Доиде и тоя момент в живота в които аз-братчето Ви Самурая ще мина под венчилото и ще си взема спътник в живота...всмисъл такъв освен Мерцедес-нека не забравяме ,че колкото и перфектна да е марката-без живо същество до теб да я оцени,а и да оцени и теб самия...някак си не върви...
Сега знам ,че има много противници на брака(даже и тоя в завода),но аз все пак от мъдростта на 33те си години живот ,няколкото континента и разнообразната и шарена работа която ми отвори очите за нещото наречено живот,реших,че ми е тежко да скитам сам по света и намерих Перфектната сродна душа за мен
Критики не приемам и ще бъдет тенденциозно изтривани от Модератор
Освен многото Ви искренни пожелания които ще получа тук искам да Ви задам няколко въпроса,но акоито може би ще получа и отговори
Първо-ако някои някъде знае хубав и малък ресторант за сватби-да казва-сватбата ще е в съвсем малък семеен кръг и съвсем скромна(в смисъл -без църкви-и двамата сме атеисти -и без много джамбурета-и двамата обичаме тишината и спокойствието)та в тоя дух на мисли ще сме около 30ина човека -искам някои спокоен малък ресторант в които ще сме си само ние и обстановкат а е приятна ,а и храната хубава...предполагам ,че има хора които имат идеи(всъщност съм сигурен поне за 3ма
Другата ми мисъл изисква доста гимнастики и тя е само идея която може да се осъществи при наличие на възможност,желаещи....и пак възможност
Сватбата ми е в петък 13 ти..Ноември-в София(датата специално си я избрахме
Проблеми по организацията има много-първо-това е през деня-към 3 следобяд някъде-подписването е в 4 часа,,,,,второ-няма как да поканя никои с мен в ресторанта защото вече сме се разбрали за малко хора и не искам да внасям излишни промени ,които ще доведат до нови такива и т.н.-разбира се аз и официалната ми(вече)жена ще доидем в сряда на комитите и ще почерпя тогава за наше здраве
трето-всички сте заети хора и деня е точно никакъв така,че ми е ясно ,че дори и при огромно желание трудно осъществимо....четвърто-в петък всички Софиянци си заотиват по родните места и трафика сигурно ще бъде ужасен....пето-всичко друго което аз не се сещам в момента...
Но...
- ако все пак има някакви желаещи-моля записвания тук
Имайте предвид ,че това е само една моя малка идея и ако не стане няма да се разочаровам нито пък ще ми потънат гемийте-просто си мислех ,че ще е ефектно...но честно казано жена ми ще си ме вземе и без Мерцедеси наоколо,така ,че не съм особенно притеснен....ама все пак-да питам (казват ,че не боляло глава от питане)....
Та така...дет сЪ вика-ИзненадАх Ви в гръб
Благодаря на всички предварително за милите думи и хубавите съвети които ще ми дадете
С Уважение
Вашият Самурай Модератор
(Филип)
Поздрави

Виж ГАРАЖА