Кои безиностанций позвате?Само за LPG!!!
Започната от ENOXELA, 28 авг 2006 - 21:28:37
20 мнения по тази тема
Публикувано 28 август 2006 - 21:28
Моля,аргументирайте се.
Публикувано 29 август 2006 - 11:39
ЛукОйл, при нас на друго место газ нема ;П
Публикувано 29 август 2006 - 14:03
Темпо -
1. пред/зад блока ми е,
2. имам карта за намаление
3. до сега не съм имал оплаквания
преди време много зареждах на SHELL
1. пред/зад блока ми е,
2. имам карта за намаление
3. до сега не съм имал оплаквания
преди време много зареждах на SHELL
Публикувано 03 септември 2006 - 14:56
За сега съм на OMV и съм доволен. Пробвах няколко пъти на Лук Ойл, но не съм очарован.
Публикувано 18 септември 2006 - 17:41
която е най-близо като ми свърши газта
:
Публикувано 25 септември 2006 - 14:17
За сега само Лукойл не мешат бензина. Някой зареждал ли е на ВОЛФ,срещу Горублянско ханче? Трябва да ви кажа че бензина е се едно караш със рейсинг. hoorayМоля,аргументирайте се.
Публикувано 13 октомври 2006 - 19:44
Не знам дали ви е правило впечетление но с на ОMV. газта колата по-бързо ускорява, докато на SHELL пък се изминават повече километри
Публикувано 13 октомври 2006 - 21:18
и аз така.иначе напоследък сипвам на еко и лукоил и върви яко колата ама не знам къв е разхода щот неми пука вече ,писна ми да засичам,колкото толковакоято е най-близо като ми свърши газта
:

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 26 октомври 2006 - 12:07
зреждам на шел,доволен съм от бензина,по път ми е и ползвам СМАРТ картата
Публикувано 26 октомври 2006 - 12:58
Един глас за Лукойл.
Предишната кола я зареждах на OMV по настояване на собственика.
1.8 Mi WV на газ - никакви проблеми. Със 124ката 2.0 на газ обаче проблеми възникнаха - 2-3 месеца след като я взех попаднах на някаква партида газ, от която на две поредни зареждания ми гърмеше - за щастие само предпазния маркуч. След близо година пауза сипах в OMV пак по принуда - бързах, нямах гориво. Колата се държа отвратително - липса на мощност, аха-аха да почне да киха.
Когато откриха една бензиностанция на завоя от Цариградско за Младост - мисля че беше Газтрейд сипвах около 2-3 месеца там. В началото беше добре, постепенно вървежа падна а разхода скочи и ги зарязах. Върнах се на Лукойл. Не казвам, че са супер. Постоянно им играе качеството, но поне драстични неща от рода на невървеж, голям разход или гърмежи няма. Може да ми е много капризна газовата. :Dn:
Предишната кола я зареждах на OMV по настояване на собственика.
1.8 Mi WV на газ - никакви проблеми. Със 124ката 2.0 на газ обаче проблеми възникнаха - 2-3 месеца след като я взех попаднах на някаква партида газ, от която на две поредни зареждания ми гърмеше - за щастие само предпазния маркуч. След близо година пауза сипах в OMV пак по принуда - бързах, нямах гориво. Колата се държа отвратително - липса на мощност, аха-аха да почне да киха.
Когато откриха една бензиностанция на завоя от Цариградско за Младост - мисля че беше Газтрейд сипвах около 2-3 месеца там. В началото беше добре, постепенно вървежа падна а разхода скочи и ги зарязах. Върнах се на Лукойл. Не казвам, че са супер. Постоянно им играе качеството, но поне драстични неща от рода на невървеж, голям разход или гърмежи няма. Може да ми е много капризна газовата. :Dn:
Публикувано 26 октомври 2006 - 17:33
Това за бензин или LPG става въпрос ?зреждам на шел,доволен съм от бензина,по път ми е и ползвам СМАРТ картата
Публикувано 26 октомври 2006 - 19:34
ми незнам какво е LPGТова за бензин или LPG става въпрос ?зреждам на шел,доволен съм от бензина,по път ми е и ползвам СМАРТ картата
Публикувано 26 октомври 2006 - 19:38
LPG е пропан бутан ГАЗми незнам какво е LPG
Това за бензин или LPG става въпрос ?зреждам на шел,доволен съм от бензина,по път ми е и ползвам СМАРТ картата
,но говоря за бензин 95.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА