мнение за авточасти MEYLE
Започната от nikolai4eto, 17 сеп 2009 - 20:51:36
16 мнения по тази тема
Публикувано 17 септември 2009 - 20:51
Преди няколко дни направих доста сериозен ремонт на предницата на моята W202.Майстора ми препоръча частите да са MEYLE.Аз исках да сложи FEBI,но той ме увери,че MEYLE били също добри,че даже бил по-доволен от него и ми даде 1год.гаранция на всичко без ограничение на пробега.И тъй въпроса ми е за мнението ви за MEYLE като авточасти.Здрави ли са,надежни ли са,и изобщо някой ползвал ли ги е?Лично на мен тази фирма ми е абсолютно непозната и я чувам едва ли не за първи път и подхождам с големи резерви и недоверие.Да ама ремонта ми легна 530лв и се моля тия части наистина да са здрави.
Публикувано 17 септември 2009 - 20:59
Излъгал те е за гаранцията. Ако след една година се разтропа и ти ги подмени безплатно, аз лично ще му издигна паметник на твоя майстор в центъра на София. Ако искаш може да си сменим колите за 6 месеца, да и врътна 15-17 хилядарки и да видим твоя майстор дали държи инкяр. Чудно че тая година само три пъти ходих до морето, пък пак се е понатрупал пробег...Преди няколко дни направих доста сериозен ремонт на предницата на моята W202.Майстора ми препоръча частите да са MEYLE.Аз исках да сложи FEBI,но той ме увери,че MEYLE били също добри,че даже бил по-доволен от него и ми даде 1год.гаранция на всичко без ограничение на пробега.И тъй въпроса ми е за мнението ви за MEYLE като авточасти.Здрави ли са,надежни ли са,и изобщо някой ползвал ли ги е?Лично на мен тази фирма ми е абсолютно непозната и я чувам едва ли не за първи път и подхождам с големи резерви и недоверие.Да ама ремонта ми легна 530лв и се моля тия части наистина да са здрави.
За самите части, като марка, нищо не мога да кажа.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 17 септември 2009 - 21:11
..но не те е излъгал за качеството. MEYLE е немска компания, качеството е на нивото на Lemforder. ПО качествено и от феби.
За жалост са слабо известни у нас.
за момента аз ползвам МEYLE и нямам проблеми. Цените им са много конкурентни и все още нямат ментета
За жалост са слабо известни у нас.
за момента аз ползвам МEYLE и нямам проблеми. Цените им са много конкурентни и все още нямат ментета
Публикувано 17 септември 2009 - 21:13
Ами с него се познаваме отдавна/от казармата още/ и той ми потдържа колите от доста време и знае по колко км. навъртам на година и си е направил сметката.Аз на година я навътя 15-20000 км я не.Пък и преди 2.5 год. ми смени шарнирите и сега се оказа ,че само те са здрави от цялата предница.Според мен би си поел гаранцията ако има проблем.Аз лично се надявам тия тампони и щанги да изкарат поне 40000км.
Публикувано 17 септември 2009 - 21:15
ще изкарат, зависи и от пътя
Публикувано 18 септември 2009 - 07:03
Много си прав! Всичко зависи от пътя... а в БГ знаем какъв е пътя...ще изкарат, зависи и от пътя
ЛоринЗер,
И аз зъм за смяна на тампоните на носачите и от двете срани. Колата е S203.208, можеш ли да дадеш оферта за тампони от MEYLE?
Също ме интересува цената це целите оборудвани носачи?
Публикувано 18 септември 2009 - 09:23
В момента немога да дам оферта.
По принцип около 20-25% по-ниска цена от тази, в коята вървят по магазините в София.
Отделно не съм и бърз с доставките, затова си заслужава, само ако са доста скъпи..
Ако имаш време-разгледай, проучи цените, ако са цифра-ще докараме от германия.
По принцип около 20-25% по-ниска цена от тази, в коята вървят по магазините в София.
Отделно не съм и бърз с доставките, затова си заслужава, само ако са доста скъпи..
Публикувано 18 септември 2009 - 10:55
В момента немога да дам оферта.
Цените са прилични на наличните по магазините. Искаше ми се нещо изпиртано да вземам.
Ще слагам каквото има тук пък здраве да е.
За инфо на колегите тампоните в БС са по около 50 кинта за бройка.
Публикувано 19 септември 2009 - 15:33
Извинявам се че се намесвам в темата , не е ли марката MAHLE ? И на мен ми препоръчаха същата марка ама на кутиите пишеше .....MAHLE
Да не са 2 различни марки ?
Аз си мисля че говорите за MAHLE а не за MEYLE
Да не са 2 различни марки ?
Аз си мисля че говорите за MAHLE а не за MEYLE
Съншайн
Публикувано 19 септември 2009 - 17:15
2 различни марки са.
Mahle, правят бутала, биели, сегменти
Mahle, правят бутала, биели, сегменти
Публикувано 19 септември 2009 - 17:18
Това са две различни фирми.Единственото общо между тях е,че са немски.MAHLE произвежда резервни части главно за двигателя-сигменти,бутала,валове,семеринги и т.н,а MEYLE се занимава главно с ходовата част на автомобила-шарнири,накрайници,носачи,щанги и т.н
Публикувано 21 септември 2009 - 19:52
Хех .. моя грешка , за MEYLE верно става въпрос , при мен ако не се лъжа са тампони на мотора или маи бяха BOGE
Пак ви оспамих темата , сори
Пак ви оспамих темата , сори
Съншайн
Публикувано 21 септември 2009 - 20:58
На колегата му пратих едно ЛС,а да всички колеги ще кажа че частите на тази гирма са изключително надежни и качествени!Не се колебайте относно тях!
Публикувано 05 март 2014 - 19:11
Колеги здравейте!
Предстои ми ремонт по ходовата част на мерцедеса ц-класа, дизел, комби, модификация 203.208, 2006 год.
Има разбит тампон на преден носач /алуминиевия/ и лагер-тампон на макферсона.
Моля, да споделите мнения за качествени части, които да се ползват и имам въпрос , могат ли да се сменат само тампоните на носачите, а не целия носач.В повечето сервизи в Добрич направо казват цял носач, а като питам само за смяна на тампоните , вдигат рамене и започват увъртанията.
Ако приемете, темата може да я ползваме всеки да споделя мнението си относно качеството на авточстите, които е ползвал и така да си бъдем полезни.
Поздрави!
Публикувано 05 март 2014 - 21:37
е, не е баш така. Аз на старата Ц-тка и смених 4-те носача с Meyle Heavy Duty и за 1 година не бяха мръднали. Разликата е, че не ги купувах от БГ ![]()
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА