Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ОТОПЛИТЕЛНИ ПЕЧКИ Webasto!Оферта от Германия.

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 Roki

Roki

Чирак

• Потребители на форума
  • 50 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц E200 98г.

Публикувано 04 ноември 2009 - 19:50

Здравейте Колеги. Днес попаднах на търговец в ebay.de,който продава отоплителни печки Webasto. Някой ако има мерак за такава екстра може да си поръча.

ЦЪК!

:flagmbcb
  • 0

#2 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 09 ноември 2009 - 10:50

То само тоя търговец да е ....... има цени на цял комплект запо 350 евро ама пак е скъпо.....
Само кинти да имаш -проблем с намирането няма.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#3 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 ноември 2009 - 12:00

И после да ти казвам ли монтажа още колко идва? Аз съм с климатроника с LCD и бутончета, дето като извадя IR ключа и повече не реагира... нещо не съм много сигурен, че монтажа е plug-and-play! Да не говорим, че съм на бензин... трябва или печка на бензин или допълнително резервоарче за нафта и стана дявол на магаре. А съм го мислил варианта, че колата спи на открито.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#4 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 09 ноември 2009 - 19:22

И после да ти казвам ли монтажа още колко идва? Аз съм с климатроника с LCD и бутончета, дето като извадя IR ключа и повече не реагира... нещо не съм много сигурен, че монтажа е plug-and-play! Да не говорим, че съм на бензин... трябва или печка на бензин или допълнително резервоарче за нафта и стана дявол на магаре. А съм го мислил варианта, че колата спи на открито.

Илия - има печки дет са с бензин... няма проблем - леко софта е различен само и бачкат с бензинец иначе тия от 2 рата генерация Вебасто - дизел или бензин са еднаквикат механика.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни