Полицай терорист
Започната от BT 0210 AC, 25 окт 2009 - 10:37:07
12 мнения по тази тема
Публикувано 25 октомври 2009 - 10:37
Полицай реже гуми и пише цинизми върху кола
Отнеха оръжието на униформения, с него разговарял психолог
28-годишен мъж от Г. Оряховица от дни живее в страх за семейството си заради разпра със служител на реда. Според Лъчезар Любенов полицаят Илиян Миланов е нарязал гумите и надраскал с нецензурни думи автомобила на сестра му. Свидетел на вандалския акт е не само потърпевшата собственичка на колата, но и съседи на полицая. Прокуратурата е образувала дознание по случая, което обаче още се води срещу неизвестен извършител.
Инцидентът станал в края на юли, когато 26-годишната Мария си купила “Опел Тигра”. Младата жена паркирала колата пред блока си на ул. “П. Евтимий” 36 в Г. Оряховица. “Кошмарът започна още след първата нощувка на колата навън”, разказва братът Лъчезар. На сутринта той и сестра му заварили чисто новите гуми на колата жестоко нарязани с нож. Лъчезар купил на сестра си нови гуми, но на тях също не било писано да са здрави дълго.
На следващата нощ неспокойната Мария не могла да заспи и дълго се взирала през балкона. Тя успяла да види как полицаят, който е и неин съсед, драска колата й. На сутринта семейството наистина видяло, че гумите отново са нарязани, а на предния капак били издраскани думите “аборт” и “курва”. Оказало се, че свидетели на злодеянието са станали и други жители от същия блок. Семейството е дало своите показания пред дознател.
Според Лъчезар в полицията той, сестра му и свидетелите са били посъветвани да “се оправят някак” с полицая и да оттеглят жалбата си, за да не му съсипват живота. Получили също инструкции да не раздухват случая, за да могат разследващите да си свършат работата на спокойствие. Чинно, семейството на потърпевшата изчаквало, без да коментира действията на своя съсед полицай. Преди ден обаче собственичката на автомобила Мария отново е била съветвана да оттегли жалбата си. Още същата вечер братът на момичето написал дълго писмо и го публикувал в сайта на великотърновската полицейска дирекция. Вчера пред “Янтра ДНЕС” Лъчезар обясни, че се притеснява за близките си, тъй като на вид полицаят бил тих и скромен, но в действителност бил способен на всичко. Преди време двамата поддържали връзка чрез Скайп. Пред компютъра Илиян е груб, нахален и арогантен, обяснява Лъчезар, който твърди, че е бил заплашвал и обиждан от полицейския служител.
Веднага след жалбата служебното оръжие на Илиян Миланов е било иззето. Ако прокуратурата му повдигне обвинение, той ще бъде отстранен от работа, коментира директорът на ОД комисар Милен Манолов.
С Миланов се е срещал психологът на дирекцията и вероятно ще бъде насочен за изследване в Института по психология на МВР в София.
Всички колеги на Илиян Миланов го описват като скромен, тих и работлив човек, който живее с майка си и има огромен респект от нея. Миланов е служител на СОД Г. Оряховица. В системата е постъпил през 2005 година.
Габриела Игнатова
в-к Янтра днес
Източник: http://dnesbg.com/in...php?page=NewsDe ... ge&id=8323
Продължение ......
Само за 3 месеца полицаят е нарязал гумите на седем коли и потрошил осма. Срещу него е пусната жалба и се води вътрешна проверка
Полицай вилнее сред съседите си безнаказано, твърдят потърпевшите. Само за 3 месеца е нарязал гумите на седем коли и потрошил осма. Хората от блока казват, че униформеният Илиян Миланов ги тормози без причина.
Срещу него е пусната жалба и се води вътрешна проверка. Вместо да се укроти обаче той е обявил война на всички от входа.
Съседите разказват, че проблемите стават, когато той е сам вкъщи и злоупотребява с алкохол. Последно излял агресията си върху колата на Петър Николов, който паркирал под терасата му.
Преди три месеца обект на гнева на полицая станала новата кола на Мария Любенова. Тя подала жалба в прокуратурата срещу него, но и досега по случая няма образувано дело. От РПУ-Горна Оряховица назначили вътрешна проверка и дори за кратко отнели оръжието на полицая, но после му го върнали.
Екип на Новините на PRO.BG откри Илиян Миланов на работа като охрана. Колегите му обаче побързаха да го скрият. Според тях е кротък човек, който живее скромно с родителите си. Баща му отказа да коментира нрава на сина си.
След като инцидентите остават без последствия, полицаят продължава още по-жестоко да тормози всички. Пише бележки във входа и тропа силно по стените.
Безсилни срещу системата, хората изпращат молба за съдействие до вътрешния министър.
Единственото, което съседите искат е срещу полицая да бъде образувано дело и той да получи адекватно наказание за хулиганските си деяния.
Източник: http://novinitepro.b...mozi-ssedi.html + Видео
Отнеха оръжието на униформения, с него разговарял психолог
28-годишен мъж от Г. Оряховица от дни живее в страх за семейството си заради разпра със служител на реда. Според Лъчезар Любенов полицаят Илиян Миланов е нарязал гумите и надраскал с нецензурни думи автомобила на сестра му. Свидетел на вандалския акт е не само потърпевшата собственичка на колата, но и съседи на полицая. Прокуратурата е образувала дознание по случая, което обаче още се води срещу неизвестен извършител.
Инцидентът станал в края на юли, когато 26-годишната Мария си купила “Опел Тигра”. Младата жена паркирала колата пред блока си на ул. “П. Евтимий” 36 в Г. Оряховица. “Кошмарът започна още след първата нощувка на колата навън”, разказва братът Лъчезар. На сутринта той и сестра му заварили чисто новите гуми на колата жестоко нарязани с нож. Лъчезар купил на сестра си нови гуми, но на тях също не било писано да са здрави дълго.
На следващата нощ неспокойната Мария не могла да заспи и дълго се взирала през балкона. Тя успяла да види как полицаят, който е и неин съсед, драска колата й. На сутринта семейството наистина видяло, че гумите отново са нарязани, а на предния капак били издраскани думите “аборт” и “курва”. Оказало се, че свидетели на злодеянието са станали и други жители от същия блок. Семейството е дало своите показания пред дознател.
Според Лъчезар в полицията той, сестра му и свидетелите са били посъветвани да “се оправят някак” с полицая и да оттеглят жалбата си, за да не му съсипват живота. Получили също инструкции да не раздухват случая, за да могат разследващите да си свършат работата на спокойствие. Чинно, семейството на потърпевшата изчаквало, без да коментира действията на своя съсед полицай. Преди ден обаче собственичката на автомобила Мария отново е била съветвана да оттегли жалбата си. Още същата вечер братът на момичето написал дълго писмо и го публикувал в сайта на великотърновската полицейска дирекция. Вчера пред “Янтра ДНЕС” Лъчезар обясни, че се притеснява за близките си, тъй като на вид полицаят бил тих и скромен, но в действителност бил способен на всичко. Преди време двамата поддържали връзка чрез Скайп. Пред компютъра Илиян е груб, нахален и арогантен, обяснява Лъчезар, който твърди, че е бил заплашвал и обиждан от полицейския служител.
Веднага след жалбата служебното оръжие на Илиян Миланов е било иззето. Ако прокуратурата му повдигне обвинение, той ще бъде отстранен от работа, коментира директорът на ОД комисар Милен Манолов.
С Миланов се е срещал психологът на дирекцията и вероятно ще бъде насочен за изследване в Института по психология на МВР в София.
Всички колеги на Илиян Миланов го описват като скромен, тих и работлив човек, който живее с майка си и има огромен респект от нея. Миланов е служител на СОД Г. Оряховица. В системата е постъпил през 2005 година.
Габриела Игнатова
в-к Янтра днес
Източник: http://dnesbg.com/in...php?page=NewsDe ... ge&id=8323
Продължение ......
Само за 3 месеца полицаят е нарязал гумите на седем коли и потрошил осма. Срещу него е пусната жалба и се води вътрешна проверка
Полицай вилнее сред съседите си безнаказано, твърдят потърпевшите. Само за 3 месеца е нарязал гумите на седем коли и потрошил осма. Хората от блока казват, че униформеният Илиян Миланов ги тормози без причина.
Срещу него е пусната жалба и се води вътрешна проверка. Вместо да се укроти обаче той е обявил война на всички от входа.
Съседите разказват, че проблемите стават, когато той е сам вкъщи и злоупотребява с алкохол. Последно излял агресията си върху колата на Петър Николов, който паркирал под терасата му.
Преди три месеца обект на гнева на полицая станала новата кола на Мария Любенова. Тя подала жалба в прокуратурата срещу него, но и досега по случая няма образувано дело. От РПУ-Горна Оряховица назначили вътрешна проверка и дори за кратко отнели оръжието на полицая, но после му го върнали.
Екип на Новините на PRO.BG откри Илиян Миланов на работа като охрана. Колегите му обаче побързаха да го скрият. Според тях е кротък човек, който живее скромно с родителите си. Баща му отказа да коментира нрава на сина си.
След като инцидентите остават без последствия, полицаят продължава още по-жестоко да тормози всички. Пише бележки във входа и тропа силно по стените.
Безсилни срещу системата, хората изпращат молба за съдействие до вътрешния министър.
Единственото, което съседите искат е срещу полицая да бъде образувано дело и той да получи адекватно наказание за хулиганските си деяния.
Източник: http://novinitepro.b...mozi-ssedi.html + Видео
Публикувано 25 октомври 2009 - 20:21
Ехх, тая любов прави човек на амаймуна!
Може пък и да не е само полицая, знеш ли...
Може пък и да не е само полицая, знеш ли...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 26 октомври 2009 - 03:55
Айде пък сега "терорист"....
вече на всичко живо викаме терорист-мен по ми прилича на вандализъм с привкус на изконни Български недовършени историй от време оно....
Полицай бил-а ако беше хлебаря...кво-да му простим-ама само защото е полицай-и айдеее...терорист...
ееех нашата преса май няма да се научи на хубаво от Запада-колко пъти чета малоумни заглавия или такива изсмукани от пръстите ,които нямат нищо общо с действителната новина,,,
и така-иначе се надявам да се разбере истината
Поздрави
вече на всичко живо викаме терорист-мен по ми прилича на вандализъм с привкус на изконни Български недовършени историй от време оно....
Полицай бил-а ако беше хлебаря...кво-да му простим-ама само защото е полицай-и айдеее...терорист...
ееех нашата преса май няма да се научи на хубаво от Запада-колко пъти чета малоумни заглавия или такива изсмукани от пръстите ,които нямат нищо общо с действителната новина,,,
и така-иначе се надявам да се разбере истината
Поздрави
Публикувано 26 октомври 2009 - 18:02
Самурайче, ти пък все се засягаш на тема полиция. Ако не е терорист ти какъв би го определил.
Това си е чист ТЕРОР над хората които са пострадали. Малко справка с Уики:
ТЕРОР
Съществително нарицателно име, мъжки род, тип 7
Страх, ужас, предизвикан от заплашителни и жестоки мерки от страна на властта или на частни лица.
Управление, което си служи с насилие.
на мен си ми звучи баш така. Терористи не са само ония с чалмите и бомбите.
Няма значение дали е полицай или хлебар както сам си написъл.
ТЕРОР
Страх, ужас, предизвикан от заплашителни и жестоки мерки от страна на властта или на частни лица.
Публикувано 27 октомври 2009 - 05:26
Да-така е-прав си-Мога и да се аргументирамСамурайче, ти пък все се засягаш на тема полиция. Ако не е терорист ти какъв би го определил.
ТЕРОР
Благодарение на такива статий и писаници има толкова негативно отношение на Българина към Полицията(разбира се и не само) -това трябва да се промени коренно-защото как очакваш да се върши работата качествено когато всеки ги плюе и обижда точно на общо основание-аз като бивш полицай мога да ти кажа ,че се е случвало някои без изобщо да ме познава след като разбере ,че съм полицай примерно-да започне да ме гледа от високо или с неприкрита омраза-е кажи ми ти-какво е това?
в случая не казвам нищо в защита на човека,но защо се набляга на това ,че е полицай-като това си е частен случай между частни лица-ако го е извършил по време на работа или чрез служебно положение-това е друго-но в тоя случай-просто си е вандализъм
Частни граждани извършват вандализъм, когато те повредят своенравно или обезобразят собственост на други, или обща собственост(извадка от Уики)
И Уикито на Български малко няма общо със Английската си версия
terrorism (uncountable)
1. The deliberate commission of an act of violence to create an emotional response through the suffering of the victims in the furtherance of a political or social agenda.
2. Violence against civilians to achieve military or political objectives.
3. A psychological strategy of war for gaining political or religious ends by deliberately creating a climate of fear among the population of a state.
В Превод
Нарочно извършени актове на насилие целящи създаването на емоционален отгвор ,чрез страданието на жертвите за постигане на политическа или социална цел
-Насилие срещу цивилни за постигане на военни или политически задачи
-Психологическа стратегия на войната за постигане на политически или религиозни идеи мкато се създава климат на страх сред населението на населено място
И изобщо-вече сме в 21 век-Тероризъм има съвсем друго значение от тогава когато се влизаше в самолета преди да ти проверят и червата за скрити бомби...
тата така -имам си мнение по въпроса и винаги го отстоявам-както казах и преди-ако човека не беше полицай-това нямаше даже и да е отбелязано в никаква преса-просто поредния случай на нещо си някъде си...
Трябва да спрем да търсим причини да мразим полицията и да почнеме да ги коригираме ,чрез ясно изразяване ,във законоиздържан вид на собственото ни виждане как нещата би трябвало да се вършат///или накратично
Ако народа си заслужава управляващите-същото и важи за народа ,че си заслужава полицията
Поздрави
Публикувано 27 октомври 2009 - 08:07
Да-така е-прав си-Мога и да се аргументирам
Благодарение на такива статий и писаници има толкова негативно отношение на Българина към Полицията(разбира се и не само) -това трябва да се промени коренно-защото как очакваш да се върши работата качествено когато всеки ги плюе и обижда точно на общо основание-аз като бивш полицай мога да ти кажа ,че се е случвало някои без изобщо да ме познава след като разбере ,че съм полицай примерно-да започне да ме гледа от високо или с неприкрита омраза-е кажи ми ти-какво е това?
Не си прав. Статии като тази са редки. Тук не става дуна за корупция, наркотици, проституция(обичайните неща с които свързваме полицията в БГ), тук става дума за бездействие от страна на полицията спрямо техен колега, който явно има някакви душевни терзания. Та с две думи иде реч за шуробаджанащина - едно не толкова популярно качество на родните дингили.
Аз лично ще започна да уважавам полицията, когато от орган за репресия се превърне в полиция, която е загрижена за безопастността на гражданите, които я хранят.
Публикувано 28 октомври 2009 - 01:30
Брат пиша ти отговор само и в интерес на спора и защото си интелигентен човек .Не си прав. Статии като тази са редки. Тук не става дуна за корупция, наркотици, проституция(обичайните неща с които свързваме полицията в БГ), тук става дума за бездействие от страна на полицията спрямо техен колега, който явно има някакви душевни терзания. Та с две думи иде реч за шуробаджанащина - едно не толкова популярно качество на родните дингили.
Аз лично ще започна да уважавам полицията, когато от орган за репресия се превърне в полиция, която е загрижена за безопастността на гражданите, които я хранят.
Първо уточнявам ,че историята има допълнение което не съм видял-явно е публикувано по после( в първият пост),но това не пречи да казвам пак ,че се натъртва на това ,че човека е полицай
всяка история си има две (най малко)версий -чухме едната-каква ли е другата-не се знае -но където има дим имало и огън казват старите хора-изобщо нямам намерение да защищавам въпросният служител-Напротив-
точно това казвам и аз-че докато Българина не се научи да уважава човека в униформа-да му се подчинява когато това е законосъобразно и най вече да си търси правата всячески когато те са му нарушени-и най вече от представителите на властта-дотогава положението ще е такова-ще има ченгета дето висят в храстите на пусия-ще има такива които работят с наркоманите и пласьорите-ще има такива които са комбина с айдуците и ще има такива на които изобщо не им пука какво става около тях-важното е смяната да мине а те да поспинкат в някоя патрулка на скришом
Ако да кажем на теб лично ти се случи да имаш комшия като въпросния полицай-и извъшва въпросните действия спрямо теб-какво би сторил-нима не би търсил правата си на ВСИЧКИ възможни истанций -аз лично смятам ,че ще го направиш -това правят и хората там-и чакат резултат-не е казано,че такъв няма да има-защото ако на теб ти се случи -и ти няма да оставиш нещата недовършени ...повечето(да не кажа всички) недомислици в системата на МВР идват от ръководството и-а то от своя страна е изборано от управляващата власт-ерго от нас самите-затова казах ,че трябва да се сърдим на себе си за положението в момента-защото ако следващия път когато те спре катаджия и си проси пари -или униформен които е меко казано неадекватен ,вместо да махнеш с ръка и да им теглиш по една майна или да им дадеш каквото искат(не визирам лично теб-за всички става въпрос) -нещата ще са си все така но ако,отидеш до районното -поискаш среща с дежурният ,съставиш жалба със официален входящ номер и проследиш развитието на случая -ще направиш една малка промяна...ако повечето хора съумеят да напряавят една малка таква промяна-то тя ще се окаже голяма накрая....
Аз съм виждал и хубавото и лошото в МВР-за жалост лошото е много повече,но също така съм запознат с манталитета на Българина-всичко това е плод на непукизъм,нехайство,простащина и прочее изконни наши "добродетели"......
За всички(или повечето)проблемите в полицията са от това ,че там имало необразовани хора,"селяни" и прочее отрепки и затова видите ли сме на тоя хал(или още по разпространеното мнение ,че които за нищо друго не става го взимат в полицията)...ха сега тия от Вас които помнят(сигурен съм че всички помнят) какви бяха кварталните едно време,и милиционерите изобщо да ми кажат дали бяха вишисти ,някакви гении или пък строги последователи на морала (да не споменавам колко тренирани и обучени бяха),,,спомнихте ли си ,че все са си същите...а сега спомняте ли си как като минеше кварталния и никои не смееше да се прави на интересен и децата си играхме до 2-3 през ноща без никои от родителите да ни мисли......чудя се аз-защо ли бяха такива времената.,....ми ще Ви кажа-точно защото МВР беше репресивен орган(както и абсолютно всяка полиция във всяка нация по земята) и наказанията бяха бързи,ефективни и много сурови...а сега само плашат гаргите.....причните са комплексни и както казах и обществото си е най виновно за тях...
та така-моето мнение е ,че докато се насажда неприязън ,омраза ,непукизъм,безнаказаност и всички други "демократични" хубавини към служителите на МВР-няма да се промени нищо..и ми е жал за младите момчета и момичета които ще почнат в МВР с огромното желание да помагат и след около година две ще са пречупени от самата система и няма да им пука за нищо или просто ще кривнат от правият път....бил съм там-минал съм го-и ми е наистина жал...
Има много способни ,умни и сърцати хора в МВР-Благодарение на тях биват спасявани човешки животи,намирани изчезнали деца,разкрити убийци и т,н, -само дето те всички са заличени от ширещото се мнение за МВР в народа(което пък е сформирано около 80% от служителите на КАТ-а те пък са само една админнистративна,основно ,единица в МВР) и поради тая омраза един по един ще се махнат...и тогава вече не знам...
Поздрави
п.п.-Заплатите в МВР се изплащат от бюджета които се сформира на база данъци платени в държавата и други държавни вземания и глоби -ще се съглася ,че народа храни полицията когато:
Всеки един (или поне мнозинството) с ръка на сърцето каже ,че си е платил всички данъци до един,че се осигурява на истинската си заплата,че никога по никакъв начин не се е опитал да мине държавата с пари и че се старае да спазва законите доколкото знанието му за тях му позволява,че всеки си е заплатил Актовете и глобите налгани му по какъвто и да било повод от Държавата......докато доиде този момент аз ще знам само това-на един полицай се удържат около 35-40 % от заплатата за данъци (през 2006 година на фиш се водех че взимам 786 лв заплата,а реалната ми заплата беше 425 лв) -а и на повечето Държавни служители също-което прави твърдението на повечето хора ,които имат вземане даване с МВР,че "хранят" полицията- меко казано...неуместно (и пак не става въпрос за теб-говоря принципно)...
Та такаа...Промяната идва само и единствено чрез нас
п.п.п.-основното което казах в предишните си постове е ,че не съм съгласен с определението "терорист" във статията.....това е кратката версия за тези на които не им се чете по горното
Публикувано 28 октомври 2009 - 08:12
Колега,...но това не пречи да казвам пак ,че се натъртва на това ,че човека е полицай...
Съгласен съм, че в полицията има и свестни хора, но на фона на боклука са пренебрежимо малко. По твое време може и да не е било така, ама сега е така. Твърдя го, защото имам доста приятели полицай, хора с които съм израстнал и поддържам близки връзки и днес, не просто познати.
Повечето от тях вече са с над 12 години служба, не са високи постове. Те са свестни хора, както ти казваш, но казват, че батака е голям и оправия има само една: тотална чистка.
Та относно статията: разбира се, че ще натъртват на професията на хулигана. Та нали полицая трява да служи за пример или греша? Или казваш да се шофира патрулка и да се говори по мобилен телефон може, щото полицайте минатават специален курс за безопастно шофиране по време на разговор по мобилен телефон, който курс има опреснителен характер и е ежемесечен? Без мигачи да се завива също може, да се кара, така че да се затруднява движението също може, да се спре патрулката по възможно най-идиотския начин за да спре движението също може, да се глоби някои изпреварил движещата се с 3 км/ч патрулка също може, да се крият по шубраците с радара също може и т.н и т.н.
Може пък груповото консумиране на алкохол рано сутрин в униформи с оръжие да е някакъв вид тийм билдинг в след работно време или преди работно време?
До колкото знам не живееш в БГ и идваш за кратко от време на време и разбирам защо не споделяш всеобщата неприязън към дингилите. Обаче ако се застоиш тук ще установиш, е не си прав. Ще видиш, че текъщото призвание на дингила е да муфти кинти и да пази неправилно паркираното бентли, да не го вдигне паяка.
Питаш аз какво ще направя, ако съм в подобна ситуация? Ами ако изключим приятелите ми в полицията, които бих помолил за помощ, то щях да се ожаля писмено, след което щях да се обърна към оная продажна сган журналистите и щеше да стане същото, което не пречи проблема да си остане нерешен...
Публикувано 28 октомври 2009 - 16:30
Пак не ме разбраКолега,
Съгласен съм, че в полицията има и свестни хора, но на фона на боклука са пренебрежимо малко. По твое време може и да не е било така, ама сега е така. Твърдя го, защото имам доста приятели полицай, хора с които съм израстнал и поддържам близки връзки и днес, не просто познати.
Повечето от тях вече са с над 12 години служба, не са високи постове. Те са свестни хора, както ти казваш, но казват, че батака е голям и оправия има само една: тотална чистка.
Та относно статията: разбира се, че ще натъртват на професията на хулигана. Та нали полицая трява да служи за пример или греша? Или казваш да се шофира патрулка и да се говори по мобилен телефон може, щото полицайте минатават специален курс за безопастно шофиране по време на разговор по мобилен телефон, който курс има опреснителен характер и е ежемесечен? Без мигачи да се завива също може, да се кара, така че да се затруднява движението също може, да се спре патрулката по възможно най-идиотския начин за да спре движението също може, да се глоби някои изпреварил движещата се с 3 км/ч патрулка също може, да се крият по шубраците с радара също може и т.н и т.н.
Може пък груповото консумиране на алкохол рано сутрин в униформи с оръжие да е някакъв вид тийм билдинг в след работно време или преди работно време?
До колкото знам не живееш в БГ и идваш за кратко от време на време и разбирам защо не споделяш всеобщата неприязън към дингилите. Обаче ако се застоиш тук ще установиш, е не си прав. Ще видиш, че текъщото призвание на дингила е да муфти кинти и да пази неправилно паркираното бентли, да не го вдигне паяка.
Питаш аз какво ще направя, ако съм в подобна ситуация? Ами ако изключим приятелите ми в полицията, които бих помолил за помощ, то щях да се ожаля писмено, след което щях да се обърна към оная продажна сган журналистите и щеше да стане същото, което не пречи проблема да си остане нерешен...
Съгласен съм със всичко което казваш.
Все още над 70 % процента от близките ми приятели са полицаи(по мое мнение свестни)-отлично знам каква е ситуацията и за боклуците които говориш-аз виждам неща които повечето хора няма да видят-просто знам къде и какво да гледам-понякога е отчайващо-НО.... както казах съм абсолютно съгласен ,че тия плевели трябва да се изкоренят-това обаче става само и единствено със будно гражданство и силна заинтересованост във хората как работи полицията и за какво и се плаща-ако всеки само си ги псува без нищо да прави-няма да се оправят нещата...
Говорейки за тия изцепки-пияни полицаи,полицай изнасилвачи,полицаи продажници и прочее измет -да има ги и ме е срам ,че тези хора носят униформа-но в системата на МВР работят около 35 000 униформени полицаи...е -кажи ми ти-нима може всички да са супер изрядни,честни и да работят за чест и слава?....в полицията ,както и във всяка сфера на обществото има и добри и лоши и ужасни хора-просто за полицаите се натъртва ужасно много със цел да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми-а те са в хората които ни управляват-нима всички тия ДУПЕтати които сме си избрали са честни,хубави и работливи хора.....оооо...повярвай ми ,че и най лошото ченге е мило детенце в забавачницата в сравнение с ония изроди ,,,,ама пусто тях няма кои да ги снима,да ги обсъжда в пресата и да ги плюе постоянно...
Та така....относно говоренето по телефон и шофирането-абсолютно смятам ,че повечето водачи на патрулни коли са много над средното ниво шофьор и дали ще говорят по телефона,по станцията и прочее дейности-не би трябвало да им се отрази на шофирането-няма нужда от курсове-като въртиш геврека по 12 часа на ден в полицейски режим на каране си е достатъчен курс(ако имаш възможност-извади справка колко ПТП с коли на МВР има защото водача е говорил по телефона-и колко такива има защото водач на цивилен автомобил не се е съобразил със включени сирени ,лампи и т.н специални режими на действие и просто си е отнесъл патрулката-на мен лично ми се е случвало три пъти -за щастие всички сме живи и здрави)
А като прочетох тая част със спирането на идиотски места и прочее.....усмихнах се-не ме разбирай погрешно-знам за какво говориш-но тук в мегамилионния Ню Йорк-всеки ден виждам най идиотските патрулки на земята-просто си спират в средна лента на зелен сфетофар и си седят-хората ги заобикалят....просто си спират във две платна една до друга и си говорят в патрулките....хората ги заобикалят...просто си минават на червено без сигнали-хората спират.....и изобщо....нямам думи-но все пак Ню Йоркската полиция е една сред най уважаваната сред гражданите си....
Абе дай да не дъвчеме темата-знам за какво говориш и съм съгласен0-просто казвам ,че Българина трябва да се събуди и да почне активно да изисква МВР да се прочисти основно-за тая цел трябват доклади и доклади за дейността на полицаите-,а те не идват само от проверяващите ,но най вече трябва да идват от Гражданското общество
Поздрави
Публикувано 28 октомври 2009 - 20:48
Пак не ме разбра
Съгласен съм със всичко което казваш.
Все още над 70 % процента от близките ми приятели са полицаи(по мое мнение свестни)-отлично знам каква е ситуацията и за боклуците които говориш-аз виждам неща които повечето хора няма да видят-просто знам къде и какво да гледам-понякога е отчайващо-НО.... както казах съм абсолютно съгласен ,че тия плевели трябва да се изкоренят-това обаче става само и единствено със будно гражданство и силна заинтересованост във хората как работи полицията и за какво и се плаща-ако всеки само си ги псува без нищо да прави-няма да се оправят нещата...
Говорейки за тия изцепки-пияни полицаи,полицай изнасилвачи,полицаи продажници и прочее измет -да има ги и ме е срам ,че тези хора носят униформа-но в системата на МВР работят около 35 000 униформени полицаи...е -кажи ми ти-нима може всички да са супер изрядни,честни и да работят за чест и слава?....в полицията ,както и във всяка сфера на обществото има и добри и лоши и ужасни хора-просто за полицаите се натъртва ужасно много със цел да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми-а те са в хората които ни управляват-нима всички тия ДУПЕтати които сме си избрали са честни,хубави и работливи хора.....оооо...повярвай ми ,че и най лошото ченге е мило детенце в забавачницата в сравнение с ония изроди ,,,,ама пусто тях няма кои да ги снима,да ги обсъжда в пресата и да ги плюе постоянно...
Та така....относно говоренето по телефон и шофирането-абсолютно смятам ,че повечето водачи на патрулни коли са много над средното ниво шофьор и дали ще говорят по телефона,по станцията и прочее дейности-не би трябвало да им се отрази на шофирането-няма нужда от курсове-като въртиш геврека по 12 часа на ден в полицейски режим на каране си е достатъчен курс(ако имаш възможност-извади справка колко ПТП с коли на МВР има защото водача е говорил по телефона-и колко такива има защото водач на цивилен автомобил не се е съобразил със включени сирени ,лампи и т.н специални режими на действие и просто си е отнесъл патрулката-на мен лично ми се е случвало три пъти -за щастие всички сме живи и здрави)
А като прочетох тая част със спирането на идиотски места и прочее.....усмихнах се-не ме разбирай погрешно-знам за какво говориш-но тук в мегамилионния Ню Йорк-всеки ден виждам най идиотските патрулки на земята-просто си спират в средна лента на зелен сфетофар и си седят-хората ги заобикалят....просто си спират във две платна една до друга и си говорят в патрулките....хората ги заобикалят...просто си минават на червено без сигнали-хората спират.....и изобщо....нямам думи-но все пак Ню Йоркската полиция е една сред най уважаваната сред гражданите си....
Абе дай да не дъвчеме темата-знам за какво говориш и съм съгласен0-просто казвам ,че Българина трябва да се събуди и да почне активно да изисква МВР да се прочисти основно-за тая цел трябват доклади и доклади за дейността на полицаите-,а те не идват само от проверяващите ,но най вече трябва да идват от Гражданското общество
Поздрави
Съгласен съм с теб, спираме да дъвчем. Ти си имаш сантимент към полицията, а аз не. Ясно е, че това което виждаме и двамата е порочно и трябва да се промени. Прав си също, че освен полицията и обществото трябва да се промени.
Мисля, че щом сме на едно мнение за промените, всъщност сме на един отбор.
Публикувано 29 октомври 2009 - 04:17
мъжка приказкаСъгласен съм с теб, спираме да дъвчем. Ти си имаш сантимент към полицията, а аз не. Ясно е, че това което виждаме и двамата е порочно и трябва да се промени. Прав си също, че освен полицията и обществото трябва да се промени.
Мисля, че щом сме на едно мнение за промените, всъщност сме на един отбор.

Публикувано 05 ноември 2009 - 22:39
Не исках да взимам участие в тая тема ама.. преди мъничко видях един клип и.. искам да го постна тук
В България на който и етаж от която и организация да се погледне.. навсякъде има такава измет, но навсякъде има и кадърни хора , правещи всичко в името на това в което вярват !!
Непрекъснато псуваме за това , че ни спирали , че се заяждат и прочее , но малко хора се сещат , че ако ги няма то ще стане около милион пъти по зле !!
Поклон пред паметта им !
В България на който и етаж от която и организация да се погледне.. навсякъде има такава измет, но навсякъде има и кадърни хора , правещи всичко в името на това в което вярват !!
Непрекъснато псуваме за това , че ни спирали , че се заяждат и прочее , но малко хора се сещат , че ако ги няма то ще стане около милион пъти по зле !!
Поклон пред паметта им !

Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 06 ноември 2009 - 00:29
Поклон пред паметта им !
Напълно съм със тебе.
Но от полицай до полицай има огромна разлика....
има които се заяждат искат пари.. има и които ще те съжалят и ще преглътнат за нарушението което си направил.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни