ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 08 ноември 2010 - 20:57
Благодаря ви Иване,Марто,Наско и Ками...Хубаво е да те накарат да се почустваш специален
Спешал благодарско на винаги отзивчивия Илия!!!
БЛАГОДАРЯ!!!
Спешал благодарско на винаги отзивчивия Илия!!!
БЛАГОДАРЯ!!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 ноември 2010 - 22:14
За ремъци говоря,за пистови и ангренажни,само с ролки на INA и ремъци Contitech na Continental.На други ремъци нямам доверие,защото имат много ментета,а и имам приятел,който ми носи маслата и ремъците от немско и 5-6 год.нямам никакви грижи и притеснения.Дори си мисля,че Continental се вграждат в Мерцедес.Със сигурност мога да кажа,кой е най-гадния ремък,който съм слагал-BOSCH.То за това има стар немски виц:"Какво свири по-добре от радио Blaupunkt?Предполагам говориш за гуми,а в случая идеше реч за пистов ремък
отговор: -Спирачки Bosch"
Публикувано 08 ноември 2010 - 22:33
Ха благодарско Илия - кат прероден съм...Добре ме прекръсти - задължен съм
п.с. най-хубавото е,че ника ми вече е на кирилица...пълен късмет,че никой още не ми беше заел името!
Хайде живи и здрави на всички Мишовци, а оня с новия ник да вземе да почерпи
Публикувано 08 ноември 2010 - 22:35
Мишо, да ти е щастливо името и ти покрай него
Ти изтрезня ли бре?
Ти изтрезня ли бре?
Публикувано 12 ноември 2010 - 10:39
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 ноември 2010 - 11:17
Това само на външен вид е Москвич.
Публикувано 12 ноември 2010 - 11:23
Това само на външен вид е Москвич.
Като гледам как е запнал предната гума с дървеното трупче, явно не е само на външен вид Мускал! Мани другото ма е и с регистрация КН. Тоя е само от Дупница
Публикувано 12 ноември 2010 - 13:39
Не е от Дупница, баш си е от Кюстендил. Ако си идваш "на село" повече, можеше и да го видиш.
Апропо, момчето дето го кара, прави фурори на състезанията. Та чак ходи да се дърпа на състезания на Божурище.
Апропо, момчето дето го кара, прави фурори на състезанията. Та чак ходи да се дърпа на състезания на Божурище.
Публикувано 12 ноември 2010 - 15:42
Ти не ми приказвай за село, че да не се окаже, че ти си повече от мен в София!!!!
А иначе добре, че видях тука за този феномен, че да не си запаля колата някъде по улицата, ако това НЛО ме скокне някъде!!!
Ужас.
А иначе добре, че видях тука за този феномен, че да не си запаля колата някъде по улицата, ако това НЛО ме скокне някъде!!!
Ужас.
Публикувано 15 ноември 2010 - 13:50
Да се по`фаля - от събота вече фаровете ми се пускат сами с пускането на двигателя, както и сами спират след гасенето му. Нищо не пипам. Голема сгода ей.
Публикувано 15 ноември 2010 - 23:30
Има двама "колеги",които се обиждат на "колега" в две успоредни теми за изкупуване на катализатори....Доколкото разбрах май никой от двамата няма МБ,но тва не им пречи да си водят диалози.Чудех се дали има нужда от такива потребители,които се регистрират,за да си пуснат обявата?Много е спорен въпроса де,ама се подразних докато четох.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 ноември 2010 - 23:52
Има двама "колеги",които се обиждат на "колега" в две успоредни теми за изкупуване на катализатори....Доколкото разбрах май никой от двамата няма МБ,но тва не им пречи да си водят диалози.Чудех се дали има нужда от такива потребители,които се регистрират,за да си пуснат обявата?Много е спорен въпроса де,ама се подразних докато четох.
Wсеки би трябвало да има правото да се регне ... все пак не сме някакво затворено общество , а форум .. друг е въпроса след колко време / постове да имаш право да пускаш теми в раздел " Купувам / Продавам "
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 16 ноември 2010 - 00:36
Да върви бизнеса, лошо няма.
Другия форум драпа здраво напред. Купува/Продава секцията им е пълна. Лошо няма и при нас да е така, всички печелим от това.
Другия форум драпа здраво напред. Купува/Продава секцията им е пълна. Лошо няма и при нас да е така, всички печелим от това.
Публикувано 17 ноември 2010 - 11:46
Тъй като е ЧАТ тема, а и за да не отварям нова, някой ако има интерес от това събитие http://audibg.com/fo...topic=90347&hl= все пак да знае, че може да отиде. Пускам темата, тъй като четейки във форума на Ауди, видях, че щели да питат и други клубове, но не видях да коментират клуба на МБ. И не само него де. Общо взето са се свързвали с Опел, Фолксваген и т.н. Ама дали нещо са се разбирали да ходят, не се знае. Както казах, който няма ангажименти, може да се включи.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни