ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ !!! ПРЕДСТОИ МИ ПОКУПКА НА СПРИНТЕР 31О!!! МОЛЯ ЗА СЪВЕТ КАКВО ТОЧНО ДА ПРОВЕРА ПРИ ПОКУПКАТА? КЪДЕ Е СЛАБОТО МЯСТО НА ТЕЗИ БУСОВЕ И ЗА ДВИГАТЕЛЯ КАК ДА ГО ТЕСТВАМ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПИТАНЕ ЗА SPRINTER 310
Започната от nikvik, 20 окт 2009 - 21:59:58
3 мнения по тази тема
Публикувано 20 октомври 2009 - 21:59
Публикувано 21 октомври 2009 - 13:24
АМи колега моя Спринтер е 212Д пак е 2.9 само че е с турбо. Купихме го от Германия, в мобиле .де 1во си го харесах и после му се обадихме да го запази ...
Имаше абсолютно всички документи книжки който доказваха реалния пробег и състояние на 242 000 хиляди беше. Съветвам те ако имаш възможност ходи до Германия , ако искаш да купуваш от България "НОВ ВНОС" напудрени англичанки с обърнати волани или толкова правени и преправени Спринтери на реални 100 000 километра се нагледах.
Ако не разбираш нищо като мен си вземи човек на който имаш доверие и поне малко разбира ...
Моя Спринтер мина 9 000 километра след смяна на маслото и още него е очернил , смятам че е добър показател.
Имаше абсолютно всички документи книжки който доказваха реалния пробег и състояние на 242 000 хиляди беше. Съветвам те ако имаш възможност ходи до Германия , ако искаш да купуваш от България "НОВ ВНОС" напудрени англичанки с обърнати волани или толкова правени и преправени Спринтери на реални 100 000 километра се нагледах.
Ако не разбираш нищо като мен си вземи човек на който имаш доверие и поне малко разбира ...
Моя Спринтер мина 9 000 километра след смяна на маслото и още него е очернил , смятам че е добър показател.
Съншайн
Публикувано 21 октомври 2009 - 15:25
Слабото място им е предницата,ресорите и скоростите.
аз имам 308 макси база най-слабия двигател но съм доволен от него.
но предницата 2-3 пъти във годината се прави.
От скоростите несъм видял проблем но така се говори че им е слабо място.
и нещо много бърже избива ръждата. моя е бял и е трагедия. за тази година 2 пъти цялостно го правят.
Успех.
аз имам 308 макси база най-слабия двигател но съм доволен от него.
но предницата 2-3 пъти във годината се прави.
От скоростите несъм видял проблем но така се говори че им е слабо място.
и нещо много бърже избива ръждата. моя е бял и е трагедия. за тази година 2 пъти цялостно го правят.
Успех.
Публикувано 20 февруари 2011 - 21:58
На мен предницата ми е окей ама малко скоростната котия си прави бзк някой път като го карам спортно демек като го настъпвам на баири или тръгват да ме изпреварват фооксвагени Т4 или транзити , да се върка към темата със скоростите като минавам от втора на трета това леко хруштене как да го опиша иначе от към двигател еи аз днес си купих гумени стелки за цлк-то перфектно пасват тези от W202 и съм много доволен от вниманието на човека
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни