Здравейте!За втори път пиша тук.Преди известно време имах проблем с колата си,А160,автоматични скорости,произведена ноември 2002.Не искаше да запали,но проблема се оказа в акумулатора.Сега този проблем се появява по няколко пъти на ден,но проблема не е в акумулатора,проверихме.Колата просто не иска да пали,чува се само едно цък,и това е.След това изчакваме 10-15 мин.,и пали.Ходихме при майстор,но той каза,че докато колата "не се счупела",нчмало как да каже от къде идва проблема.За това реших да се допитам до вас и ще съм ви благодарна,ако поне някои може да ме упъти къде може да е проблема.

A160-не пали!
Започната от G85, 23 сеп 2009 - 10:24:22
4 мнения по тази тема
Публикувано 23 септември 2009 - 10:24
Публикувано 23 септември 2009 - 21:23
А 160 бензин или дизел,дай малко повече информация.
1.Една диагностика/ама качествена/.
2.Нещо по тоците и по конкретно около контактният ключ.
3.С това /цък/ на слаб акумолатор или нещо по стартера ,я фтулки , шалтер ,хлабави връзи по захранващите кабели илллллллиии.
4.Може да са и някой скрити датчици по скапаната електроника на тая пръчка.
Абе ще се видиш в приключение.Ето един телефон на един човек с диагностика на място и то качествена поне да ти каже къде е проблема ако е уловим от компютъра на колата и респективно при диагностика.0898/697-406 Петър Андонов ,Успех.
1.Една диагностика/ама качествена/.
2.Нещо по тоците и по конкретно около контактният ключ.
3.С това /цък/ на слаб акумолатор или нещо по стартера ,я фтулки , шалтер ,хлабави връзи по захранващите кабели илллллллиии.
4.Може да са и някой скрити датчици по скапаната електроника на тая пръчка.
Абе ще се видиш в приключение.Ето един телефон на един човек с диагностика на място и то качествена поне да ти каже къде е проблема ако е уловим от компютъра на колата и респективно при диагностика.0898/697-406 Петър Андонов ,Успех.
Публикувано 23 септември 2009 - 21:34
Виж си масата....
Публикувано 24 септември 2009 - 10:55
Благодаря ви за отговорите!Пропуснала съм наистина да кажа,че колата е бензинова.Ако има някакво развитие ще пиша.
Публикувано 09 ноември 2009 - 14:48
Какъв беше проблемът? Питам защото и Смарта на жена ми прави същата магария от време на време.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни