moje li nikoi da mi kaje kade se namira bloka za upravlenie na parktronika toi e fabri4en i za6to vakumite na vratite rabotiat kogato si iskat
s klasa w140problem s parktronika i vakuma na vratite
Започната от ico mera, 20 окт 2009 - 09:06:20
4 мнения по тази тема
Публикувано 20 октомври 2009 - 09:06
Публикувано 20 октомври 2009 - 10:05
nikoi moje i da ti kaje ni6to-ама докато не го напишеш на кирилица,едва ли ще има отзвук
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 октомври 2009 - 22:41
Заминала ти е помпата за вакуума-или е на път да заминава-има тема в раздел ЕС класа-ползвай търсачката колаега и ще я намериш,а за парктроника наистина нямам идея-но трябнва и да си по подробенmoje li nikoi da mi kaje kade se namira bloka za upravlenie na parktronika toi e fabri4en i za6to vakumite na vratite rabotiat kogato si iskat
Обясни изцяло ли не работи или му светят индикацийте в купето а няма звук-работи ли копчето за включване и изключване на партроника-пищи ли ...и т.н.
И най вече,колега,наистина ще срещнеш повече отзиви ако го напишеш на кирилица-да не споменавам ,че повече латиница няма и да толерирам де
Поздрави
Публикувано 28 декември 2009 - 12:13
Аз мойта помпа я разглобих 100 пъти знам доста неща. Трябва да се отвори о да се види какво я боли. За начало дай рестарт с бушончето и виж колко затваряния работи, ако са две три най вероятно е за реглаж, може и да изпуска някое маркуче, или буксата да се е размърдала. Доста варианти са.
W140 300 TD 98г.
Публикувано 29 декември 2009 - 03:02
На парктроника му се прави диагностика и си казва проблема, не знам какво ще му оправиш от блока, иначе е под задната седалка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни