Как работят IR (инфра червените) ключове на Mercedes
Започната от Илия Горанов, 06 сеп 2009 - 12:37:42
34 мнения по тази тема
Публикувано 14 февруари 2011 - 17:22
хайде да събудим малко темата.....мойта 124-ка 94 набор с инфра отключване и заключване.....зацепи ми диодчето на "светнато" ....махам батериите за 5 секунди...слагам...пак продължава да свети без да пипам копчето....махам ги за 30 секунди...след това работи 2-3 пъти без проблем и после пак зацепва диодчето на "светнато" .....смених копчето....същото дередже....четох ставало друг ключ и се обучавал във колата....някой да му се намира ключе случайно?
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 11 януари 2014 - 13:29
Имам W202 с ключ рибка, на която от скоро спрях да и мигат мигачите при отключване/заключване. На приятел с ML W163 ключ сгъваем, също не му мигат от няколко месеца. Как можем пак да ги активираме/синхронизираме/обучим, за да си мигат мигачите?
The Best or Nothing
Публикувано 11 януари 2014 - 17:42
Когато има проблем и някъде не е заключено ,мигачите не мигат.Провери дали са заключени капачка на резервоара,багажник,преден капак,люк и т.н!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 11 януари 2014 - 21:40
Когато има проблем и някъде не е заключено ,мигачите не мигат.Провери дали са заключени капачка на резервоара,багажник,преден капак,люк и т.н!
Не мисля, че там ще е проблема. С месеци да караме с нещо незатворено/незаключено. Въпреки това, ще проверя и това нещо
The Best or Nothing
Публикувано 11 януари 2014 - 22:43
При мен при едно зареждане на бензиностанцията,гуменият държач на капачката се беше усукал и пина не заключваше външния капак на резервоара.Като го погледнеш е затворен ,но при натискане се отваряше.Оттам и мигачите не мигаха.
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни