Събор на клуба 9-10-11 октомври 2009Старозагорски Минерални Бани
Започната от Илия Горанов, 27 авг 2009 - 14:12:53
133 мнения по тази тема
Публикувано 14 септември 2009 - 15:36
Една двойна реновирана стая - 50 лв за събота вечер.
Публикувано 14 септември 2009 - 15:55
Една двойна и за мен, за двете вечери, нищо че съм сам ............................................... засега
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 14 септември 2009 - 20:06
Ще ви наглася със Сашко, да се обичате вечерЕдна двойна и за мен, за двете вечери, нищо че съм сам ............................................... засега
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 септември 2009 - 20:50
Аз също ще гледам да съм там, само че незнам дали ще съм сам войн или ще съм с компания. За сега няма да избързвам със запазване на стая, но като наближи време да си разберем дежурствата за идния месец ще знам със сигурност
Mercedes - най-добрият приятел на човека!
Публикувано 15 септември 2009 - 07:28
Пиша тези редове по повод на поканата, пратена на e-mail-а ми - Благодаря, най-вероятно ще се присъединя към събитието, но няма да ползвам услугите на станцията за преспиване. Напоследък все по-рядко се завръщам в града на липите и ще обидя баща си, ако не му гостувам. Длъжник съм му, както и да го погледне човек.
Едно предложение към организаторите - нека се направи една урничка в която всеки желаещ може да пусне нещо за децата от Михалци. Надявам се, че ще се съберем достатъчно хора и съответно сума. Извинявам се, ако това е било дискутирано някъде и повтарям.
Едно предложение към организаторите - нека се направи една урничка в която всеки желаещ може да пусне нещо за децата от Михалци. Надявам се, че ще се съберем достатъчно хора и съответно сума. Извинявам се, ако това е било дискутирано някъде и повтарям.
Публикувано 15 септември 2009 - 08:37
То това с децата от Михалци си е традиция вече, няма нужда да се дискутира. Лошото е, че аз и Дияна още не знаем дали ще дойдем, а времето за резервации лети.....
Публикувано 15 септември 2009 - 10:07
Е то хубаво, ама стаите от 50 лв. бяха 10 и са вече заети.
Записал съм те в стая 40 лв, която така и не разбрах по какво точно се отличава, но е също реновирана.
Записал съм те в стая 40 лв, която така и не разбрах по какво точно се отличава, но е също реновирана.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 септември 2009 - 11:08
Ще ви наглася със Сашко, да се обичате вечер
Не бързай да ни нагласяш ... засега поне.
Очаквам жокер "помощ от приятел"
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 15 септември 2009 - 11:57
За децата от Михалци се очертава специално мероприятие, което още не е с уточнена дата, а именно
тази среща
ще присъства заместник-министър Валентина Симеонова. Тя ще даде отговор около 23-25 този месец и мероприятието ще бъде между 05-09.10.2009 г.
желателно е да организираме достойно представяне на Клуба!
тази среща
ще присъства заместник-министър Валентина Симеонова. Тя ще даде отговор около 23-25 този месец и мероприятието ще бъде между 05-09.10.2009 г.
желателно е да организираме достойно представяне на Клуба!
Публикувано 15 септември 2009 - 19:49
Привет на Четата.
Остана ми малко свободно време, и влезах да се запиша за сабора извинявам се, че толкова време отсъства от форума, но сам оставил достоен замесник в лицето на моя син.
Една нощувка двоина стая от 40лв.
п.п. Към mbenz и останалата чета, ще има от отлежалата ракика.
Остана ми малко свободно време, и влезах да се запиша за сабора извинявам се, че толкова време отсъства от форума, но сам оставил достоен замесник в лицето на моя син.
Една нощувка двоина стая от 40лв.
п.п. Към mbenz и останалата чета, ще има от отлежалата ракика.
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 15 септември 2009 - 20:30
Докторе - комплименти към заместника!!!
Резервация от Пламен - една двойна стая за събота вечер - 40 лв
Резервация от Пламен - една двойна стая за събота вечер - 40 лв
Публикувано 15 септември 2009 - 20:36
Вени искам те отляво а пламен одясно, или кои каде иска да сяда само аз да сам в средата.
Приготвил сам дамаджанката с ракиката.
Приготвил сам дамаджанката с ракиката.
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 15 септември 2009 - 20:40
ами то хубавите люде се сбират лесно, и се разбират от една чаша приказки само...
Публикувано 15 септември 2009 - 22:44
Не бързай да ни нагласяш ... засега поне.
Очаквам жокер "помощ от приятел"
Работя по въпроса.Няма да се оставяме.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни