Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Добър дърводелец?Къде?

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 31 октомври 2009 - 21:35

Здравейте колеги,
Някой от Вас може ли да ми препоръча добър дърводелец в София? Някакви координати и инфо? Става въпрос за поправка на един стар, масивен кухненски стол, на който случайно счупих единия крак. Трябва да се залепи и подсили с някакъв винт може би.

Благодаря на всички предварително!

Поздрави
  • 0

#2 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 31 октомври 2009 - 23:40

Здравейте колеги,
Някой от Вас може ли да ми препоръча добър дърводелец в София? Някакви координати и инфо? Става въпрос за поправка на един стар, масивен кухненски стол, на който случайно счупих единия крак. Трябва да се залепи и подсили с някакъв винт може би.

Поздрави

Имам познат, много добър дърводелец е, но е от Перник. Ако искаш ще ти дам координатите му.
  • 0

#3 Алекс Панов

Алекс Панов

Чирак

• Потребители на форума
  • 189 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 29 ноември 2009 - 00:05

Здравейте колеги,

Поздрави

София зад "Бастиона" - Румънското посолство. Някъде точно пред новостроящия се МОЛ в Ситняково се намила един който ще ти свърши работа. Да звъня ли да питам дали ще оправят крака на стола?
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни