Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

СВАТБА :):):)Или -МодераторЪ Ви Самурай гУ зеха :)

• Please log in to reply
110 мнения по тази тема

#1 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 09 октомври 2009 - 05:24

Драги Дами и Господа,

Доиде и тоя момент в живота в които аз-братчето Ви Самурая ще мина под венчилото и ще си взема спътник в живота...всмисъл такъв освен Мерцедес-нека не забравяме ,че колкото и перфектна да е марката-без живо същество до теб да я оцени,а и да оцени и теб самия...някак си не върви...

Сега знам ,че има много противници на брака(даже и тоя в завода),но аз все пак от мъдростта на 33те си години живот ,няколкото континента и разнообразната и шарена работа която ми отвори очите за нещото наречено живот,реших,че ми е тежко да скитам сам по света и намерих Перфектната сродна душа за мен :)

Критики не приемам и ще бъдет тенденциозно изтривани от Модератор :rolleyes: ...

Освен многото Ви искренни пожелания които ще получа тук искам да Ви задам няколко въпроса,но акоито може би ще получа и отговори

Първо-ако някои някъде знае хубав и малък ресторант за сватби-да казва-сватбата ще е в съвсем малък семеен кръг и съвсем скромна(в смисъл -без църкви-и двамата сме атеисти -и без много джамбурета-и двамата обичаме тишината и спокойствието)та в тоя дух на мисли ще сме около 30ина човека -искам някои спокоен малък ресторант в които ще сме си само ние и обстановкат а е приятна ,а и храната хубава...предполагам ,че има хора които имат идеи(всъщност съм сигурен поне за 3ма :) ) ...та такааа с тая част :)

Другата ми мисъл изисква доста гимнастики и тя е само идея която може да се осъществи при наличие на възможност,желаещи....и пак възможност

Сватбата ми е в петък 13 ти..Ноември-в София(датата специално си я избрахме :ph34r: ) и се чудех дали ще има луди които да доидат и да озвучат и осветят(с присъствието си) мясото от което ще си взема жената и да ни изпратят до ритуалната зала със ескорт от Мерцедеси (звучи прекалено хубаво за да стане-но аз все пак трябва да питам) ..или с други думи -от Западен Парк-до Ритуалната в Красно село...
Проблеми по организацията има много-първо-това е през деня-към 3 следобяд някъде-подписването е в 4 часа,,,,,второ-няма как да поканя никои с мен в ресторанта защото вече сме се разбрали за малко хора и не искам да внасям излишни промени ,които ще доведат до нови такива и т.н.-разбира се аз и официалната ми(вече)жена ще доидем в сряда на комитите и ще почерпя тогава за наше здраве :)
трето-всички сте заети хора и деня е точно никакъв така,че ми е ясно ,че дори и при огромно желание трудно осъществимо....четвърто-в петък всички Софиянци си заотиват по родните места и трафика сигурно ще бъде ужасен....пето-всичко друго което аз не се сещам в момента...
Но...

- ако все пак има някакви желаещи-моля записвания тук :)

Имайте предвид ,че това е само една моя малка идея и ако не стане няма да се разочаровам нито пък ще ми потънат гемийте-просто си мислех ,че ще е ефектно...но честно казано жена ми ще си ме вземе и без Мерцедеси наоколо,така ,че не съм особенно притеснен....ама все пак-да питам (казват ,че не боляло глава от питане)....

Та така...дет сЪ вика-ИзненадАх Ви в гръб :)

Благодаря на всички предварително за милите думи и хубавите съвети които ще ми дадете

С Уважение

Вашият Самурай Модератор

(Филип)

Поздрави
:4036:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 октомври 2009 - 06:43

Ей Фил,
добрите новини идват винаги в гръб - ай на Вас дълъг и прекрасен семеен живот,
и да го направите така, както си го пожелаете :friends:

За ресторанта не каза бюджет,,
и затова , както често се случва,
бих ти предложил малката зала на Яфата (ул.Райко Алексиев).
Управителя е много свестен човек, винаги ще изпълни желанията Ви,
относно музика, храни , напитки, и останало влизащо в задълженията му.

Относно петък 13 - идеята ми допада, аз съм там , на 99%, без значение че е работен ден.

п.с. критиките не са коректив, така, че ...... ЧЕСТИТО пак :flagMB new:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 09 октомври 2009 - 06:46

Колега,
Поздравления за решението, което си взел. Ще видиш че не боли много, повече сърби.
Аз също съм се женил на 13-то число, също така нарочно избрано, само дето не беше петък.

За ресторантчето:
В София ли искаш да бъде или може и някъде около София?
За София, се сещам за едно прекрасно кръчме в Люлин. Кухнята е прекрасна, обстановката е битова. Не се сещам за името, но се намира точно под магазина за мебели МобЕксперт. Цените са народни, по поръчка приготват прасенца, агънца и други разядки. Не се сещам името на кръчмата, но някои колеги от Люлин ще го каже със сигурност.
Другото място за което се сещам е комплекс "Елените" на изхода на Бистрица посока Самоков, от лявата страна: много приятна обстановка, страхотна кухня и народни цени. Има и хотелска част, за тези които не искат да карат след мероприятието.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#4 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 09 октомври 2009 - 06:58

Поздравления и от мен.

Вярно е, че човек колкото и добре да живее, накрая се жени.

Успех в новото поприще!
  • 0

#5 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 октомври 2009 - 07:01

Колегата Радулов ме подсети нещичко - ако не държиш на София,
мога да ти запазя Пауновата Къща (на пътя за яз.Искър). Има също и стаи, ще има и спец. цени :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#6 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2009 - 07:10

...сватбата ще е в съвсем малък семеен кръг и съвсем скромна... около 30ина човека

По този повод имаше един филм - хубаво е да го гледаш ...и да предвидиш поне за още толкова човека място (и средства) :)

...и се чудех дали ще има луди които да доидат и да озвучат и осветят(с присъствието си) мясото от което ще си взема жената и да ни изпратят до ритуалната зала със ескорт от Мерцедеси ...

Ахам - луди да искаш :4036:

А НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ ОТТУК НАТАТЪК КОЛАТА НЯМА ДА СИ Я ИЗБИРАШ САМ... И ЦВЕТА ЩЕ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ АРГУМЕНТ :rolleyes:
По повод съветите - докато ВИЕ не си се разберете, приказките и увещанията са излишни. Радвам се безкрайно за теб и не забравяй, че нещата не падат от небето ...както във всяко друго нещо от живота и при семейните отношения УСИЛИЯТА са основната престация :)

Дано тези усилия са удоволствие, а не тежест и за двама Ви!
  • 0

#7 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 09 октомври 2009 - 07:35

Еееее Филипе, Честито!
С такъв пич като теб, тази жена направо си е ударила 10-ката. Само бурни нощи /в добрия смисъл/ и приятни емоции Ви пожелавам.
М/у друготоооооо: американска е, нали............или българска - от Своге :icon_coolgrin:
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#8 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 09 октомври 2009 - 08:06

Колегата Радулов ме подсети нещичко - ако не държиш на София,
мога да ти запазя Пауновата Къща (на пътя за яз.Искър). Има също и стаи, ще има и спец. цени :icon_welldone:

Оооо ДА, Пауновата къща има страхотна кухня!!! Често я посещаваме с жената!!!
Ние се женихме малко по-нататък по същия път, в едно ново комплексче, Камелот, ама не го препоръчвам че се мутриризирало и ...
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#9 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 09 октомври 2009 - 08:31

Фил, честито за всичко хубаво, което се случва около тебе.
Специално поздрави твоята избраница за отличния избор ( попадението е точно в десятката)

Ако ти остане мъничко време, все пак, намери и прочети една книжка - " Автобиография" се казва, на Бранислав Нушич.
Ще ти помогне с усмивка да преодолявате трудните моменти по съвместния ви житейски път..

ЧЕСТИТО!!!!
  • 0

#10 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 09 октомври 2009 - 09:48

На добър час,Филипе!!!Бъдете живи здрави и щастливи дълги години!!! Все пак,преди да се решиш на такава важна стъпка в живота,прочете ли колегата MTZ каква извадка от статистика е пуснал ...: :o

Според статистиката, женените мъже живеят по-дълго от ергените.
Но, от друга страна, женените мъже са много по-съгласни да умрат...

• 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#11 MBenc

MBenc

Чирак

• Потребители на форума
  • 120 Мнения:
  • Град:Габрово
  • Интереси:лов , бизнес в Севлиево

Публикувано 09 октомври 2009 - 10:07

Да сте дълголетни като орлите,да сте здрави като скалите и да се обичате като гълабите.А да видиж какво ни е на нас.Нашенка ли е или чужденка?Щото аз си доведох от вън. :0_yahoo: :beer:
  • 0

#12 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 09 октомври 2009 - 10:08

Честито,Фил!
Пожелавам ти от все сърце, много дълъг и щастлив семеен живот изпълнен само с положителни емоции и смях.
:icon_welldone:
  • 0
Публикувано изображение

#13 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 09 октомври 2009 - 10:18

ееее, каза намерих си жена и толкова...
Така ли се хвалиш като си купиш мерцедес??
Я дай подробности, марка, модел, година на производство, екстри, снимки....

Аз имам голямо желание да дойда с пурата (нея само за сватби я изкарвам вече), но ми е рано да кажа отсега дали ще съм свободен тогава.
Аз викам да ти организираме от форума един оркестър от мургави, та като отиваме да взимаме булката от блока и, преди да почнеме да разбиваме вратата, всички да разберат (блока и квартала) че ще има сватба.
Както е казал народа--"Голям джангър--голям берекет"

Честито Фил, живи и здрави, пожелавам само хубави моменти!! И никога да не се чупи, безкрайни безаварийни моменти :)))
  • 0

#14 tito_040477

tito_040477

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Vienna/Пловдив

Публикувано 09 октомври 2009 - 11:01

Самурайка, искрено се радвам за теб (вас)!
Пожелавам ви от все сърце дълъг и щастлив семеен живот!

Поздрави :friends:
  • 0
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/

#15 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 09 октомври 2009 - 17:32

Благодаря на всички за милите пожелания :) :allhail: :allhail:

За да уточним подробностите
Жена ми си е Българка-Коренячка Софиянка
Набор ми е( е аз съм по голям с един месец)
Млогу си я УбичЪм.....:)

Иначе бюджета не ме притеснява чак толкова,но и няма пред кои да се изхвърлям и да показвам пари=просто едно хубаво и кокетно ресторанче-ще проверя предложенията които сте дали и ще ги обсъдим....
Всички които изразиха такава непоколебимост към мероприятието... :allhail: -хвала Ви...и хвала на всички за милите думи :) :allhail:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни