Отново уникалността на Мерцедес-Бенц ;)
Started by 300 Gullwing, 08 Oct 2009 - 20:09:15
33 replies to this topic
Posted 08 October 2009 - 20:09
Малка компилация "Мерцедес хитове" . Сигорно повеето сте ги чували, но след като се вдъхнових реших да ги събера заради любовта към наи славната, а и най възпята марка.
1.
2.
3.
4. - ,ако някои знае как точно се казва песента и/или я има да пише
5.
6.
7.
8.
Има и някои много хубави и не толква хубави,но нали прослявят марката. А после що Мерцедес бил номер 1. Никоя друга марка го няма това.
П.С Ако някои знае още такива Мерцедес хитове да казва.
1.
2.
3.
4. - ,ако някои знае как точно се казва песента и/или я има да пише
5.
6.
7.
8.
Има и някои много хубави и не толква хубави,но нали прослявят марката. А после що Мерцедес бил номер 1. Никоя друга марка го няма това.
П.С Ако някои знае още такива Мерцедес хитове да казва.
От един Мерцедес по добър може да бъде само друг Бенц.
Posted 08 October 2009 - 20:27
който иска песента да ми пише по скайп
мерцедесът е гениален в своята си простота
Posted 08 October 2009 - 20:43
Само ако е в твое изпълнение колега и с видео клип!който иска песента да ми пише по скайп
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 08 October 2009 - 21:18
Къде ми е повръщащото смайли ?!?
Илийкаааа . . . ???
Илийкаааа . . . ???
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 08 October 2009 - 21:39
май изпуснах нещо ?
мерцедесът е гениален в своята си простота
Posted 08 October 2009 - 21:44
Не си изпуснал нищо, за мен е придшното.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 08 October 2009 - 21:54
Това дето не го знаеш как се казва е Mercedes-Benz Fascination и е записвана за филм за марката, които го имам на 6 DVDта а съм го качвал и в интернет... ще го издиря и ще го пусна пак.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 08 October 2009 - 22:56
Аз песента я искам,обаче кажи скаип. Иначе се надявам идеята за компилация да се е харесала,въпреки че съм пропуснал нещо много куллтово се надявам да ми се прости. А ето го и парчето Цветелина-100 Мерцедеса- ,не че сам фен на чалгата,но таковава парче как да го изпуснеш , пък и родно производство. А Мецедесите на всички ги пожелавам.който иска песента да ми пише по скайп
Posted 08 October 2009 - 23:11
Колега ако качиш филам някаде ше се изкефя на макс ,ако знаеш от кога искам да се сдобия с него. Ако неможеш да го качиш някаде кажи от каде да го драпна или намеря или да го пратиш, ще съм наистина много благодарен.Това дето не го знаеш как се казва е Mercedes-Benz Fascination и е записвана за филм за марката, които го имам на 6 DVDта а съм го качвал и в интернет... ще го издиря и ще го пусна пак.
Мерси предварително и поздрави.
Posted 09 October 2009 - 00:12
и колегите от NWA-се постараха навремето.Явно на емблемите са наблягали.
Posted 09 October 2009 - 07:16
Поне е вече е ясно кои чупи емблемитеи колегите от NWA-се постараха навремето.Явно на емблемите са наблягали.
Posted 09 October 2009 - 07:25
Поне е вече е ясно кои чупи емблемите
Posted 09 October 2009 - 08:58
EEEE как може да изпуснете на РЕНи - Мерцедес ууу
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 09 October 2009 - 09:14
Само не мога да разбера защо в България Мерцедеса винаги трябва да е асоциран с чалгата...
Това че колата е супер - няма спор, ама аз поне лично, чалга не понасям и ми е гадно, когато любимата марка е вързана с певачките,
по които масовия зрител въздиша всеки ден.....
Това че колата е супер - няма спор, ама аз поне лично, чалга не понасям и ми е гадно, когато любимата марка е вързана с певачките,
по които масовия зрител въздиша всеки ден.....
Audi A8
Posted 09 October 2009 - 09:46
ХАХА аз си мислех че само българските чернилки възпяват марката ,ама гледам че и американските не остават по назад!
Всички марки могат да се сбъркат ,но мерника няма как!
Всички марки могат да се сбъркат ,но мерника няма как!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users