Колеги здравеите. Имам проблем с S320 cdi- пътувах в чужбина и иизведнъж когато спря на бензиностанция за гориво колата спря да върви в смисъ че набира много бавно и повече от 160 км. не може да вдигне, когато я загася за 10 мин. се оправя и после пак проблем дори нямам кикдаун след 120 км. Когато се прибрах в Б/я. я закачихме на диагностика и показа че турбото няма налягане но го оправих клапана за вакума беше заял и не отваряше турбината, след като го оправих колата беше перфектна 15 км. и се развали пак но сега турбото включва но не варви и много пуши ужасно много, и пак ходих на диагностика и ми казаха този път дебитомерчистихме го но пак съшото колата не прекъсва и не гасне въобще. Вапроса ми е можели да е дебитомер след като не прекъсва и не гасне и не мени оборотите. Благодаря предварително.
пуши и не върви
Започната от Danail_kanev, 25 окт 2009 - 10:36:08
4 мнения по тази тема
Публикувано 25 октомври 2009 - 10:36
Публикувано 25 октомври 2009 - 18:41
двигателя ти влиза в авариен режим
от доста неща може да е в това число и дебитомер;
но при спукани мъркучи по някога пак показва дебитомер или
клапан за управление на турбото
от доста неща може да е в това число и дебитомер;
но при спукани мъркучи по някога пак показва дебитомер или
клапан за управление на турбото
Публикувано 25 октомври 2009 - 19:37
Дано не съм прав, ама и интеркулер може да се сцепил... хвърлете му едно око.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 25 октомври 2009 - 20:19
и интеркулера се цепи от старост и в лявата лапа на двигателя има резервоар за вакум които се чупи и може и катализаторите да са ти за изхвърляне и куп други неща.стягаи пачка и търси маисторДано не съм прав, ама и интеркулер може да се сцепил... хвърлете му едно око.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни