ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 19 септември 2012 - 09:57
И двете стойки дети си ги показал са от скъпите
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 19 септември 2012 - 15:25
И като го каза, за пореден път си припомних първия път, когато аз катастрофирах (да чукна на дърво беше и последния)... Взех книжка на 11.11.1999 г. Пада се четвъртък. Вуйчо ми ме закара до КАТ, като я взех, аз карах на връщане... в петък не карах, в събота сутринта - в 7:30 катастрофирах на околовръстното След това почти година не карах... даже не сядах на предна седалка, след това една зима пътувахме за ски и втория човек в колата не беше добре - наложи се аз да карам и така ми мина депресията. От тогава 12 години не съм слизал от кола и почти винаги съм шофьора......Първия път като се излупках в началото на шофьорската ми кариера...
Цялата история я има някъде из форума... който му се търси - да я намери
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 септември 2012 - 16:31
Бе прав си ,че ако ще те удря гръм и под юргана да се скриеш ще те удари ,но пак казвам мисълта ми е да не се излагаме допълнително другите на риск с наще деиствия защото това до голяма степен зависи от нас. Сам каза ,че тотализираната кола е възтановихте за жалост обаче за възтановен тотализиран човек не знам. Илия мисля ,че съм е чел историята ,но грам не помня коя е точно темата ,но важното е ,че си се оправил ,след уплах може много да се шашне човек не си е маитап работа.
Хах стоика от двигател няма да е лошо. Иначе направо се слагат бутилките на всмукателите и долу един чеп на пробката за винцето стилно и елегантно, а на капака вградено котлонче или скара за мезето и ще стане един път.
Хах стоика от двигател няма да е лошо. Иначе направо се слагат бутилките на всмукателите и долу един чеп на пробката за винцето стилно и елегантно, а на капака вградено котлонче или скара за мезето и ще стане един път.
Публикувано 19 септември 2012 - 17:14
Знам че това което казах е грубо че не мисля за хората, но пак казвам на такива неща съм се нагледал.. Пример давам, на пешеходна пътека в последния момент решаваш да спреш и да дадеш път, този зад теб не успява да реагира на време и те бутва леко, а ти бутваш пешеходеца пред теб.. Ей такива работи, буквално с 5-10-15км/ч понякога са фатални.. Тоя зад теб какво да направи че си наковал спирачки в последния момент, обаче е заден и е виновен.. Живота си е чист късмет, ако ти е било писано ще се получи ефекта на пеперудата и от нищо ще стане нещо, а пък понякога брутални катастрофи не вземат жертви.. Това и казах, тръгне ли един шофьор още от събуждането да си мисли днес как може да убие някой или да бъде убит на пътя, по хубаво да не се събужда, за това и съм спрял да ги мисля толкова нещата..
Моята първа катастрофа беше като отивах с колата към кат да си взема решението от първия акт, валеше, на този пред мен му сякоха пътя, той накова спирачки, аз не успях да спра и така.. Имаше шок, но след първите 2-3 катастрофи започва да свиква психиката. Аз за това и съм против вдигането на глоби и тн, защото според мен психическия шок от една катастрофа е достатъчно голям, както и мисълта че трябва да оправяш една купчина желязо, няма нужда от допълнителния стрес да плащаш глоби, особено ако е някой финансово не чак толкова стабилен човек..
Моята първа катастрофа беше като отивах с колата към кат да си взема решението от първия акт, валеше, на този пред мен му сякоха пътя, той накова спирачки, аз не успях да спра и така.. Имаше шок, но след първите 2-3 катастрофи започва да свиква психиката. Аз за това и съм против вдигането на глоби и тн, защото според мен психическия шок от една катастрофа е достатъчно голям, както и мисълта че трябва да оправяш една купчина желязо, няма нужда от допълнителния стрес да плащаш глоби, особено ако е някой финансово не чак толкова стабилен човек..
Follow your own star...
Публикувано 19 септември 2012 - 17:55
Как сте момчета : )))
6636 140-ка форумна на кой е ?
6636 140-ка форумна на кой е ?
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 19 септември 2012 - 18:06
Що да е грубо ,все пак тва си е твое разбиране по въпроса аз пък точно от зачестяването на подобни инциденти взех да се замислям. Жив и здрав дано никога да не изпадаш в подобни ситуации. За мен тези инциденти наглеждане нямат и дано не се налага да се обеснява на някое семеиство как детето им от тук на сетне ще е с патерици понеже таку му е писано и тва че някои състезател лети със 100 километра в час през града не е водещо. Не говорим за инцидентни те се случват искаме или не пак ти казвам аз говоря за елементарно съобразяване и зачитане и на тоя до теб и които и квото да ми говори ,че ти е писано ти е писано ,ама колкото е написано не по малко си го пишеш и ти. Колкото до коли за тях вече не ми дреме колкото толква.
Публикувано 19 септември 2012 - 18:24
Май ме разбра погрешно, моето становище не е всички да карат като изтървани защото така или иначе ще им се случи каквото им е писано, а че просто понякога обстоятелствата като са срещу теб нищо не можеш да направиш.. Ако някой от насрещната лента реши да завие рязко в последния момент срещу теб (или, примерно, къса кормилен накрайник, или по-скоро шарнир) и те отнесе, гаранция че няма да можеш да реагираш, и какво като си внимавал, даже най вероятно ако си бил карал по-бързо нямаше да си там в този момент. Отдавна спрях да мисля че имам пълен контрол в тоя живот. А да не започвам със техническите проблеми - на мен най големия ми страх е шарнир да не се скъса, но има и други неща - късане на болтовете на джантите, пукане на гума, пръскане на спирачен диск, късане на кардан, полуоска.. Ходи после се обяснявай на полицая че спирачките ти са отказали и за това е станало мазало, не защото си карал бързо.
Follow your own star...
Публикувано 19 септември 2012 - 19:10
Сега те разбрах по добре какво искаш да кажеш. Е тва е малко относително ,,даже най вероятно ако си бил карал по-бързо нямаше да си там в този момент.'' по същия начи ако беше карал и по бавно нямаше да си там, ако беше изчакал и за рестото на бензиностанцията нямаше да си там абсолютно си прав че трудно можем да предвидим обстоптелствата надявам се и ти правилно да си ме разбрал аз просто искам да кажа да внимаваме с това върху което имаме пряк контрол и да бъдем отговорни другото вече е Божа работа. Е ти пък много ги тъниш, шарнир, носач, джанта поне аз рядко се притеснявам за такива неща ,а колата която наи често карам е с алумииеви носачи. Иначе маитапа настрана но като каза за гума и ме подсети за едно на мотор свързано с пукане на гума като буквално за скунди за по малко от секунди отзад беше само на джанта и другото което е на мототора аз бях втори човек, иначе се случи след заораване в дупка не се спука при обичаини птътни условия, после беше едно бутане пък превоз абе да има приключения, поне за радост не паднахме.
Публикувано 19 септември 2012 - 20:32
Чесно кеф ли ти беше като ги набабани.
Публикувано 19 септември 2012 - 21:04
Ей така се прави парад... http://auto.fishki.n...t.php?id=150002
Има уникални екземпляри
хахахах
auto-072.jpg 58,14K 29 Брой сваляния
Има уникални екземпляри
хахахах
auto-072.jpg 58,14K 29 Брой сваляния
Публикувано 19 септември 2012 - 21:16
Без 140ки - пишман парад.