Колеги, здравейте!
Смачках без да искам предпазната греда отдолу между престилката и радиатора. Питането ми е: да я изправям ли или да търся втора употреба?
Знаете ли колко струва и откъде мога да си взема такава? Колата е С-180, 93-та, нямам климатик.
Благодаря предварително!
ремонт на греда под радиатора
Започната от uri70, 18 авг 2009 - 13:44:36
3 мнения по тази тема
Публикувано 18 август 2009 - 13:44
Публикувано 19 август 2009 - 08:50
Братле-имах същия проблем....тази греда е слаба и моята просто си изгни при захващането-ходих по морги ала бала,но всички греди бяха в почти същото състояние,карам W210 и бояджията ми каза,че това е слабо място на очиларките преди фейслифта,като гледам поста ти явно и на Ц класите...
Отговора намерих случайно в интеркар,май към 60-70лв беше за моята-нова грундирана и пасваща на 100%,само намираш свестен да ти я завари.
Ето това излиза в сайта им за твоята кола-води се "траверса под радиатор"
А ТОВА им е сайта,влизаш в каталога,пишеш модел и гледаш-дано съм ти полезен.
п.с. Ако някой МОД прецени поста ми за реклама да модерира
Отговора намерих случайно в интеркар,май към 60-70лв беше за моята-нова грундирана и пасваща на 100%,само намираш свестен да ти я завари.
Ето това излиза в сайта им за твоята кола-води се "траверса под радиатор"
А ТОВА им е сайта,влизаш в каталога,пишеш модел и гледаш-дано съм ти полезен.
п.с. Ако някой МОД прецени поста ми за реклама да модерира
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 август 2009 - 13:19
Благодаря ти за сайта. Много ме улесни. И аз се лутах по морги но.... нищо. Моята не беше изгнила изобщо, но я прецаках в едно стърчащо колче на тротоара. Иначе нямам никакви проблеми с колата, въпреки годините и. Още един път благодаря!
Публикувано 20 август 2009 - 14:10
Нямаш ядове-такава част е,че не задължително да е оригинална
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни