"Знаете, че сте в 124-ката, когато...?"
Започната от projektzwo, 20 ное 2009 - 11:48:38
112 мнения по тази тема
Публикувано 24 ноември 2009 - 09:38
хихих
Публикувано 25 ноември 2009 - 10:08
...когато отвориш шибедаха и някой се провикне, че е колкото на Голф 1 (кабрио) гюрука...
Публикувано 25 ноември 2009 - 16:32
O da !!1 : ама лачено
Публикувано 24 декември 2009 - 12:05
Знаете ли как обяснявам разликата между моята хубавица /W124/ и на някой познат МПС-то?
Разликата е в това че ако тръгнем на преход из страната /при спазване на правилата за движение/ на една целодневна обиколка, когато се приберем, "колегата" с МПС-то ще се изкъпи и ще заспи като пребит, а аз ще легна до жена му ... и тя ще хареса круиза ...
Разликата е в това че ако тръгнем на преход из страната /при спазване на правилата за движение/ на една целодневна обиколка, когато се приберем, "колегата" с МПС-то ще се изкъпи и ще заспи като пребит, а аз ще легна до жена му ... и тя ще хареса круиза ...
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 26 декември 2009 - 13:12
Ммноого верно!!!Знаете ли как обяснявам разликата между моята хубавица /W124/ и на някой познат МПС-то?
Публикувано 26 декември 2009 - 19:11
124 CE- Това е колата , него казвам защото я имам, а го казвам защото е ИСТИНА!!!
Комфот и удоволствие от шофирането
Комфот и удоволствие от шофирането
Публикувано 03 януари 2010 - 08:39
Перфектно казаноАз имам един лаф-не плюй Мерцедес ,защото ако през живота си не си го карал ,то рано или късно ще се возиш в Мерцедес па било то и катафалка.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ,ПЪК ТО ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ! :flagMB new:
Публикувано 12 януари 2010 - 20:18
5. За харченето няма да говоря , тъй като... с 65 л 760 км и съм СТРАШНО ДОВОЛЕН !
Ако караш с 90 може ?
Публикувано 13 януари 2010 - 08:15
Гангов.. този разход е... градско.. (по-точно Софийско... !)
А и да ти кажа.. че моята работа е свързана с целодневно обикаляне из града.. и то по-наи гадния начин. Палиш.. минаваш макс 10км.. гасиш.. след 2 мин палиш пак.. още 1-2 км.. гасиш и отново.. и отново.. !
А и да ти кажа.. че моята работа е свързана с целодневно обикаляне из града.. и то по-наи гадния начин. Палиш.. минаваш макс 10км.. гасиш.. след 2 мин палиш пак.. още 1-2 км.. гасиш и отново.. и отново.. !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 13 януари 2010 - 12:27
Моята хубавица лапа зиме по 13-14 градско и пак не се оплаквам.
С тази смотана нафта по бензиностанциите какво друго да очаква човек ...
С тази смотана нафта по бензиностанциите какво друго да очаква човек ...
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 18 януари 2010 - 21:05
...когато съм забравил фаровете и отворя вратата, напомнящият звук е все едно съм активирал ядрено оръжие по погрешка.
It is nice to be important, but it is more important to be nice.
Публикувано 26 януари 2010 - 13:18
бих казал само при мисалта за него получавам О Р Г А З Ъ М
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни