Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпрос: Защо не всички паяци са педер@сти?Отговор: Ами защото...

• Please log in to reply
16 мнения по тази тема

#16 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 ноември 2009 - 16:37

Всички пешеходци на сапун!!! Проблема с паркирането е проблем на общината,и не мога да оправдая жени дерачки...Аз като пешеходец пресичам само на зелено,или на пешеходна пътека.Колко от пешеходците го правят?!?!? Квито са шофьорите-такива и пешеходците,просто всички сме ориенталци...само където не съм видял пешеходец с акт за неправилно пресичане-каквото и да стане пешеходеца е невинен,въпреки че в крайна сметка и те са участници в движението.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#17 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 ноември 2009 - 18:49

Всички пешеходци на сапун!!! Проблема с паркирането е проблем на общината,и не мога да оправдая жени дерачки...Аз като пешеходец пресичам само на зелено,или на пешеходна пътека.Колко от пешеходците го правят?!?!? Квито са шофьорите-такива и пешеходците,просто всички сме ориенталци...само където не съм идял пешеходец с акт за неправилно пресичане-каквото и да стане пешеходеца е невинен,въпреки че в крайна сметка и те са участници в движението.

+1 Даже +10! 99% от шофьорите в една или друга степен са и пешеходци, но повечето пешеходци не са шофьори. И друг път съм давал безумни примери - пробвайте да разпитате деца на някоя спирка или пред някое училище на коя страна се гледа първо, когато пресичаш - наляво или надясно? Половината дори не се оглеждат! Гледам по улицата майки, дето си разхождат децата за ръка, като майката е отвътре на тротоара, а детето откъм пътя. Ама иначе, после аз съм виновен, че съм паркирал че да не я кефи. Половината не знаят и на път без тротоар от коя страна на пътя се върви. Тия, дето чакат маршрутки на пешеходна пътука, трябва да ги глобяват с най-висока глоба, щото заради тях, тотално съм спрял да пускам пешеходци на пътеки (та ако ще и да не ми дадат салам). Одавна съм казал и друго - българите свикнаха да им е гадно толкова дълго време, че като им направиш добро, те сами си правят мръсно. В центъра повечето улички вече имат колчета и не може да се паркира по тротоарите, обаче пешеходците по традиция продължават да се шляят по пътната лента и като ги ударя, пак аз ще съм виновен. Пешеходец на червен сигнал на светофара е най-нормалното нещо в България. А ако има подлез - пресича се задължително отгоре. В Дружба имахме подписки да се сложат още пешеходни светофари и бях категорично против, защото така или иначе половината коли не спират на червено на тия светофари и 2/3 от пешеходците също не спират на пешеходния светофар, когато е червено. За чий са ми тия светофари? А в закона има и проста пешеходна пътека - 100 пъти по-евтино решение, което от нормативна гл.т. върши същата работа и дори е с повече удобства за пешеходците, защото на пътека те винаги са с предимство, а на светофар - само когато е зелено за тях.

А това да одереш нечия кола с ключ, защото не ти харесва как е паркирана е достатъчно примитивно, че да не го коментираме дори. На лошото като отвърнеш с лошо, нищо хубаво няма да ти се върне. Както каза днес колегата - утре ще паркирам там с бетонобъркачка - да ми сложи скоба, да я дигне с паяк... а ако иска, да одере и бетона с ключ...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни