ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 18 септември 2012 - 19:17
Хах, приятелката ми изключва абсолютно всичко от контактите, освен хладилника.
Направо ме влудява докато я чакам долу пред блока и.
Направо ме влудява докато я чакам долу пред блока и.
Публикувано 18 септември 2012 - 19:30
научи я да сваля направо бушоните ( без важните )
Публикувано 18 септември 2012 - 19:35
Няма да се навие. Нея я е страх от бушоните.
Изобщо прекалено много я е страх от такива
работи.
Изобщо прекалено много я е страх от такива
работи.
Публикувано 18 септември 2012 - 20:04
Излиза ли се за повече време от вкъщи се маха бушона това е най-сигурно и водата се спира от крана, тези превантивни мерки затова са измислени. Иначе колкото и да се пази човек винаги има опасност, къщи и предмети се купуват, важното е да няма пострадали.
Публикувано 18 септември 2012 - 20:11
и като махна бушона кво прайм със СОТ-а ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 18 септември 2012 - 21:05
Това се прави като се ходи на почивка,а тя го прави като отива до магазина.Излиза ли се за повече време от вкъщи се маха бушона това е най-сигурно и водата се спира от крана, тези превантивни мерки затова са измислени. Иначе колкото и да се пази човек винаги има опасност, къщи и предмети се купуват, важното е да няма пострадали.
Да, и водата спира.
Публикувано 18 септември 2012 - 21:34
Хаха смятай, аз пък един път забравих през нощта от тия скарички, за по 15-20лв дето са, включена, на сутринта в кухнята беше 50 градуса, и крачетата на скаричката се бяха разтопили върху плота, но като цяло нямаше никакви поражения..
Понякога се замислям Господ колко ме пази в тоя живот..
Follow your own star...
Публикувано 18 септември 2012 - 21:40
Хаха смятай, аз пък един път забравих през нощта от тия скарички, за по 15-20лв дето са, включена, на сутринта в кухнята беше 50 градуса, и крачетата на скаричката се бяха разтопили върху плота, но като цяло нямаше никакви поражения..
Подкараш ли 5.0та ще почнеш по често да си го задаваш тоя въпрос
Публикувано 18 септември 2012 - 21:44
Аз и напоследък често си го задавам, а пък последно време карам само малолитражки с предно
Follow your own star...
Публикувано 18 септември 2012 - 22:00
Е до магазина е малко в повече но щом така се чувства спокоина здраве да е. С колело как сам се пречуквал не е истина вие с кола коментирате, важно е какво има в тиквока, а не на какво си се качил. Живи и здрави да ни пази Бог, значи още има за какво да живеем, та не е и лошо да се замисляме като правим нещо ,че имаме отговорности ,а има и хора които държът на нас. Наи ми е яд че на 5 месеца един път ще се изтърва и ще стане белята ама правилно казва един приятел ,важното е човек да се владее.
Публикувано 18 септември 2012 - 22:35
Аз и напоследък често си го задавам, а пък последно време карам само малолитражки с предно
Рендака е бетон братленце
Мене ме радва .. само щастие ми носи като го видя
Кутий , Пари .. само хубави неща ми е донесъл тоз Рендак
Публикувано 18 септември 2012 - 22:43
Е до магазина е малко в повече но щом така се чувства спокоина здраве да е. С колело как сам се пречуквал не е истина вие с кола коментирате, важно е какво има в тиквока, а не на какво си се качил. Живи и здрави да ни пази Бог, значи още има за какво да живеем, та не е и лошо да се замисляме като правим нещо ,че имаме отговорности ,а има и хора които държът на нас. Наи ми е яд че на 5 месеца един път ще се изтърва и ще стане белята ама правилно казва един приятел ,важното е човек да се владее.
То и аз наскоро с колело се пребих 2 пъти в интервала от 5 мин, при това насред доста бързо движещ се трафик.. Както казваш щом ни пазят може би има за какво.. За владеенето не знам, всеки луд със номера си, но пък и живота по ограничения не е живот.. Явно трябва да се търси баланса
Follow your own star...
Публикувано 19 септември 2012 - 00:28
Не бе прав си за ограничения работа е да се съобразяваме с останалите и да уважаваме правата им имам предвид чисточовешките им права. Дали ще карам с колан или без колан си е моя работа обаче дали ще се движа със 100 километра в час през централните градски части не си е само моя работа там има и други сигурен съм че си ме разбрал иначе е ясно ,че всеки луд с номера си ,но често и лудите си търсим публика е тва не е добре. Като чета какви бели стават всеки ден се чудя в кои Свят съм затова вече бягам и от пиене и от високи скорости и от тълпи. Първия път като се излупках в началото на шофьорската ми кариера в колата бях с още хора след като вече си взехме Вуздух след преживения стрес ,знаете ли кое е първото което взех да се питам какво е станало с колата и какво ще кажат мама и тати и как няма да карам докато сам не си купя кола ,а не дали всички са наред и сега като се сетя още ме гложди ,че не се сетих първо за хората без да е мисля колата. Е всичко мина добре и мама и тати не усетиха работата и всички бяхме живи и здрави и благодарение на добри хора, приятели и БОГ всичко мина леко. За това лудия трябва да прави само генерални репетици ,но спектакала му да е недостъпен за широката публика. Качваики се зад волана човек буквално управлява едно гюле способно да причини изключителни щети и трябва много да се внимава ,а ако се движи с W140 гюлета са две.
Нещо по весело почитатели на хубавото вино има ли гледам на миналата страница се коментираха стоики за вино. Малко да е подхванем и тая тема ,че сезона наближава и едни мезета едни сладки приказки един огън едни чудесии. Ако има някои производител и ценител да не се скатава ми да си каже аз лично съм голям запалянко относно типичния за България Мавруд ,а в комбинация с пресно домашно сирене и чубрица става една съвършеност галеща и изпълваща човешките сетива с наи приятнии чувства, наздраве.
Нещо по весело почитатели на хубавото вино има ли гледам на миналата страница се коментираха стоики за вино. Малко да е подхванем и тая тема ,че сезона наближава и едни мезета едни сладки приказки един огън едни чудесии. Ако има някои производител и ценител да не се скатава ми да си каже аз лично съм голям запалянко относно типичния за България Мавруд ,а в комбинация с пресно домашно сирене и чубрица става една съвършеност галеща и изпълваща човешките сетива с наи приятнии чувства, наздраве.
Този пост е редактиран от Ванюша: 19 септември 2012 - 00:30
Публикувано 19 септември 2012 - 09:34
Оо и аз винаги мисля първо за колата, последната ми катастрофа беше брутална колата беше почти тоталка, въпреки че успяхме да я съживим, хората даже не ми минаха и през главата, просто съм се нагледал на какви ли не катастрофи и ако е рекъл Господ просто и с 20км/ч може да стане белята, а може и със 220 да излезеш без драскотина от консервата.. Божа работа е всичко, може да си караш и колелото най спокойно, да залитнеш или да се счупи нещо и да те отнесе някоя кола, то ако тръгнеш да ги мислиш тия работи най-хубаво да не излизаш от вкъщи.
По темата с виното аз съм фен на бялото, а вкъщи вече колко двигатели станаха, някой излишен определено бих го направил на стойка
Но като се замисля и на нещо такова ще съм доволен
По темата с виното аз съм фен на бялото, а вкъщи вече колко двигатели станаха, някой излишен определено бих го направил на стойка
Но като се замисля и на нещо такова ще съм доволен
Follow your own star...
10 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 10 гости, 0 анонимни