Аз мисля, че РЕАЛНАТА полза от тези регистрации е някъде другде, а не там, за където се говори: превенция на престъпността. По скоро е следене на хората... Бай Брадър.
Те сума ти ДДС източиха от цигански фирмички, дето пак е регистрирано всичко и не могат да ги хванат (справка - трамвайната спирка до пазара Илиянци - празна фактура - ХХ лв.), та за разговор ли няма да се измисли дяволия?
И отиваш да регистрираш, а онези хапльовци ще те изядат с парцалите да ти продават услуги и абонаментни планове.. ГАДОВЕ! Увеличават си продажбата на боклуците! Таксуват ти разговора на цяла минута, а си говорил 20 секунди, пържат мозъци с базовите си станции и други подобни тъпотии. Ама ние сме си виновни, като им се връзваме, ето ме на - и аз ползвам такива играчки.
Прав си, че ще се опитат да ти продадат маса глупости, но за "биг брадъра" не си прав. Могат да те следят и без регистрация. Казвам ти го от опит, работил съм в тая сфера, вервай ми.
А големите бандити ги остави, те имат подкрепата на следящите, тъй че няма смисъл да ги следят.
Да ползваш ГСМ не е лошо, удобство е. За вредата мога да ти кажа, че е същото като със старите монитори, вредни са ама се блещехме по цял ден в тях.