Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Кои безиностанций позвате?Само за LPG!!!

• Please log in to reply
20 replies to this topic

Poll: Защо!!!

Защо!!!

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#16 Stefan W126

Stefan W126

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Posts:
  • Град:Kneja

Posted 26 October 2006 - 21:42

На мерцедеса не сам му инсталирал още задницата и газова,но Полото зарейдам с газ на частни газстанций понейе там имат приставка за палнене на битови бутилки,а аз карам с такава :Dn: :D
  • 0

#17 Psyho

Psyho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 351 Posts:
  • Град:Банишора, София, България
  • Интереси:mountaine bike, mercedes, firearms
  • Автомобил:
    W115 - '71
    W201 - '89

Posted 26 October 2006 - 23:03

ЛукОйл- а на сточна гара, по път ми е общо взето.
  • 0
Posted ImagePosted ImagePosted Image

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40

#18 li44o

li44o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:

Posted 11 November 2006 - 08:34

колеги сипете от ОПЕТ или РОМПЕТРОЛ и тогажа схте говорим за цисто гориво сипвал сам досега от ОМВ ебати грешката
  • 0

#19 e420

e420

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 14 Posts:
  • Град:София

Posted 12 November 2006 - 12:05

Преди сипвах 95 или 98 /за извънградско/ само на Лукоил, докато миналата зима не ми замръзна бензина /водата в него/ в инжекциона и дадох 450 лв. за някаква част, дето я чаках 12 дни от Германия :(.

След това сипвам само 95 или 100 октана от ОМВ и нямам забележки. Плюс това там плащам с дебитната карта, а на другите не става.

Но днес заредих на Шел заради фераритата, дето ги дават и ще видя как ще се държи осмака. Не че има някакво значение колко окатана е и от къде е бензина при каране в София - разхода си е 20-21 :)
  • 0

#20 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,660 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Posted 12 November 2006 - 12:11

колеги сипете от ОПЕТ или РОМПЕТРОЛ и тогажа схте говорим за цисто гориво сипвал сам досега от ОМВ ебати грешката

Бате тва Ромпетрол само като му вида името и се плаша :yahoo: :yahoo: :yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#21 bon_bonev

bon_bonev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 253 Posts:
  • Град:Стара Загора

Posted 18 November 2006 - 21:59

от години почти само в лукойл.рядко слагам и от газта на една непозната за живеещите извън ст. загора бензиностанция . аргумента: от сигурен човек знам , че произвежданото LPG в нефтохим задоволява около 20-25 % от пазара в страната. около 70% е вноса от румъния , ,а останало е от гърция и други държави.румънците и мат 2 рафинерии с общ капацитет над 4 пъти по голям от нефтохим. Само се замислете от къде идва LPG-то на големите вериги, пък да не говорим за кварталните "газаджийници". според човека има моменти на натоварване на мощностите на нефтохима за производсво на бензини , дизел, самолетни горива и др. което се отразява както в/у количеството така и в/у качеството на газта.руски нефт почти не стига до България. всичко е от южна америка , най вече венецуела. а сега познайте кой е най евтиният нефт , съответно най голям боклук- познахте венецуелския.та когато се преработва тиня , а пък американците искат качествен JЕТ А1 /самолетно гориво/ за да водят война с арабите - как да стане номера.не напразно тяхните самолети-цистерни бяха на сарафово. сещайте се след преработката дали боклука не остава за бг пазара. щото лумпенски казано при суровина с безкрайно лошо качество за да се произведе нещо с добро качество /JET/ то остават фракции от които се получава гориво с качество до долната граница на БДС. румънското е гарантирано още много по зле. пък за дизел не ми се говори- то не бе леко корабно гориво, терпентин , други отпадъчни продукти използвани за разредители и куп боклуци. за това най добре си продайте мечока на някой мустакат мангал и си стойте в къщи :D :D :D това на майтап. газ до дупка
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users