не можеш да направиш,колкото и да е скъпа.Поглед,влюбване и си отекъл,като при жените.
Безаварийно колега.Със здраве да си я караш и да и се радваш.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#20 Estilian

Estilian

Чирак

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W140 SEL600 V12 1998г.
    Saab 93-OG Convertible, 2000г.

Публикувано 03 декември 2009 - 10:21

Честито колега, хиляди безаварийни километри ти пожелавам и се надявам скоро да те видим на събиранията.

Имам само едно питане - а каква причина изтъкнаха за факта, че на колата й е сменен двигателя?! Пък и след смяната продават колата... малко е съмнително това?
  • 0
================
̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿' ̿
Стилян

#21 konflikt

konflikt

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 03 декември 2009 - 13:08

Мерси на всички за добрите пожелания, но нека незабражяме , че това е просто една кола, макар и Мерцедес:):)
Колега, а за мотора ми казаха в КАТ- София, че е сменен. На километража и пише 145890 км, но "съвестният" търговец беше забравил една книжчица вътре в, която си пишеше всичко. Най вероятно и е гръмнал мотора от "добра подръжка". Както и да е- зелен металик, кожен салон- жълт, оригинални стелки, всичко работи по колата (за сега:) ) абе лачена е... Ще и кача и снимки скоро
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни