Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

помощ за Веско - vik_70

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#1 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 октомври 2009 - 22:06

Както знаят хората, присъствали на събора в Старозагорски Минерални Бани, колегата от клуба - vik_70 падна и има тежки травми на краката - счупен глезен и скъсано сухожилие на коляното. Първа помощ беше осигурена още на място (вкл. и финансова от член на клуба), като събитията се развиха бързо, пристигна линейка и vik_70, заедно с fantapm заминаха за Стара Загора. Традиционно при такива инциденти с член на нашия екип се организираме за да помогнем който с каквото може.

Току що (12.10.2009 11:00) разбрах от Вени, че влиза за операция. Ще очакваме допълнителна информация в най-скоро време.

Това е сметката на Веско:

IBAN: BG69 UNCR 7527 1083 0585 15
Банка: Уникредит Булбанк
Получател: Веселин Иванов Кръстев

Ако някой има проблем с превеждането на пари по банков път, може да се свързва и със софийската или пловдивската група на редовните срещи, като ще оказваме пълно съдействие за придвижване на парите във възможно най-кратки срокове.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 12 октомври 2009 - 15:52

Колеги, Вашата помощ ще бъде съвсем уместна, тъй като се оказва, че необходимите суми за "безплатно" здравеопазване никак, ама никак не са малки

нека да бъдем задружни в този момент :4036:
  • 0

#3 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 октомври 2009 - 17:30

Преди 2 години претърпях подобен инцидент, много добре знам за какво става дума. Минах през три операции и бях почти година на патерици и бастуни
6-7 месеца в силиконов гипс и т.н.
Имах 9 пирона и две плаки по 15-20см в крака, беше супер лудница! Операциите струваха малко над 3к и въпреки че здравната каса пое всичко, пак платих към 5-600лв. за най различни неща които не се покриваха от нея.
Искам да пожелая бързо оправяне на момчето, да стиска зъби и да се държи, знам колко е гадно, но такъв е живота и явно е трябвало да мине и през това.
Оправяй се бързо бате, ние сме с теб!
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#4 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 12 октомври 2009 - 20:48

Господа,другари и приятели...
Предлагам за нелепо пострадалия Веселин(сега разбрах името на vik-70)да не се чакат разни банкови сметки-метки,щото са излишни разходи за банкови преводи,ами ръководството на клуба да одобри една сума,която да му се даде на ръка,и която за седмица-две ще се събере по срещите ни из страната.
Да не ви дава Господ да влизате в болница-всеки те гледа в ръцете,та парите няма да са никак излишни на Веско-затова нека не се бавим,моля!

Разбирам,че предложението ми не се вписва в темата,ама не знам къде да пиша,затова я преместете,където,и както намерите за добре!

П.С. Който има информация за състоянието на Веско нека драсне как е,що е...?

Този пост е редактиран от Илия Горанов: 12 октомври 2009 - 22:14
Преместих мнението, мисля, че тук е по-удачното място.

• 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#5 fantapm

fantapm

Чирак

• Потребители на форума
  • 137 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 12 октомври 2009 - 23:31

Веско има силен дух и успява да държи фронта на този етап, от два дни е в подготовка за операции. Предстои му съшиване на сухожилие на коляното и поставяне на железа в счупения на три места глезен, операции, които ще се състоят утре (вторник). След това ще остане в болницата за още най- малко 10 дни. Много хора се грижат за него и е в добри ръце. Иска да благодари на всички за загрижеността и уважението и да се извини, че е развалил веселбата с този нелеп инцидент. След като мине трудното, ще го закарам лично на среща в четвъртък, за да каже на всички ви това, което сега няма възможност. Ще пиша отново, когато имам още информация.
  • 0
We do live once, should do it right!

#6 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 13 октомври 2009 - 07:39

Извинявам се за грешката - операцията е насрочена за днес.
Вчера вечерта посетихме Веско в болницата.

Държи се мъжки, и обеща да стиска зъби днес.

Стискаме палци, Веско!!

Успех!
  • 0

#7 sam-1

sam-1

Напреднал

• Потребители на форума
  • 357 Мнения:
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ W 124 250 TD-11.11.1990г. Опел тигра, Форд Транзит и какво ли не още

Публикувано 13 октомври 2009 - 17:51

Операцията мина.Колко е успешна, ще е ясно след два- три дни.Доколкото аз разбрах -голяма болка е било след нея(операцията). Информацията я знам от Мимито ,която ми звънна по телефона.Сега стискаме палци за Веско,да е наред всичко и възможно най- скоро да е сред нас.Успех Веско - ние сме с теб.
  • 0
Публикувано изображение

#8 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 13 октомври 2009 - 20:32

Давай, Веско - дръж се!!!

с тебе сме - стискай зъби - ти си!!!
  • 0

#9 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2009 - 09:28

Вчера вечерта съм пуснал едно платежно за сумата, която събраха колегите в София - Ник Чък, Люси Пурата, Sky и Коцеви.
Отделно от мен лично съм превел още в понеделник...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#10 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 октомври 2009 - 19:01

Имам молба към колегите,които ме познават от Пловдив,или от София-моля,дайте,или преведете сумата от 50 лв. на Веско,понеже тези дни непрекъснато пътувам(с "магарето",или със служебна кола),и чак вечерта се спирам,когато банките не работят.После само кажете на ЛС на кого,и как да върна парите.
Благодаря предварително!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#11 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 16 октомври 2009 - 08:56

Снощи на срещата в Пловдив беше събрана сума, която наредих към сметката на Веско.

Сумата е събрана с добрите пожелания на

Nasakoto
sam-1
Emo
nikolai4eto
Ivan67
eskago

за което им благодаря от името на Веско
  • 0

#12 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 16 октомври 2009 - 18:57

Днес , от вторият опит успях да посетя Веско,
имате много по-здрави от него, всичките :icon_welldone:

Той е добре, възстановява се сравнително бързо
и скоро ще може да си бъде вкъщи :flagMB new:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#13 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 18 октомври 2009 - 16:30

днес със Симо zuhen посетихме болника..

с удоволствие го видяхме Веско, усмихнат и с висок боен дух..

особено на фона на това , което е преживял

и с голямо удоволствие забелязахме, че е надъхан да се оправи, което е най-доброто в тая история.

Единственото, което му се ще, е да се прибере у дома, ама засега е добре да е под лекарско око.

стискаме палци за бързо положително развитие!!!
  • 0

#14 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 30 октомври 2009 - 01:19

Здравейте колеги!
Вече съм си в къщи и тъй като не ме хваща сън реших да се опитам да се добера до компа.Благодарен съм на всеки един от вас.Като се започне със състрадателността на всички Ви още в Ст Загора, обажданията по телефона на колега който не познавам на доктора в тамошната болница, извозването ми до Пловдив посред нощ,посещенията в болницата, непрекъснатите обаждания по телефона които ме накараха да се гордея че имам толкова много приятели и се стигне до паричните средства които доста от вас са дарили в сметката ми и пожеланията на всички които ме познават или не тук във форума.В болничната стая четох част от писанията но сега чета всичко онлайн и искам да кажа на всички ви едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Иначе вчера по обед ме изписаха с нова шина на единия крак и нов гипс на другия.До 2 седмици трябва да махна шината от крака и да започна раздвижване/аз го започнах още на 3-тия ден след операцията-дано това не го чете некой доктор..ха ха ха./ а за гипсирания крак ще почакам още 45 дни и след махането на гипса ще започна раздвижване.
  • 0

#15 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 30 октомври 2009 - 08:27

Браво, Веско - ти си пич и ще се оправиш дори преди тези срокове.

В къщи си е по-добре, със сигурност, ама да знаеш - след 45 дни ще започнем да те чакаме - всеки четвъртък

Оздравявай бързо!
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни