Лампичка пепелник
Започната от Silver E200, 25 окт 2009 - 16:57:38
5 мнения по тази тема
Публикувано 25 октомври 2009 - 16:57
като четох една тема разбрах че при запалката трябва да има лампичка а при мен нищо не свети колата ми е 124 91 122 коня та ако наистина има лампичка къде да я търся да я сменя
Публикувано 24 юни 2011 - 10:29
здр колеги.
Искам да попитам на w202 има ли лампичка на пепелника. Аз не съм пушач ама пък ако има защо да не свети поне да си търся лесно стотинки за паркинга от там
Голяма ли е "сватбата" ако има и е изгоряла или е лесна смяната?
Мерси
Искам да попитам на w202 има ли лампичка на пепелника. Аз не съм пушач ама пък ако има защо да не свети поне да си търся лесно стотинки за паркинга от там
Голяма ли е "сватбата" ако има и е изгоряла или е лесна смяната?
Мерси
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 24 юни 2011 - 10:49
Има ламбенце,да. Свали пепелатора,огледай по-подробно и отговора ще лъсне.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 март 2012 - 15:00
Огледай те хубаво под пепелника е крушката само ,че като тръгнете да я вадите използваите малки пинсети със гумички на върхувете на пинсетата за да можете лесно да я извадите и да не я счупите вътре защото е на много гадно място.Поздрави
Публикувано 01 март 2012 - 21:15
използваите малки пинсети със гумички на върхувете за да можете лесно да я извадите и да не я счупите вътре
+1
Аз им намотавам скоч.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни