Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем с ключа на W203 (не го познава)

• Please log in to reply
37 мнения по тази тема

#31 fox1981

fox1981

Прохождащ

• Нови потребители
  • 2 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Mercedes C 200 kompresor

Публикувано 29 октомври 2011 - 17:00

Здравей колега.
На мен днес ми се случи същия проблем, не иска да ми вземе ключа в ключалката, не мога да завъртя и направо се побърках!
Сменях батерийте на ключа, какво ли не пробвах, но явно проблема е сериозен.
Ако можеш да ми дадеш някакви координати на някой който може да ми помогне
Аз съм от Пловдив.
Благодаря предварително
  • 0

#32 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 31 октомври 2011 - 23:17

Човека се казва Николай и на мен ми оправи на 203-ката същия проблем и ми изкара още един ключ.Разбира си от работата.На мен ми взе за ремонта на ECM модула за разпознаване на ключа и за изкарване на нов ключ общо 200лв,а и ми оправи грешка на еър бека /кантара/ на пасажерската седалка-изключи го и го остави в авариен режим да се включва винаги като има удар.Важното е че ми изгаси лампата,изкара ми втори ключ и ми оправи модула за един ден и срещу 200лв.
Тел му е 0885522919.
Успех!
  • 0

#33 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 15 ноември 2011 - 19:49

Колата е 203 2001 220 ЦДИ.Давайте идея какво да правя този път и къде да ходя.Колата уж се беше оправила,ама до тази сутрин....Днес пак не си позна ключа.едвам я запалих от 20-30 път си позна ключа.Човека ми изкара друг ключ,утре ще пробвам и с него,дори цял месец нямаше никакви проблеми.Уж модула на ключа гледа и беше наред,никакви грешки нямаше записани.И тасман се зарадвах,че нещата се оправиха и повече няма да имам проблем и то какво стана тази сутрин.....пак ядове.Баси 203-ката,разочарова ме отново.Давайте идеи от какво може да е и къде да ходя.Уж и ключа гледаха,кристала и чипа са му здрави,не е изпускан,ама не си го познава.... не знам вече мисля за Балкан Стар вече ама и там като ги знам к'ви са..Публикувано изображение
  • 0

#34 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 15 ноември 2011 - 22:22

Ако имаш път към София с проблемния автомобил, свирни да те водя при Брадчеда, ама и на лична драсни, да не изпусна поста ти.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#35 Stasho

Stasho

Прохождащ

• Нови потребители
  • 2 Мнения:
  • Град:Varna
  • Автомобил:
    C 220cdi W203

Публикувано 13 декември 2011 - 23:32

за проблемите с клуча за разпознаването и тва кадето треа да чакаш да се постопли купето особено през зимата има едни момчета в варна саита им е softelectronics това са хората които имат решение по точ вапрос а и по много други вапроси занимават се с всякаква електроника по автомобилите и то особено мерцедес
  • 0

#36 vanvan

vanvan

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 23 януари 2012 - 17:30

Хора помагайте! При мен централното работи, ключа се върти в гнездото, откключва волана но не светват контролните лампи и колата не пали!
  • 0

#37 adrianski

adrianski

Чирак

• Потребители на форума
  • 69 Мнения:
  • Град:Сливен
  • Автомобил:
    E320 CDI Avantgarde EVO
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 февруари 2012 - 17:57

Ако имаш път към София с проблемния автомобил, свирни да те водя при Брадчеда, ама и на лична драсни, да не изпусна поста ти.

Приятелката ми е от София колега.Скоро ще си идва ,исках да те питам дали твоя братовчед може да ми направи още един ключ понеже съм само с един.В Сливенския ''Дарс Ауто'' демек Мерцедес ми искат 500 лв :Х
  • 0
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано изображение

#38 viatanasov

viatanasov

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Град:septemvri

Публикувано 11 юни 2012 - 16:12

Здравеите колеги. Имах подобен проблем, ключа в началото не искаше да отклучва след това не можеше да разблокира волана и неможе да заварти да запали. Купих и нов клуч в началото трагна но пак блокира напално. колата беше 4 месеца в сервиз до като разберат какво и е накраиа се оказа от там кадето мушиш ключа (незнам как точно се казва) смениха ми го за 800 евро преди 4 години. Колата е в Испаниа и там сам я правил затожа е толкова пари. Но дано се окаже от клуча
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни