Отново уникалността на Мерцедес-Бенц ;)
Започната от 300 Gullwing, 08 окт 2009 - 20:09:15
33 мнения по тази тема
Публикувано 09 октомври 2009 - 12:51
Нищо,че са чалги важното е да прославят марката, пък и има песни за МБ в други стилове де То като гледам вече и албум мове да се издаде.
От един Мерцедес по добър може да бъде само друг Бенц.
Публикувано 09 октомври 2009 - 13:51
ХАХА аз си мислех че само българските чернилки възпяват марката ,ама гледам че и американските не остават по назад!
Всички марки могат да се сбъркат ,но мерника няма как!
Даже и нарицателно си имат в калифорния; "би-ен-зи" (bnz).Албума,от който е клипа е от далечната 91-ва година,ама тях да не ги мислим
Публикувано 09 октомври 2009 - 15:07
Малко оф топик. http://www.bliasak.b.../p3_3633_0.html Не че съм фен на чалгата ама и ако на мен ми купят Мерц ставам фолк певец на минутата.
Публикувано 09 октомври 2009 - 17:38
За мен това си истинското парче за мерседес което е още от 60те години. http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано 09 октомври 2009 - 19:00
Ето още нещо с което можем да запушим устите на бмв-маняците, когато направят толкова испалнения специално за бмв да ми се обадят.
МЕРЦЕДЕС Е НОМЕР 1.
МЕРЦЕДЕС Е НОМЕР 1.
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 09 октомври 2009 - 23:18
За мен това си истинското парче за мерседес което е още от 60те години. http://www.youtube.c...feature=related
Дали,наистина е на Дженис Джоплин тази акапела,че добре звучи,особено когато споменава името на любимата марка.А иначе по нейното време-и цветния телевизор е бил мечта.Малко се учудих обаче,че всичките нейни приятели карали порше- какво иска да каже .Явно че поршетата от 60-те са били по-масова и по-достъпна кола,отколкото мерцедес....
Публикувано 11 октомври 2009 - 05:22
Ето и един от химните на Мерцедес: NTM - Ma Benz:
Също и малко други хитове с участието на Бенцове:
---> 2pac и неговия легендарен SL
---> Biggy, всеизвестен фен на Мерцедес
---> Blu Cantrell
и тука малко наши хора...
---> Спенснята
---> отбор юнаци...
Също и малко други хитове с участието на Бенцове:
---> 2pac и неговия легендарен SL
---> Biggy, всеизвестен фен на Мерцедес
---> Blu Cantrell
и тука малко наши хора...
---> Спенснята
---> отбор юнаци...
Публикувано 11 октомври 2009 - 13:40
А това чадо на "no-limit records" - направо така си се казва,а и татуировката и не лъже ,ех,че е пухкава. А кажете че не е фенка :
Публикувано 11 октомври 2009 - 14:42
Леле тая трябва да я направят почетен член на всички МБ клубове. Е тва е фенка.А това чадо на "no-limit records" - направо така си се казва,а и татуировката и не лъже ,ех,че е пухкава. А кажете че не е фенка :
Публикувано 15 октомври 2009 - 19:07
Леле тая трябва да я направят почетен член на всички МБ клубове. Е тва е фенка.
Ще правим,ли компилация с хитове(линкове) ? Нека и модераторите се произнесат,по въпроса.А,иначе,който се натъкне на нещо,което не е пускано,като линк,в темата,нека го направи
Публикувано 17 октомври 2009 - 21:53
Аз съм ЗА! Ако модераторите решат да ги наредят в една тема и я сложат за важна.Ще правим,ли компилация с хитове(линкове) ? Нека и модераторите се произнесат,по въпроса.А,иначе,който се натъкне на нещо,което не е пускано,като линк,в темата,нека го направи
Публикувано 19 октомври 2009 - 00:21
Аз темата ще я направя, ама пращайте ги тия линкове?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 октомври 2009 - 19:07
Аз темата ще я направя, ама пращайте ги тия линкове?
Илия,ако искаш-обери тези 19 линка,които бяха пуснати до момента,а аз ще търся и още.Надявам се и още колеги да се включат с предложения,занапред. ПОЗДРАВИ !!!!
Публикувано 05 ноември 2009 - 12:14
Парчето е много добро, но го бях слушал до сега.За мен това си истинското парче за мерседес което е още от 60те години. http://www.youtube.c...feature=related
П.С. Колегата vladumur1, аватарчето ти направо кърти
Публикувано 15 ноември 2009 - 22:08
Въпроснич аватар и аз го имах преди време на компиутара, но уви скапания компиутар се прецака и вече го нямам, но наистина цепи мрака тая снимка.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни