вдлъбнатина
Започната от jorka, 27 сеп 2009 - 18:56:50
10 мнения по тази тема
Публикувано 27 септември 2009 - 18:56
Здравейте колеги, карам S430 W220 и преди няколко дни забелязах, че имам вдлъбнатина на багажника, не е голяма, предполагам че понеже колата седя под един кестен, може от дървото да е паднало нещо. Въпроса ми е, понеже все там ми е погледа къде да отида да го оправят качествено, дали да се занимавам със застрахователи или да се опитам да свикна с вдлъбнатинката, спделете опит
Публикувано 27 септември 2009 - 20:35
Ако е малка, пробвай да свалиш кората на багажника и ако е на място което позволява го натиксни навън.
Публикувано 28 септември 2009 - 04:45
Здравейте колеги, карам S430 W220 и преди няколко дни забелязах, че имам вдлъбнатина на багажника, не е голяма, предполагам че понеже колата седя под един кестен, може от дървото да е паднало нещо. Въпроса ми е, понеже все там ми е погледа къде да отида да го оправят качествено, дали да се занимавам със застрахователи или да се опитам да свикна с вдлъбнатинката, спделете опит
Ми колега -за сетен път-кат искаш маитор кажи къде ти е местоживеенето - ти ако си от Варна и ти кажем да идеш на маистор в Петрич ще идеш ли......
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 28 септември 2009 - 09:44
Щом ти е там погледа,отиваш при застрахователя - описваш,предлагат ти сервиз и след седмица си вземаш колата,ако не ти харесва услугата,отказваш колата,докато не се справят кадърно.При такава кола каското не е малка сума,така че си търси правата до дупка.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 28 септември 2009 - 09:48
тоз дето е решил, че кестените са добра идея да ги насадиш по улизите е пълна КРАТУНА !!!! Вярвате ли ми цялата улица където живея е кестен до кестен и в момента хората се разхождат с тенджери на главите ... тия кестени са като юмрук.. ако те халосат по тиквата и си с цицина като по рисуваните филми.... нищо чудно да е вдлъбнатината от такъф. Аз бих отишъл до застрахователите... все пак ако отидеш на майстор да я дръпне с вакум ще ти вземе някакви пари, а така и така явно си застрахован.
Публикувано 28 септември 2009 - 10:31
Колега аз така си скъсах нервите със боядисването на една драскотинка на задната вежда на Ситроена ми . Колата беше на няколко месеца и реших да го оправя това защото ме дразнеше страшно много , ходих до застрахователите след това в Сиетроен и след боядисването на аден д. панел разликата беше ужасна , все едно е друг цвят боята , ходих в представителството на Глазорит за България взех същата боя и пак същото , от глазорит ми казаха че разликата може да се получи от различните дюзи с който се боядисва от лака ,общо взето караха че две еднакви поядисвания с различни пистолети и бояджии няма . Така се наложи да се прелее цялата дясна страна на колата заедно със задната броня
Публикувано 28 септември 2009 - 18:39
за колегата- brpi- не търся майстор а търся опит, майстори и сам мога да намеря но трябва да знам какво да искам За останалите колеги благодаря, днес като погледнах дори не се забелязваше, повечето приятели ме съветват да не пипам, защото варианта да се ядосвам повече след това е по-голям. Днес ме напусна единия амортисьор, магистралата ни при Пазарджик е изумителна и се предаде чавето, като вдигнах капака пукнатината беше забележителна и компресора не можеше да и навакса. В Балкан стар Пловдив, от които съм много доволен, ми казаха хубавата новина-НОВ Но това не беше достатъчно, другия също бил пътник, така че новите трябва да са два... удоволствието ще ми струва към 5000лв. Поръчах ги... Интересното е, че в момента си карам колата без проблем, седи си нормално, разбира се през неравностите пълзя, но като натисна калника единият амортисьор съска през пукнатината страшно. Вдлъбнатинката направо я забравих
Публикувано 28 септември 2009 - 19:41
за колегата- brpi- не търся майстор а търся опит, майстори и сам мога да намеря но трябва да знам какво да искам За останалите колеги благодаря, днес като погледнах дори не се забелязваше, повечето приятели ме съветват да не пипам, защото варианта да се ядосвам повече след това е по-голям. Днес ме напусна единия амортисьор, магистралата ни при Пазарджик е изумителна и се предаде чавето, като вдигнах капака пукнатината беше забележителна и компресора не можеше да и навакса. В Балкан стар Пловдив, от които съм много доволен, ми казаха хубавата новина-НОВ Но това не беше достатъчно, другия също бил пътник, така че новите трябва да са два... удоволствието ще ми струва към 5000лв. Поръчах ги... Интересното е, че в момента си карам колата без проблем, седи си нормално, разбира се през неравностите пълзя, но като натисна калника единият амортисьор съска през пукнатината страшно. Вдлъбнатинката направо я забравих
не съм много компетентен, но до колкото знам проблема се състои в това че сега компресора ти няма да спира да работи, и по някое време ще замине и той ... хубавото е че на фона на 5 бона до тук той МАЙ е само 800 лева......
успех
Публикувано 29 септември 2009 - 08:13
Пак казвам- пич караш ЕСССССС класа,плащаш наляво и надясно-иди да ти маркират щетата,защото ако не я маркираш сега,на новата полица ще ти я маркират ТЕ,и после дори и да ти смачкат капака,ще кажат "ми той е описан с дефект"....иди и си търси наследството,затова се набутваме с каско-за да им връщаме,когато можем
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 29 септември 2009 - 10:48
Колега тука си много прав
Публикувано 29 септември 2009 - 16:49
Ааааа, щетата няма да я пропусна, дори си имам малко драскотини по калника... от котка която реши да се постопли върху капака, на бронята ниско от бордюрче, нищо няма да им спестя на Не може само да взимат, макар че досега проблем със застраховател не съм имал...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни