зануляване на комп след смяна на маслото-как?R170 2.0 16V 136h.p. 1999г
Започната от xarvatina, 11 сеп 2009 - 14:11:56
12 мнения по тази тема
Публикувано 11 септември 2009 - 14:11
здравеите колеги, скоро си смених маслото с сега на борда ми излиза едно като ключе и до него километрите които съм минал, казаха ми че трябва да се занули, казаха ми че може да стане без да се закача на компр, ако някои знае как ще съм много благодарен ако ми каже
Публикувано 15 септември 2009 - 09:10
аиде бе... какво става, уж много разбирачи тука а един няма който да каже дали е възможна интервенцията или не... дали става без да се закача на тестера или няма друг начин...
Публикувано 15 септември 2009 - 18:52
давош на контакт и веднага натискаш копчето
което е долу в ляво под километража двапъти
изключи захранването
натисни пак същия бутон и го задръж натиснат и дай на контакт
след 10 сек новия интервал трябва да се изпишена дисплея
тогава пусни бутона
изключи захранването
изключи захранването
тогава пусни бутона
изключи захранването
Публикувано 16 септември 2009 - 01:14
Колега-Казано е ,че търпението е добродетелаиде бе... какво става, уж много разбирачи тука а един няма който да каже дали е възможна интервенцията или не... дали става без да се закача на тестера или няма друг начин...
Искам да ми посочите текст някъде във форума ,че тук е пълно със разбирачи....?
Тук е пълно с любители на марката-които ако имат възможност и познания помагат когато могат и с каквото могат-аз предлагам да им Благодарим ....
Или сме твърде бавни за вкусът Ви колега?
Поздрави
Публикувано 16 септември 2009 - 08:48
първо искам да благодаря на колегата който ми отговори, исключително съм благодарен...
искам да се извиня ако съм засегнак някой... под разбирачи имах предвид хора който знаят кое как става... бях търпелив няколко дни но нямаше отговор, за това реших да питам и втори път, имам и няколко опела и когато във форумите на опел клуба задам някакъв въпрос, отговорите започват да валят след няколко минутки... а тук се забавиха и си помислих че съм си задал въпроса супер глупаво и никой не му се занимава да си губи времето в излишни обняснения, а ако е наистина така, доказвам за сетен път че в българия нещата стават само когато човек подходи към нещо по друг начин...
БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички които си отделиха от свободното време за да напишат няколко думички в тая тема...
искам да се извиня ако съм засегнак някой... под разбирачи имах предвид хора който знаят кое как става... бях търпелив няколко дни но нямаше отговор, за това реших да питам и втори път, имам и няколко опела и когато във форумите на опел клуба задам някакъв въпрос, отговорите започват да валят след няколко минутки... а тук се забавиха и си помислих че съм си задал въпроса супер глупаво и никой не му се занимава да си губи времето в излишни обняснения, а ако е наистина така, доказвам за сетен път че в българия нещата стават само когато човек подходи към нещо по друг начин...
БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички които си отделиха от свободното време за да напишат няколко думички в тая тема...
Публикувано 16 септември 2009 - 13:15
Cijenimo vašu pažnju i interes. I poseban pristup ... .
Vrlo slatko.
И ние ти благодарим за проявеното внимание и интерес . И за спецялния подход ... .
Много си мил .
Vrlo slatko.
И ние ти благодарим за проявеното внимание и интерес . И за спецялния подход ... .
Много си мил .
Публикувано 18 септември 2009 - 07:36
е това че ника ми е харватина не значи че знам харватски...
Публикувано 12 ноември 2009 - 17:57
направих всичко както пише,показа се новия интервал,но е 20000км.,а не 10000км.,защо?давош на контакт и веднага натискаш копчето
изключи захранването
тогава пусни бутона
изключи захранването
колата ми е А170, 99 год.
Публикувано 13 ноември 2009 - 11:50
Защото така ти е заложено в компа.
Ако искаш да ти го променат на 10000,
трябва да ти го препрограмират с стардиагноза.
Ако искаш да ти го променат на 10000,
трябва да ти го препрограмират с стардиагноза.
Публикувано 13 ноември 2009 - 13:50
благодаря
Публикувано 07 декември 2009 - 02:15
То си го пише, ама някой трябва да си направи и труда и да ползува там горе в дясно онова "ТЪРСЕНЕ" - ето ви отговора, има си го отдавна във форума => http://www.mbclub.bg...a...st&p=160830
& (за тези, които не четят английски) http://www.mbclub.bg...a...st&p=161031
Това си е доста полезно обяснение, но има и още едно подобно от този тип, то пък е при сваляне/смяна на акумулатор - Procedure to be followed having removed Battery or where the Battery has gone flat.(fully discharged) - пак там е, на онази зелена страничка.
& (за тези, които не четят английски) http://www.mbclub.bg...a...st&p=161031
Това си е доста полезно обяснение, но има и още едно подобно от този тип, то пък е при сваляне/смяна на акумулатор - Procedure to be followed having removed Battery or where the Battery has gone flat.(fully discharged) - пак там е, на онази зелена страничка.
Публикувано 26 април 2020 - 19:31
Fiveq не може да се отворят линковете който си прикачила , може би е само при мен
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни