Проблем с ключа на W203 (не го познава)
Започната от Man of Steel, 02 окт 2009 - 22:08:58
37 мнения по тази тема
Публикувано 29 октомври 2011 - 17:00
Здравей колега.
На мен днес ми се случи същия проблем, не иска да ми вземе ключа в ключалката, не мога да завъртя и направо се побърках!
Сменях батерийте на ключа, какво ли не пробвах, но явно проблема е сериозен.
Ако можеш да ми дадеш някакви координати на някой който може да ми помогне
Аз съм от Пловдив.
Благодаря предварително
На мен днес ми се случи същия проблем, не иска да ми вземе ключа в ключалката, не мога да завъртя и направо се побърках!
Сменях батерийте на ключа, какво ли не пробвах, но явно проблема е сериозен.
Ако можеш да ми дадеш някакви координати на някой който може да ми помогне
Аз съм от Пловдив.
Благодаря предварително
Публикувано 31 октомври 2011 - 23:17
Човека се казва Николай и на мен ми оправи на 203-ката същия проблем и ми изкара още един ключ.Разбира си от работата.На мен ми взе за ремонта на ECM модула за разпознаване на ключа и за изкарване на нов ключ общо 200лв,а и ми оправи грешка на еър бека /кантара/ на пасажерската седалка-изключи го и го остави в авариен режим да се включва винаги като има удар.Важното е че ми изгаси лампата,изкара ми втори ключ и ми оправи модула за един ден и срещу 200лв.
Тел му е 0885522919.
Успех!
Тел му е 0885522919.
Успех!
Публикувано 15 ноември 2011 - 19:49
Колата е 203 2001 220 ЦДИ.Давайте идея какво да правя този път и къде да ходя.Колата уж се беше оправила,ама до тази сутрин....Днес пак не си позна ключа.едвам я запалих от 20-30 път си позна ключа.Човека ми изкара друг ключ,утре ще пробвам и с него,дори цял месец нямаше никакви проблеми.Уж модула на ключа гледа и беше наред,никакви грешки нямаше записани.И тасман се зарадвах,че нещата се оправиха и повече няма да имам проблем и то какво стана тази сутрин.....пак ядове.Баси 203-ката,разочарова ме отново.Давайте идеи от какво може да е и къде да ходя.Уж и ключа гледаха,кристала и чипа са му здрави,не е изпускан,ама не си го познава.... не знам вече мисля за Балкан Стар вече ама и там като ги знам к'ви са..
Публикувано 15 ноември 2011 - 22:22
Ако имаш път към София с проблемния автомобил, свирни да те водя при Брадчеда, ама и на лична драсни, да не изпусна поста ти.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 декември 2011 - 23:32
за проблемите с клуча за разпознаването и тва кадето треа да чакаш да се постопли купето особено през зимата има едни момчета в варна саита им е softelectronics това са хората които имат решение по точ вапрос а и по много други вапроси занимават се с всякаква електроника по автомобилите и то особено мерцедес
Публикувано 23 януари 2012 - 17:30
Хора помагайте! При мен централното работи, ключа се върти в гнездото, откключва волана но не светват контролните лампи и колата не пали!
Публикувано 22 февруари 2012 - 17:57
Приятелката ми е от София колега.Скоро ще си идва ,исках да те питам дали твоя братовчед може да ми направи още един ключ понеже съм само с един.В Сливенския ''Дарс Ауто'' демек Мерцедес ми искат 500 лв :ХАко имаш път към София с проблемния автомобил, свирни да те водя при Брадчеда, ама и на лична драсни, да не изпусна поста ти.
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано 11 юни 2012 - 16:12
Здравеите колеги. Имах подобен проблем, ключа в началото не искаше да отклучва след това не можеше да разблокира волана и неможе да заварти да запали. Купих и нов клуч в началото трагна но пак блокира напално. колата беше 4 месеца в сервиз до като разберат какво и е накраиа се оказа от там кадето мушиш ключа (незнам как точно се казва) смениха ми го за 800 евро преди 4 години. Колата е в Испаниа и там сам я правил затожа е толкова пари. Но дано се окаже от клуча
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни