Копче за ел. стъклата
Започната от IvoR1, 10 окт 2009 - 22:32:32
10 мнения по тази тема
Публикувано 10 октомври 2009 - 22:32
Колеги, понеже вчера ми се счупи едното копче за ел.стъклата и немога нещо да намеря по моргите, се замислих дали става копче от е класа 124-ка или от пура или незнам и аз вече... а ако някой му се намира копче нека не се стеснява ами да пише
M112.940 inside
Публикувано 11 октомври 2009 - 07:12
На 124-ката е същото копче,за друго не знам.Колеги, понеже вчера ми се счупи едното копче за ел.стъклата и немога нещо да намеря по моргите, се замислих дали става копче от е класа 124-ка или от пура или незнам и аз вече... а ако някой му се намира копче нека не се стеснява ами да пише
Публикувано 11 октомври 2009 - 08:18
На 124-ката е същото копче,за друго не знам.
Да, еднакви са!
Публикувано 11 октомври 2009 - 12:00
не стават от 124 на 190.на 190 са по дебели крачетата.около 40лв струваше ново оригинал.това се чупи трудно(как си го счупил),отвори го и го опрови.
Публикувано 11 октомври 2009 - 12:07
Вземи си оригинално от някоя морга десетина лева ги продават.Аз на моита от цедка си намерих и паснаха ама за 190 незнам,пробваи а пък квот сабя покаже.Поздрави
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Публикувано 11 октомври 2009 - 13:05
Немога да намеря иначе ще взема
тук в търново никаде по моргите няма копчета... а колкото до ремонт то вече 1-2 пъти е ремонтирано това копче и вече няма как
добре, че се счупи, че да неможе да смъква прозореца, а не обратното 
А колкото до закупуването на оригинално ново - брат ми беше проверил миналата година - 72 лв!
А колкото до закупуването на оригинално ново - брат ми беше проверил миналата година - 72 лв!
M112.940 inside
Публикувано 11 октомври 2009 - 14:33
Има и по евтини от дваисетина лева но те са за кратка употреба.Ако искаш докато си намериш свясно вземи едно евтинко то поне лесна се слага и вади.Немога да намеря иначе ще взема
тук в търново никаде по моргите няма копчета... а колкото до ремонт то вече 1-2 пъти е ремонтирано това копче и вече няма как
добре, че се счупи, че да неможе да смъква прозореца, а не обратното
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Публикувано 11 октомври 2009 - 15:11
Колега гледам че си от Търново аз испитах същия проблем но с копчето на аварйните светлини
Каде ли не ходих не намерих копче, за съжеление дадох 40лв за ново. Лично аз пазарувам от Bosha срещу горското отиваш с копчето набираТ номера и ти карат същото да си нямаш излишни ядове
Успех с ремонта
Публикувано 15 юни 2011 - 20:15
Здравейте! И аз от вчера имам проблем с копчето на левия прозорец при сваляне. Разглобих го и установих, че вътре се е счупило една пласмаска. Утре ще търся втора ръка. Ако на някой му се намира излишно да пише.
Публикувано 05 юли 2011 - 22:32
кое копче ви трябва със нарисуван прозорец или със бяла точка
Работи сякаш не се нуждаеш от пари. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. Живей така сякаш на земята е рай! Може да няма друг.
Публикувано 09 юли 2011 - 21:23
Благодаря! купих си ново копче!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА