ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 29 May 2012 - 12:53
Филма е много хубав..Лилов е ходил да го гледа малко след мен (какво съвпадение ) и също сподели, че му е харесал.
А Josh Brolin се оказа неподозирано сексапилен артист
Генгстъ, те това е приказка..
Иначе да ви се оплача, прелекуват ми зъби и се оказа, че в единият канал на единият зъб имам забравен/оставен счупен връх на стоматологичен инструмент..и вчера и днес се мъчиха да го извадят, но неуспешно..та ще си остане в мен..и без това си стои така от 10-12 г...
Ама как все на мен се случва, не знам...
А Josh Brolin се оказа неподозирано сексапилен артист
Генгстъ, те това е приказка..
Иначе да ви се оплача, прелекуват ми зъби и се оказа, че в единият канал на единият зъб имам забравен/оставен счупен връх на стоматологичен инструмент..и вчера и днес се мъчиха да го извадят, но неуспешно..та ще си остане в мен..и без това си стои така от 10-12 г...
Posted 29 May 2012 - 18:29
Аз от година някъде си имам на един зъб в 2 от каналите му счупени инструменти... заради калпави зъболекари... така и ми затвори зъба последната лекарка, като каза че е промила хубаво, обаче трябва през известно време да се прави снимка и още не съм му слагал корона.
Posted 29 May 2012 - 19:13
Мамка му и времето гадно.Току що в Младост удари градушка.
Някой патил нека да сподели при градушка колкото бобено зърно ще има ли поражения по ламарините.
Някой патил нека да сподели при градушка колкото бобено зърно ще има ли поражения по ламарините.
Posted 29 May 2012 - 19:39
Очиларката преди две години я изкарвах нарочно да го начука градушката......
И това с каква цел?
Posted 29 May 2012 - 19:54
С каква, да пре.бе застрахователя си.
Това му е коронен номер на Рошавия.
Това му е коронен номер на Рошавия.
Posted 29 May 2012 - 19:54
мерцедесите ги правят яки, нямат проблем с градушките
моя вече не знам коя го е бил...
моя вече не знам коя го е бил...
Posted 29 May 2012 - 20:04
Аз убих Диабло на Normal difficulty, почвам NIghtmare..
Тук само дъжд валя..ама като гледам снимките из фейсбук от студентски град...
Posted 29 May 2012 - 20:07
Аз убих Диабло на Normal difficulty, почвам NIghtmare..
Аз съм на Nightmare и взе да ми писва, чe става доста трудна. Преставям си след още две нива на трудност как ще е.
С какъв герой си?
Posted 29 May 2012 - 20:10
Трудно е наистина..още съм в началото и умирам през две минути..
С wizard съм..ако искаш ме добави..може да поцъкваме заедно от време на време..ID: lelopexa #2205
С wizard съм..ако искаш ме добави..може да поцъкваме заедно от време на време..ID: lelopexa #2205
Posted 29 May 2012 - 20:54
Хора каква е тая промяна с умирането?В Диабло 2 като умреш губиш експириънс и ако си имал злато в себе си,пък в тройката гледам клипове и пише примерно you lost 10% durability.
Posted 29 May 2012 - 21:01
Да, при всяко умиране губиш по 10 процента от годността на екипировката ти..трябва да си я поправяш при търговец като стане неизползваема..оставаш все едно гол..поправката струва пари, но не много. Друго не губиш, но е досадно.
Posted 29 May 2012 - 21:13
Хора каква е тая промяна с умирането?В Диабло 2 като умреш губиш експириънс и ако си имал злато в себе си,пък в тройката гледам клипове и пише примерно you lost 10% durability.
Предвидили са го да губиш само durability, т.е. индиректно само малко пари. Промяната се налага от фактът, че от един момент нататък, в играта мреш адски често (ако губеше нещо повече от пари, щеше да захвърлиш бесен играта).
А мреш адски често, понеже трудността нараства експоненциално.
А тя нараства експоненциално, защото от Близард ги е мързяло да пишат дълга игра.
Затова те пускат по пързалката да преиграеш 1 игра 4 пъти (4 различни трудности).
Е да, ама не. Без мен.
Posted 29 May 2012 - 23:06
ЦЛК-то го би малко градушка пред Holiday Inn. После я вкарах в подземния на офиса.
Сега я гледах, нищо и няма.
Беше над бобено зърно като размер.
Сега я гледах, нищо и няма.
Беше над бобено зърно като размер.
Posted 29 May 2012 - 23:12
Късмет си извадил че не е била малко по големичка. Но Бенцо се гъне по малко от другите!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 29 May 2012 - 23:39
Eм то не я би много време.
Аз паркирах, влязох до ресторанта... видях че тръгна да става зле... Удари една светкавица някъде около бизнес парка, тръгна да вали... докато се кача в нея и тръгна към паркинга, стана градушка...
И така...
Аз паркирах, влязох до ресторанта... видях че тръгна да става зле... Удари една светкавица някъде около бизнес парка, тръгна да вали... докато се кача в нея и тръгна към паркинга, стана градушка...
И така...
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users