Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

w202 cdi

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 uri70

uri70

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Автомобил:
    C-180, 1993

Публикувано 27 октомври 2009 - 11:33

Здравейте колеги!Решил сьм да си купя w202 220 cdi 1999г. Очаквам вашите мнения относно този вид автомобил.Двигател, ходова част и т.н.
  • 0

#2 Ingiliza

Ingiliza

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C220CDI T-model

Публикувано 30 октомври 2009 - 18:50

Колега, аз карам такава от 1 година, моята е комби, много ръжда се забелязва, навсякъде! двигателя може да обиколи галактиката - даже два пъти! скоростите ми са автоматични - никога вече не искам ръчни :icon_coolgrin: харчи ми около 7 супер доволно ми се струва! ако те интересува нещо конкретно бих ти отговорил с удоволствие! Ха, смених термостат щото загряваше много бавно сега кове на 80!
  • 0

#3 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 31 октомври 2009 - 11:53

Здравейте колеги!Решил сьм да си купя w202 220 cdi 1999г. Очаквам вашите мнения относно този вид автомобил.Двигател, ходова част и т.н.

Здравей колега аз имам бензинова Ц-ка но имам наблюдение от приятелите ми със такива дизелови.За моторите на мерцедес няма смисъл да говоря въобще.Слагаш ли хубава нафта на CDI всичко ще е ок.За ходовата част...съм малко скептичен.Нещата не са сложни но доста често се налага смяна на кормилни щанги/притропват по паветата/,тампони на стабилизиращата щанга/скърцат като каруца/ и тампони на задния мост.Всички тези неща са като недостатъци на всички Ц-ки до 2001г.Всъшност вече си харесал кола или искаш да е точно 99г.,защото тези Ц-ки са чак до 2001.
  • 0

#4 uri70

uri70

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Автомобил:
    C-180, 1993

Публикувано 02 ноември 2009 - 13:51

Здравейте отново!Колеги аз в момента карам C-180 бензин 1993г .Харесал сьм си една CDI -ка 99г. мисьлта ми е дали ходовата част е като на мойта или е по-добра.За двигателя вече ми стана ясно и дали да бьде с Климатик или Климатроник!Очаквам вашите мнения.
  • 0

#5 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 02 ноември 2009 - 18:30

Всички 202ки са с почти единтично окачване,почти защото има спорт,есприт,класик, елеганс - там има малка разлика.А за климата - за мен лично климатика е за предпочитане пред климатроника,ма тва е мое мнение.
  • 0

#6 ///sasho

///sasho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 742 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK W208 200 KOMPRESSOR 192 PS

Публикувано 29 декември 2009 - 01:13

....... А за климата - за мен лично климатика е за предпочитане пред климатроника,ма тва е мое мнение.

Може ли да обясниш защо?
  • 0

#7 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 29 декември 2009 - 19:15

Може ли да обясниш защо?

Колега,за мен по простите неща са по надежни.Идвете си изпълняват задачата,но при проблем с климатроника ти се ще да се гръмнеш.
И сега да не ме нападнат другите с климатроници,ще кажа че това са моите наблюдения на мерцове,а и други марки коли.Климатика за мен е по опростен и по надежден.Всичко е въпрос на късмет в крайна сметка,на какво ще попаднеш......купувате ли кола склиматик или климатроник,няма значение,гледайте да е в изправност.Да ви го покажат че работи пред вас,а не ама той иска зареждане щото еди кво си..........това са глупости.
  • 0

#8 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 29 декември 2009 - 19:46

Колега,за мен по простите неща са по надежни.Идвете си изпълняват задачата,но при проблем с климатроника ти се ще да се гръмнеш.
И сега да не ме нападнат другите с климатроници,ще кажа че това са моите наблюдения на мерцове,а и други марки коли.Климатика за мен е по опростен и по надежден.Всичко е въпрос на късмет в крайна сметка,на какво ще попаднеш......купувате ли кола склиматик или климатроник,няма значение,гледайте да е в изправност.Да ви го покажат че работи пред вас,а не ама той иска зареждане щото еди кво си..........това са глупости.

Много си прав Милене!!! :drift1:
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни