тунингисподеляне-мнения
Започната от Silver E200, 30 окт 2009 - 00:25:15
24 мнения по тази тема
Публикувано 30 октомври 2009 - 00:25
Колеги защо никой не говори за някъкви тунинги по 124-ките нима тази кола неможе да се тунингова? има толкова готини тунинги в други страни но никой не е направил в България а и не коментираме някъкви подобрения с който може да си направим мерцедесите по готини примерно аз съм мераклия да си сменя осветлението на километража с бели диоди или нещо от сорта някой ако има идей как да стане или пък ако е пробвал на своята нека сподели и става ли ефектно? също какви крушки е използвал стават ли да се монтират на оригиналните места за осветление или трябва нещо да се преработва? мислил съм също и за лепенки къде е най-готиното място за лепенки на мерцедесите споделете? мислил съм за лепенки мерцедес голям надпис започваща от долнатата част на задната врата и под наклон от порядъка на 45 градуса към задния калник абе каквито и подобрения да сте си мислили да правите споделете може пък на някой да му хареса идеята и да я реализира нещо осветления по колата ако е сменял нека покаже снимки да видим как е аз лично съм си мислил да сложа блиц(strobe)светлини но ме спра това че нямам халогени долу на бронята иначе става много готино на 4-те фара та споделяите идеи
Публикувано 30 октомври 2009 - 00:33
примерно аз на моята съм сложил биксенон,бели габарити,силна музика(стъпало,кондензатор,елипси,бас каса) на задния номер съм заменил гадните жълти крушки със диодни крушки бели и стана много по готино затъмнени задни стъкла, спортно гърне(muffler) и това е засега кажете и вие какво сте направили или какво ви се е искало да направите а забравих газова уредба ако се смята към тунинга
Публикувано 30 октомври 2009 - 11:25
Пич, имаме подфорум-Тунинг.
Там доста се говори за това.
Тва с километража отдавна го правим (Вени е пионерът), даже и плазмено фолио слагат някои.
http://www.mbclub.bg...hp?showforum=59
Там доста се говори за това.
Тва с километража отдавна го правим (Вени е пионерът), даже и плазмено фолио слагат някои.
http://www.mbclub.bg...hp?showforum=59
Публикувано 30 октомври 2009 - 11:56
Ахъм - Хамъра е с плазмен километраж на 124-ката.
А Владека и с диоди навсякъде, вкл. и бутоните за прозорци и т.н.
Даже имаше тема как се разглобява, как се слагат диодите, какви трябва да бъдат и т.н.
Музики има много монтирани...
А Владека и с диоди навсякъде, вкл. и бутоните за прозорци и т.н.
Даже имаше тема как се разглобява, как се слагат диодите, какви трябва да бъдат и т.н.
Музики има много монтирани...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 октомври 2009 - 14:44
Силвър.. не задълбавай , че :P
Ще ти кача снимка на плазмен километраж (за мен е по-добрия вариант от бели диоди) , освен това цялата ми конзола е с диоди (бели , и свети страхотно) , затъмнени задни стъкла (то това не е тунинг.. ами удобство по-скоро ) , джантоци , следва би-ксенонче , това за задния номер с бели диоди.. я качи няколко снимки че се чудя как е на 124 , музиката.. е по натам - че на пролет ме чака пребоядисване цялостно , следват и вентилирани предни дискове (Вени , сподели дали си доволен от твойте и откъде ги купи , че оная тема позамря май май).
Търся си в момента кожен салон с ел седалки и подгряване , мисля да сложа и задните 2 стъкла да са ел , освен това в тоя сайт http://www.bigbass.bg/
има доста интересни неща (подгряване на волана , вакум врати и прочее , пък и момчето се оказа познат
Да продължавам ли да ти изреждам или за момента стига ?
Ще ти кача снимка на плазмен километраж (за мен е по-добрия вариант от бели диоди) , освен това цялата ми конзола е с диоди (бели , и свети страхотно) , затъмнени задни стъкла (то това не е тунинг.. ами удобство по-скоро ) , джантоци , следва би-ксенонче , това за задния номер с бели диоди.. я качи няколко снимки че се чудя как е на 124 , музиката.. е по натам - че на пролет ме чака пребоядисване цялостно , следват и вентилирани предни дискове (Вени , сподели дали си доволен от твойте и откъде ги купи , че оная тема позамря май май).
Търся си в момента кожен салон с ел седалки и подгряване , мисля да сложа и задните 2 стъкла да са ел , освен това в тоя сайт http://www.bigbass.bg/
има доста интересни неща (подгряване на волана , вакум врати и прочее , пък и момчето се оказа познат
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 октомври 2009 - 15:38
Бате, за музиката нали знаеш - от мен имаш безплатно правене на касата, само матрЯл си купуваш... а subsonic е обещал да сметне размерите на касата Ако решиш, може и една лилава лампа за касата да ти поръчам от ebay - по 5 - 10 долара са в зависимост от размерите.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 30 октомври 2009 - 15:41
Саааамо да стигна до там , че като гледам как няма работа и се прибирам с малко пари ;(
Пък и първо е боядисването , че да се оправи всичко на всякъде , да се махнат тия болтове и прочее
Мерси все пак.. знам за това и мисля да се възползвам от офертата
Пък и първо е боядисването , че да се оправи всичко на всякъде , да се махнат тия болтове и прочее
Мерси все пак.. знам за това и мисля да се възползвам от офертата
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 октомври 2009 - 17:17
От допълнителни ксенони, би-ксенони, "адаптивни" фарове дето светели по-високо като караш по бързо, или просто некадърно настроени фабрични фарове... все по-често ми се случва да мечтая да чупя фарове...
Кога ще въведат строг технически преглед- дето поне ти проверяват фаровете къде светят...
Кога ще въведат строг технически преглед- дето поне ти проверяват фаровете къде светят...
Публикувано 30 октомври 2009 - 19:17
ето снимки на номера с обикновенна и с диодна крушка само незнам защо камерата на гсм-а ми я вади синя при положение че свети бяло
Прикачени файлове
Публикувано 30 октомври 2009 - 19:28
ето и другият ми тунинг някои колеги може би вече са гледали клипчета
Публикувано 30 октомври 2009 - 19:54
ако не те затруднявам може ли да качиш да видя конзолата как свети с бели диоди за да не ги купувам пък после се окаже че не ми харесва аз съм пробвал с червени но не ми харесаСилвър.. не задълбавай , че :P
Публикувано 30 октомври 2009 - 20:13
Това с диодите е хубаво, ама а ти прави впечатление (особено на първата снимка), че тия диоди осветяват по-слабо номера отколкото жълтата крушка? А по правилник, за недобре осветен заден номер - глобяват. Особено както идва акция светлини - внимавай!ето снимки на номера с обикновенна и с диодна крушка само незнам защо камерата на гсм-а ми я вади синя при положение че свети бяло
Иначе по въпроса със синьото - трябва да настроиш баланса на бялото на апарата (или на GSM-а). Ако има опция за ръчна настройка, на мястото, което ще се снима се поставя бял лист хартия (или нещо бяло) и се избира настройване на белия баланс. Апаратът изравнява цветовите отклонения, докато добута изображението на екрана да е бяло. Махаш листа и снимаш - става бяло.
Публикувано 31 октомври 2009 - 00:38
не е чак толкова слабо трябва на живо да се види защото камерата променя реалносттаТова с диодите е хубаво, ама а ти прави впечатление (особено на първата снимка), че тия диоди осветяват по-слабо номера отколкото жълтата крушка? А по правилник, за недобре осветен заден номер - глобяват. Особено както идва акция светлини - внимавай!
Иначе по въпроса със синьото - трябва да настроиш баланса на бялото на апарата (или на GSM-а). Ако има опция за ръчна настройка, на мястото, което ще се снима се поставя бял лист хартия (или нещо бяло) и се избира настройване на белия баланс. Апаратът изравнява цветовите отклонения, докато добута изображението на екрана да е бяло. Махаш листа и снимаш - става бяло.
Публикувано 07 ноември 2009 - 22:52
Извинявам се за забавянето..
В момента имам само тези снимки.. ама пак е нещо де
В сряда ако някой има хубав апарат ще направя по-хубави и ще ги кача
По-принцип свети по бяло , ама понеже е с ГСМ и излиза по-синкаво , че баланса не е настроен както трябва.
05122008188.jpg 314,85K 183 Брой сваляния
Това са снимки пред и след слагането на диодите
1. преди диодите
14122008238.jpg 200,27K 203 Брой сваляния
2. сега
16122008242.jpg 207,44K 199 Брой сваляния
А ето как седи и самия километраж след като е "пипан" (между другото се падна и много хубава комбинация от километри 234567 )
21072009782.jpg 668,16K 159 Брой сваляния
В момента имам само тези снимки.. ама пак е нещо де
В сряда ако някой има хубав апарат ще направя по-хубави и ще ги кача
По-принцип свети по бяло , ама понеже е с ГСМ и излиза по-синкаво , че баланса не е настроен както трябва.
05122008188.jpg 314,85K 183 Брой сваляния
Това са снимки пред и след слагането на диодите
1. преди диодите
14122008238.jpg 200,27K 203 Брой сваляния
2. сега
16122008242.jpg 207,44K 199 Брой сваляния
А ето как седи и самия километраж след като е "пипан" (между другото се падна и много хубава комбинация от километри 234567 )
21072009782.jpg 668,16K 159 Брой сваляния
Публикувано 08 ноември 2009 - 00:10
а стрелките на километража осветени ли са по някъкъв начин? и аз онзи ден сложих едни силни диоди на километража на мястото на оригиналните крушки ето резултата
Прикачени файлове
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни