ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 04 юни 2012 - 13:09
Дано е добра, че аз в неделя бях цял ден на легло. Като ме тръшна някакъв вирус - цял ден спах и всичко ме болеше. От днес съм на работа, но като парцал се чувствам.
Публикувано 04 юни 2012 - 13:43
Ще се оправиш , летни вирусчета , пък и много бързо ни налегна жегата , миналата седмица 10-12 градуса , а сега 30+ , нормално е да ние е кофти
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 04 юни 2012 - 14:05
Наско... не е Бабалооо, а БаБаДалоооу...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 юни 2012 - 14:21
Наско... не е Бабалооо, а БаБаДалоооу...
Ти изпусна с БАБА Лизи май
Нарочно казвам БАБАло .. Той гангстера си знае
Този пост е редактиран от Наско: 04 юни 2012 - 14:21
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 юни 2012 - 14:55
Дано е добра, че аз в неделя бях цял ден на легло. Като ме тръшна някакъв вирус - цял ден спах и всичко ме болеше. От днес съм на работа, но като парцал се чувствам.
Точно се чудех дали само аз съм го барнал...
Днес от сутринта съм на парцал, пия фервекси, аспирини, аналгини и какво ли не още... направо едвам дишам...
Ти бързо ли се оправи? Ходи ли на доктор, знаеш ли какво е? Да не заразя покрай мен всички, уж внимаваме, ама...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 юни 2012 - 15:02
Аааа, от къде да знам какво е? Не съм ходила на лекар. Ама днес съм по-добре от вчера. Само дето съм много отпаднала.
Публикувано 04 юни 2012 - 15:05
Точно се чудех дали само аз съм го барнал...
Днес от сутринта съм на парцал, пия фервекси, аспирини, аналгини и какво ли не още... направо едвам дишам...
Ти бързо ли се оправи? Ходи ли на доктор, знаеш ли какво е? Да не заразя покрай мен всички, уж внимаваме, ама...
Осцилококцинум
След 1та доза ще си много много по добре
Не ме питай откъде знам и защо ти препоръчвам точно този продукт
Ако искаш ми се довери не те карам , Бързо оправяне с "вируса" ти пожелавам
Публикувано 04 юни 2012 - 15:06
И тук сме така от два дни..при мен е с болки в корема и цялостна отпадналост..не ми се яде, нямам сили за нищо..
Неприятна работа..
Неприятна работа..
Публикувано 04 юни 2012 - 17:56
Ако търпите люто: Червено вино в джезве с повече черен пипер, пиете колкото може по топличко.
Преди това се пригответе за няколко обилни изпотявания и сте Бабадау!
Знам го от една баба в Копривщица, действа!
Преди това се пригответе за няколко обилни изпотявания и сте Бабадау!
Знам го от една баба в Копривщица, действа!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 юни 2012 - 18:18
И тук сме така от два дни..при мен е с болки в корема и цялостна отпадналост..не ми се яде, нямам сили за нищо..
Неприятна работа..
Явно проблема е всеобщ, изразяващ с в сходни и не толкова симптоми. При мен от 2 дни е така-отпаднал, температура 37-37.2 например и често посещение на WC Днес не отидох на бач, ама утре ще ходя.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 04 юни 2012 - 18:20
посещение на WC
Днес не отидох на бач, ама утре ще ходя.
И да си имаш едно на ум!
Този пост е редактиран от бай Васил: 04 юни 2012 - 18:21
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 юни 2012 - 19:26
Аз пък лекарства не пия , камо ли тия прахчета и сиропчета.
Ако съм "настинал" случва се на 10 години един път , жула яко круши и кивита и портокали и като издъна на екс лимонов сок със чесън и има няма час два и съм екстра
Честно да ви кажа , не съм бил болен от близо 15 години , на 5 години имах някаква плевро плевмония и от тогава никакви ядове.
Миналата година ми беше отпаднало , че бях изял 1 килограм зелени зарзали . Пробвал съм да пия хапчета и след това ги повръщам...
Ако съм "настинал" случва се на 10 години един път , жула яко круши и кивита и портокали и като издъна на екс лимонов сок със чесън и има няма час два и съм екстра
Честно да ви кажа , не съм бил болен от близо 15 години , на 5 години имах някаква плевро плевмония и от тогава никакви ядове.
Миналата година ми беше отпаднало , че бях изял 1 килограм зелени зарзали . Пробвал съм да пия хапчета и след това ги повръщам...
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 04 юни 2012 - 19:31
зарзали..
И по моят край така им казват..
И по моят край така им казват..
Публикувано 04 юни 2012 - 19:35
Какво е зарзал ?
Публикувано 04 юни 2012 - 19:37
И в кой край използват този код?
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни