За боклука е, не спазваме правилата!Значи тази тема е за боклука!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако бъдат затрити постовете няма да е зле, току виж някой данъчен се завъртял тук и ще изпушим бая народ...
Публикувано 06 октомври 2009 - 09:37
За боклука е, не спазваме правилата!Значи тази тема е за боклука!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано 06 октомври 2009 - 11:48
Публикувано 06 октомври 2009 - 17:15
Публикувано 06 октомври 2009 - 23:17
мене не ми търсиха данък за тааа процедурася като си доида сигурно ще трябва да го оправя ,че си подновявам разрешителното за оръжието...
Публикувано 06 октомври 2009 - 23:21
ти ме уби .верно ли ти затриха поста за тва ?Още по темата от тази година..
мнението ми беше изтрито от многоуважаван доайен на форума , който може би ще се окаже данъчен агент под прикритие..
Публикувано 07 октомври 2009 - 09:17
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 октомври 2009 - 12:26
Като го подновяваш не е чак такава въртележка,като когато си вадиш разрешителното.Иначе пак ти искат същите документи(един милион на брой),а мен ме глобиха 20лв щото бях изтървал срока.ся като се замисля-последния път и на мене не ми искаха...а преди години искаха...
ся само дето ще трябва да го подновявам като цивилен...баси-големи мъки ще са
Публикувано 07 октомври 2009 - 12:36
Публикувано 07 октомври 2009 - 12:50
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 октомври 2009 - 14:44
Ми да си налягаме парцала, да не се разгърмят по насНе, двама сме, обаче в офиса съм сам
С Пепино като ходихме при психото да стреляме на стрелбището и ме гледаха като извънземен... не знам от коя страна да го хвана.
Викам им - ще хвръкне гилза, ще ми влезе под тениската, ще ме изгори - няма... е баш това си стана.
Публикувано 07 октомври 2009 - 20:14
Никога не съм искал да притежавам подобно нещо, за това и нямам. Учудвам се колко много хора ходят с таралеж в гащите. Ходя веднъж годишно на някое стрелбище да си начеша крастата, да попуцам сватбарската, ама не искам подобно нещо в къщата си.е аз имам от 2000ната лично...мъ не е чак толкова чудно нещо=само на път го взимам
Радулов-не ти трябва и да се надяваме никога да не ти се налага-ако ти е за пуцане-винаги има стрелбища
Публикувано 07 октомври 2009 - 21:07
Публикувано 07 октомври 2009 - 21:23
Вярно е, че колкото е по-нова колата, толкова е по-висок данъка. За първата ми коля, която беше набор 83 плащах 14 лева данък, за тая дето сега карам е около 400 лева. Тия хора от екология ли не разбират или предпочитат да караме кокошкарници на по 30 години?!?Обратно на темата - моя е петстотин и нещо лева. На предишната кола конете бяха по-малко, но данъка пак беше толкова. Има го тоя парадокс, че на новите коли се плаща повече.
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни