Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Съфорумци любители на бира, Внимавайте

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 PEPO_TG

PEPO_TG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W124 300D - 1986
    Mercedes-Benz W124 300TD - 1991
    Mercedes-Benz W140 S350TD - 1995 (покойник)

Публикувано 04 септември 2009 - 20:22

Драги колеги, от няколко седмици наблюдавам на пазара феномена бира на "Промоция". Съветвам всеки от вас да внимава, тъй като за 2 седмици, вече 3 пъти ми се случва да уцелвам бира с прокиснал вкус и тъмна на цвят, уви не е тъмно пиво, а просто развалено обикновенно такова. Внимавайте с надписа "Годно до", тъй като и трите пъти в които се разхождах до магазина да върна продукта, същият беше с изтекла годност. Наблюдаваният феномен е при бира "Каменица", но съветвам за всеки случай да преглеждате и останалите марки на пазара. Вече писах до състава на "Каменица" и се надявам в Понеделник да имам отговор, но небива да допускаме бирените производители да си продават фалшивата стока за сметка на нас потребителите.
С уважение към всеки фен на всяка бира.
  • 0
Mercedes - най-добрият приятел на човека!

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 04 септември 2009 - 20:25

Драги колеги, от няколко седмици наблюдавам на пазара феномена бира на "Промоция". Съветвам всеки от вас да внимава, тъй като за 2 седмици, вече 3 пъти ми се случва да уцелвам бира с прокиснал вкус и тъмна на цвят, уви не е тъмно пиво, а просто развалено обикновенно такова. Внимавайте с надписа "Годно до", тъй като и трите пъти в които се разхождах до магазина да върна продукта, същият беше с изтекла годност. Наблюдаваният феномен е при бира "Каменица", но съветвам за всеки случай да преглеждате и останалите марки на пазара. Вече писах до състава на "Каменица" и се надявам в Понеделник да имам отговор, но небива да допускаме бирените производители да си продават фалшивата стока за сметка на нас потребителите.
С уважение към всеки фен на всяка бира.

Колега, това предполагам в стъклено шише си се напатил? Дай инфо от кои шишета да се пазим, аз съм на кутйки Загорка и освен че я продават топла на доста места от друго не се оплаквам.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 PEPO_TG

PEPO_TG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W124 300D - 1986
    Mercedes-Benz W124 300TD - 1991
    Mercedes-Benz W140 S350TD - 1995 (покойник)

Публикувано 04 септември 2009 - 22:08

Колега, това предполагам в стъклено шише си се напатил? Дай инфо от кои шишета да се пазим, аз съм на кутйки Загорка и освен че я продават топла на доста места от друго не се оплаквам.

До сега съм установил "феномена" единствено при двулитровите представители на пазара. Понеже с колегата двамата по-малко от 2-3 двулитровки не вземаме имах възможността да се упаря на някоко пъти за последните 2-3 седмици (не и преди това).

Знам, че звучи така, сякаш съм алкохолик или битов такъв, но вечер не е нормално да седнем на масата след тежкия 30 градусов и повече ден, и да не пием по две бири.
  • 0
Mercedes - най-добрият приятел на човека!

#4 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 04 септември 2009 - 23:23

До сега съм установил "феномена" единствено при двулитровите представители на пазара. Понеже с колегата двамата по-малко от 2-3 двулитровки не вземаме имах възможността да се упаря на някоко пъти за последните 2-3 седмици (не и преди това).

Знам, че звучи така, сякаш съм алкохолик или битов такъв, но вечер не е нормално да седнем на масата след тежкия 30 градусов и повече ден, и да не пием по две бири.

Съвсем нормално си звучи!
И аз след работа опуквам 3-4 кутйки, демек 1.-2 литра, ама това е продължение на 3-4 часа - в парка на разходка с малкия час и половин 2-3 бири, после къпане и вечеря 1-2 бири и хоп 2 литра.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 септември 2009 - 10:56

Съвсем нормално си звучи!
И аз след работа опуквам 3-4 кутйки, демек 1.-2 литра, ама това е продължение на 3-4 часа - в парка на разходка с малкия час и половин 2-3 бири, после къпане и вечеря 1-2 бири и хоп 2 литра.

Ами то чичо доктор точно два литра течност на ден препоръчва! Иначе организЪма се обезби...воднява! :excl:
  • 0

#6 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 27 септември 2009 - 18:07

И аз попаднах преди година на вкиснала каменица-просто с отварянето завоня яко,което е добре,защото не се прецаках да я опитам-хубавото е,че си пазех касовата и ми я смениха...Долу ръцете от бирата!!!

• 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни