Отговорите, които получавах там предизвикваха доста учудено изражениена лицето ми...

Затова си позволявам да преработя темата от другия форум и да потърся вашето мнение по въпроса.
Благодарности на mitaka7, че ми показа къде се намира официалния форум.
Проблемът, който имам е че стъклата не мърдат при отваряне на вратата, за да влязат в уплътненията си. One-click-up/down функцията си работи идеално, не е като да е забравила позициите. Вчера дори пробвах да държа копчетата над 10сек, защото чух абсурдната версия, че трябва цели 10 сек. да се държи, а не докато реленцето изщрака... какво пък толкова, пробвах и този вариант... без успех.
Има възможност моята да няма тази функция, но ми се струва странно. Колата е с доста високо ниво на оборудване и е фейслифтова... малко вероятно.
Информацията която получавам клони към 2те крайности. В английските форуми казват, че всички фейслифтови трябва да имат, вкл. и кабриолетите.
Особеност при кабриолетите е че нямат one-touch-up функция, но имат one-touch-down функция, което е разбираемо. Тавана е мек и не е разумно да натиска в мушамата нагоре.
Намерих следното клипче в YouTube - Fensterheber CLK. Очевидно така трябва да работят.
Колега в другата тема предположи, че не ми работят механизмите, които подсказват кога вратата е затворена, което не е много възможно, защото иначе нямаше да гаснат правилно плафоните.
Понеже колата е доста нова и доста пазена, изключвам възможността да има нещо генерално развалено, но ще проверя. Т.е. не вярвам и двата датчика на двете врати да не работят.
Остава да се направят следните неща:
1. Да сваля кората на вратата и да сменя/смажа пластмасовите водачи (прозореца се движи на същия принцип като при Е36, едва ли ще е сложна задача).
2. Да почистя всички канални водачи на стъклото, вкл. зъбните механизми и да ги смажа. Имам правилното масло за това. На БМВ-то години наред се движат като чисто нови.
3. Да регулирам леко ъгъла на вдигане на стъклото и да го напасна от болтовете, които се виждат през гумените тапи в дъното на вратата.
4. Да си купя един CarSoft 7.4, за да мине една бърза диагностика и да се види какво друго има за обслужване по електрониките.
После ще има доста снимков материал. Нещо хич не се радвам колко заспала е ситуацията тук, трябва малко да се пораздвижи.
Ако междувременно има колеги, които знаят нещо по темата, и нямат нищо против да помогнат с информация, ще съм изключително благодарен.
Много ще съм благодарен, ако някой може да ме насочи в правилната посока, да не изключвам всичко едно по едно...