ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 07 November 2010 - 13:52
Мишо и Конти не са за изхвърляне,аз съм с такъв.Това е марка на Континентал.
Posted 07 November 2010 - 20:33
Аз ползвам само Continental и нямам никакви забележки,свирене,скърцане и т.н Препоръчвам ги ползвах ги и на старата кола само такива от 6-7 год слагам и никакви грижи.
Posted 08 November 2010 - 10:50
Аз ползвам само Continental и нямам никакви забележки,свирене,скърцане и т.н Препоръчвам ги ползвах ги и на старата кола само такива от 6-7 год слагам и никакви грижи.
а имаш ли някоя връзчица за евтинки континенталки, че и аз съм доволен от тях пък за напролет трябва да минавам от 15" на 16"
Posted 08 November 2010 - 11:58
Предполагам говориш за гуми,а в случая идеше реч за пистов ремъка имаш ли някоя връзчица за евтинки континенталки, че и аз съм доволен от тях пък за напролет трябва да минавам от 15" на 16"
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 08 November 2010 - 14:31
Не били компютри, ами компоти.
И не сме ги изнесли, ами са ни ги върнали.
Posted 08 November 2010 - 14:36
Мхм дояде ми се компот... От праскова или крушаНе били компютри, ами компоти.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 08 November 2010 - 15:00
От вратни пържолки, със сок от грозде (ферментирал)
Posted 08 November 2010 - 15:49
И аз бях фен на Continental, докато не видях тяхна гума 205/55/16 без борд за джантата, което за мен е недопустимо/непростимо/несериозно и т.н.. Много се радвам, че слагат техни гуми на SLR дори, но няма такава измекярщина грозна просто... Господ да ги накаже за тая мухлянска измекярщина за икономия. Умрелите ми предни гуми Kormoran са със защитен борд, обаче Continental... НЕ. Ще ги знам в тарикатите.
Аз заложих на това тази зима с/у 153лв./бр. и за пръв път постигнах 6.9/100 разход с моята кола. Невероятно лека гума и се държи перфектно.
Аз заложих на това тази зима с/у 153лв./бр. и за пръв път постигнах 6.9/100 разход с моята кола. Невероятно лека гума и се държи перфектно.
Posted 08 November 2010 - 17:48
Емм така колеги днес е Архангел Михаил и тъй като аз се казвам Михаил( както тези с които съм се виждал знаят) реших,че днес е най-подходящия ден в годината да сменя ника с инициалите си MZT към ник с малкото име - Мишо!!!
Да ми е честит празника и новия ник
п.с. Поздрави и към Мишо Радулов и всички други именници днес
Да ми е честит празника и новия ник
п.с. Поздрави и към Мишо Радулов и всички други именници днес
Posted 08 November 2010 - 17:49
Ама си траеш... а честито сега.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 08 November 2010 - 17:52
Ха благодарско Илия - кат прероден съм...Добре ме прекръсти - задължен съмАма си траеш... а честито сега.
п.с. най-хубавото е,че ника ми вече е на кирилица...пълен късмет,че никой още не ми беше заел името!
Posted 08 November 2010 - 18:10
Aй да си жив и здрав,като ти е изключен тела ще ти честитим тук!
Още веднъж ти желая всичко най-хубаво!Наздраве
Още веднъж ти желая всичко най-хубаво!Наздраве
Posted 08 November 2010 - 18:13
Мишо честито прекръстване
Честитка и на всички именници - Емилия , Емил , Ангел , Архангел , Михайл , Пламен , Огнян..
Честитка и на всички именници - Емилия , Емил , Ангел , Архангел , Михайл , Пламен , Огнян..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 08 November 2010 - 19:44
Честит имен ден на МЗТ по известен вече като Мишо Честито колега и да почериш
А колкото до Континенталките които споменахте по точно Лилофф спомена ... MY
А колкото до Континенталките които споменахте по точно Лилофф спомена ... MY
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 08 November 2010 - 20:11
Честито на всички празнуващи!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users