Ако не сте го видели..
Започната от m_hi88, 31 авг 2009 - 08:43:44
6 мнения по тази тема
Публикувано 31 август 2009 - 08:43
Вчера посетихме месността "Чудните мостове".Мястото наистина е впечатляващо и заслужава да се види-имаше доста народ от къде ли не,вкл. и чужди туристи.Ето и няколко снимки(извинявам се за качеството им,особено пред спецовете )за тези,които не са го виждали на живо:
-на тази снимка се вижда предпазната ограда,която обезопасява най-опасните участъци.Има табела на която пише,че "съоръжението" е изградено от държавата,с помоща на европейския съюз... (да бяха написали направо,че от Европа са дали некви пари,тук на място са откраднали поне половината и с остатъка са забили неколко железца за ограда.)
До тук добре,а сега вижте и пътя по който се отива до там.За сега все още се ходи,но като му гледам състоянието,след още няколко пороя и пътя няма да го има..Дали нема Европа да отпусне и некой леф за ремонт на пътя..?!
некои от дупчиците са повече от 20-25 см!
-на тази снимка се вижда предпазната ограда,която обезопасява най-опасните участъци.Има табела на която пише,че "съоръжението" е изградено от държавата,с помоща на европейския съюз... (да бяха написали направо,че от Европа са дали некви пари,тук на място са откраднали поне половината и с остатъка са забили неколко железца за ограда.)
До тук добре,а сега вижте и пътя по който се отива до там.За сега все още се ходи,но като му гледам състоянието,след още няколко пороя и пътя няма да го има..Дали нема Европа да отпусне и некой леф за ремонт на пътя..?!
некои от дупчиците са повече от 20-25 см!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 31 август 2009 - 09:18
Като видях темата, първата ми мисъл беше да попитам, дали са оправили пътя до там.
Но явно няма да е необходимо да питам. Този път е в такова състояние вече над 5 години, така че... изчакваме.
Но явно няма да е необходимо да питам. Този път е в такова състояние вече над 5 години, така че... изчакваме.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 август 2009 - 09:56
Направо си е истинско чудо,че коли се качват до там и слизат читави при тия завои с никаква видимост,ширина на пътя 1.5-2м.
Принципно става въпрос за последната отсечка от 7км. Просто трябва да се разшири с 1-1,5м и да се изкърпи добре-колко толкова ще струва бе,мамка му?!?!?!..
За една тъпа столова за 50-на военни тюфлека,дето влизат там за не повече от 10-20мин. на ден,броиха 3.5млн данъкоплатни лефчета , а за уникална природна забележителност-ограда от 5-6 иледи лф. ...
Принципно става въпрос за последната отсечка от 7км. Просто трябва да се разшири с 1-1,5м и да се изкърпи добре-колко толкова ще струва бе,мамка му?!?!?!..
За една тъпа столова за 50-на военни тюфлека,дето влизат там за не повече от 10-20мин. на ден,броиха 3.5млн данъкоплатни лефчета , а за уникална природна забележителност-ограда от 5-6 иледи лф. ...
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 31 август 2009 - 11:55
Човече, те искат да разрушат новия път за милиони евро в прохода на Републиката, защото липсвал акт № не знам си кой си в проектната документация за стоежа, ти ми говориш за столовата. Както вече казаха - разстел и обесени надолу с главата - висят по стълбовете за назидание на идните управляващи. Същото е и с лизинга на държавните самолети... бил неизгоден, затова е*али сме ги двата милиона, дето вече са платени... връщаме самолетите.
Айде да не цапаме темата за красиви неща с политически раздумки, че те нямат край
Айде да не цапаме темата за красиви неща с политически раздумки, че те нямат край
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 31 август 2009 - 12:43
На мен пък ми идва на ума една нова тема : "Непременно посетете!" към Свободната зона, където да споделяме маршрути, забележителности и състоянието на пътя до тях. Там аз например мога да съм изключително полезен.
Публикувано 31 август 2009 - 14:21
Идеята не е никак лоша, сещам се за още поне 3ма от тук, които имат с какво да се включат по темата.
Публикувано 31 август 2009 - 14:26
Ходил съм, хубаво е, но не ме впечатли кой знае колко а пътя е
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни