До колегите с бебетаНекви стикери
Started by BT 0210 AC, 13 Sep 2009 - 14:52:19
25 replies to this topic
Posted 13 September 2009 - 14:52
Нямахме си работа с колежката
и скалъпихме няколко идеи
Posted 13 September 2009 - 15:35
Хехе-абе нещо с колежката да не би и преди това да сте си нямали работа ?
Шегувка де,та нека татковците се изкажат-на мен да чукна на дърво ми е рано за такива стикери,и все пак по мое мнение първия е по-добър вариант,защото по лесно се различава отдалеч.
п.с. Поздравления за старанието
Шегувка де,та нека татковците се изкажат-на мен да чукна на дърво ми е рано за такива стикери,и все пак по мое мнение първия е по-добър вариант,защото по лесно се различава отдалеч.
п.с. Поздравления за старанието

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 13 September 2009 - 15:47
Хехе-абе нещо с колежката да не би и преди това да сте си нямали работа ?
това ми мина и на мен през главата ...
ама нищо - лошо няма..
а действително - първия е по- добър
Posted 13 September 2009 - 16:45
Е като нямате работа с колежката сте намерили с какво да се занимавате.Ааааа я дай да я видим колежката де.
А иначе и аз съм за първият вариант.
Каква е идеята на тези стикери?Само ей така ли,или да се отпечатат?Аз съм навит на един такъв.Между другото мога да уредя някоя отстъпка.Работя с половината печатници в София
Ето аз мога да предложа това
А иначе и аз съм за първият вариант.
Каква е идеята на тези стикери?Само ей така ли,или да се отпечатат?Аз съм навит на един такъв.Между другото мога да уредя някоя отстъпка.Работя с половината печатници в София
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Posted 13 September 2009 - 17:16
Posted 13 September 2009 - 20:21
Posted 13 September 2009 - 20:26
От къде да си купя такъв стикер(Ония първия с бебето, не с мечето, тоя с презерватива е идеен, но щеше да ми ходи преди година)? Искам за лепене от външната страна на задния капак на комбито. Текущия ми е от Хип и вече е бял, едва ли някой се сеща за какво е...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 13 September 2009 - 20:59
А това бебенце от първия вариант има ли го в някакъв вариант с високо качество на изображението?
Може да принтнем известно количество, ама ще сменя логото с клубното
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 13 September 2009 - 21:11
+100А това бебенце от първия вариант има ли го в някакъв вариант с високо качество на изображението?
Айде де, мого съм зорлия за читава лепенка за бебе в колата!!! Веднага си купувам 3, че явно от автомивките избеляват. Само да са за външна ламаринена страна!
Posted 13 September 2009 - 21:31
Не избеляват от автомивките, а от слънцето. Ултравиолетовата светлина ебава мамата на всяка боя 
Е автомивката допринася за това естествено
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 13 September 2009 - 21:36
За бебето има слънцезащитен крем с фактор шурданайсе(50-ти фактор май беше), обещавам да мажа лепенката с крема на бебето!Не избеляват от автомивките, а от слънцето. Ултравиолетовата светлина ебава мамата на всяка боя
Posted 13 September 2009 - 21:45
И аз бих си взела такъв, харесаха ми
Posted 14 September 2009 - 00:34
Илийка, ползвах тези http://images.google...s...sa=N&tab=wi ако можеш да изкараш нещо по добро ....А това бебенце от първия вариант има ли го в някакъв вариант с високо качество на изображението?
Идеята ми беше за стикер на татковците тук.
За въпросите по горе прикачен фаил
Attached Files
Posted 14 September 2009 - 09:08
Аз съм навит за една бройка.Дори и да не е моят вариант
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Posted 14 September 2009 - 13:18
Преместих темата в предложения, че си е живо предложение.
Поръчал съм 30 бр. стикери за бебета в коли.
Цената ще дойде между 1.50 и 2.00 лв. за бройката.
PVC със студен ламинат, гаранция 7 години за цветовете на открито и на атмосферни условия.
Размер 15 см основата на триъгълника.
Дизайнът е малко заимстван от клуба на Пежо, ама като им четох форума, те са го заимствали от друго място и така...
Дизайнът е този първия с рисуваното бебе в червен триъгълник, отдолу БЕБЕ в колата и логото на клуба долу дясно.
Като са готови, ще ги разпространим по света...
Поръчал съм 30 бр. стикери за бебета в коли.
Цената ще дойде между 1.50 и 2.00 лв. за бройката.
PVC със студен ламинат, гаранция 7 години за цветовете на открито и на атмосферни условия.
Размер 15 см основата на триъгълника.
Дизайнът е малко заимстван от клуба на Пежо, ама като им четох форума, те са го заимствали от друго място и така...
Дизайнът е този първия с рисуваното бебе в червен триъгълник, отдолу БЕБЕ в колата и логото на клуба долу дясно.
Като са готови, ще ги разпространим по света...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage