ПЛАФОНИЕРА НА С 180 95 ГОДЖУЖЕНЕ
Започната от nasko2, 27 авг 2009 - 14:15:16
6 мнения по тази тема
Публикувано 27 август 2009 - 14:15
Колеги, при работещ двигател се чуваше жужене като на пчела в плафониерата за осветяване на купето,отворих я и се останови че е от едно вителаторче което свири при работа,извадих му буксата и реших проблема.Искам да ви питам проблем ли е като не работи въпросното чудо,колата ми е С 180 95 год. с климатик.
Публикувано 27 август 2009 - 14:29
Това вентилаторче ти обдухва датчика за температурата в купето.Ако можеш почисти го, смажи го и си го монтирай обратно...Колеги, при работещ двигател се чуваше жужене като на пчела в плафониерата за осветяване на купето,отворих я и се останови че е от едно вителаторче което свири при работа,извадих му буксата и реших проблема.Искам да ви питам проблем ли е като не работи въпросното чудо,колата ми е С 180 95 год. с климатик.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 27 август 2009 - 20:16
Надявам да съм ти от полза с малко фотоси,имах го проблема преди време...
Прикачени файлове
Публикувано 27 август 2009 - 20:22
Препоръчително е вентилаторчето да е в добро здраве, защото после ще питаш шо духа топло климатика, като си му казал да духа студено и т.н.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 09 октомври 2009 - 23:37
а ако вентилаторчето се развали как го подменяме и от къде да си взема? Питам понеже мойто е по различен модел и май е залепено за плафона! Надявам се да не се сменя целия плафон!
Публикувано 11 октомври 2009 - 11:01
Колега,вентилаторчето не е залепено,така ти се струва,хващащ и го завърташ .Препоръчително е вентилаторчето да е в добро здраве, защото после ще питаш шо духа топло климатика, като си му казал да духа студено и т.н.
Публикувано 26 октомври 2011 - 14:24
Колеги аз имам същият проблем, но моето моторче не е такова малко по-различно е и се опитах да го змажа, но без ефект и за сега съм му изключил буксата. Какво ще ме посъветвате?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни