Вече е факт - 2 лв. изискуем, минимален капитал за регистрация на Дружество с ограничена отговорност /ЕООД, ООД/.
Изменението на Търговския закон е обнародвано днес /16.10.2009/ в Държавен вестник и влиза в сила от понеделник 19.10.2009.
Напред народе.... регистрирай, разделяй и владей!
п.п. Няма да коментирам, защото мнението ми по въпроса не е розово.
Честито на всички бъдещи бизнесмени
Започната от Marillion, 16 окт 2009 - 21:13:05
2 мнения по тази тема
Публикувано 16 октомври 2009 - 21:13

Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T
Публикувано 17 октомври 2009 - 08:19
Пак лъжат,мамицата им!Подвеждат хората,които са скътали някъде по дюшеците 2лф. ..Та това си е 10.000% лъжа!Само да откриеш фирмичка се плащат държавни такси към 200лф.(ако не се лъжа)Значи ти трябват 100 пъти повече мангизи(+2-та кинта) за да се правиш на бизнесмен
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 19 октомври 2009 - 00:40
Това, което се плаща в началото е най-малкия проблем. После трябва да имаш управител, който по закон не може да бъде на минимална заплата, а на него се плащат данъци и осигуровки. Всеки месец счетоводител, на края на годината голям счетоводител. Аз съм я мислил тая работа, че от време на време ми трябва фирма за да се осчетоводи някоя сделка, ама ако не я ползвам постоянно - разходите не ми се връзват по никакъв начин!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА