ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 06 November 2010 - 08:10
Това лято пресъздадох на живо картини от нашето черноморие. Беше предимно с цел дразнителна Качеството е незадоволително / Mtel /
Posted 06 November 2010 - 08:30
Еммм нормално ....втората камера все още е изключително слаба! По-натам с по-добри апарати сигурно ще се вдигне качеството
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 06 November 2010 - 08:41
Втората камера е слаба, за да не товари с трафик сметката на абоната, а и не съм сигурен, че скоростта на връзката е достатъчна, за да пренесе такъв поток от информация.Еммм нормално ....втората камера все още е изключително слаба! По-натам с по-добри апарати сигурно ще се вдигне качеството
Posted 06 November 2010 - 09:42
именно Изумителни са,единственото което ме смути е че сезона не е от най подходящите,но ако не караш всеки ден става..Да, той не мисли, че съм скромна, Венцислав- прав си
А pepino, какво пречи да сложа такива джанти на а класата, че така реагира изумено във фейсбук Много добре й стоят
П.П. Имам нови джанти
ЧЕСТИТИ да са ти.
Posted 06 November 2010 - 11:07
Преебах се...пиша, за да не се прецакате и вие!Та имам приятелче,което ми дава части на складови цени,дотук добре ама лятото сменях пистов ремък и всичко беше ОК само,че сега в студа сутрин взе да посвирва ремъка.Като загрее няма ядове,но първите 15мин карах на батерия.Сега сложих стария ремък италианец и колата си е ОК - зарежда си.Извода е да не купувате пистоваци с несигурен произход,а за мен остава като вариант БС,че повече не ми се експериментира с каучукови недоразумения!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 06 November 2010 - 11:33
Колежке Lil виж от кви джанти ме отказаха!! Били негърски и не подхождат на мерцедес...
Та се отказах...хубаво е,че си ги сложила тези цървулки - ходят и на А класиката,даже малко седи като Йепка(джипка демек - дядо ми така им викаше на джиповете)
Та се отказах...хубаво е,че си ги сложила тези цървулки - ходят и на А класиката,даже малко седи като Йепка(джипка демек - дядо ми така им викаше на джиповете)
Posted 06 November 2010 - 15:10
Ама наистина кавалерията е измряла през Първата световна война.Момичето тича тук да се похвали с новите джанти, а вие...
Ками,на вкус и цвет-товарищи нет.Кво разбират тук пустиняците от елегантни дамски джанти?
Търкаляй си ги гордо и напето.Много са секси !
Ками,на вкус и цвет-товарищи нет.Кво разбират тук пустиняците от елегантни дамски джанти?
Търкаляй си ги гордо и напето.Много са секси !
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 06 November 2010 - 20:06
Еееее чак пА пустиняци....Фичо преди го даваше по завоалирано - губиш стил баце
Posted 06 November 2010 - 20:19
Мише, не съм искал никого да обидя.Просто ползвам думата като неологизъм от "Резерват Северозапад"
от тук
Щото пък "цървули" нещо ми подразни слуха...
от тук
Щото пък "цървули" нещо ми подразни слуха...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 06 November 2010 - 20:39
По-скоро зрението тигреее Що не си ми син бре?!?!?слуха...
Posted 06 November 2010 - 21:20
Колежке Lil виж от кви джанти ме отказаха!! Били негърски и не подхождат на мерцедес...
ами и аз да се отчета, верно не става за цедес, прекалено.............. циганьорски са
по-нататък като сложат и по-добри втори камери в жисемите, ще правите и по-добри снимки с първите камери
те жисемите и сега снимат много добре , за какво да ги подобряват незнам
кефти снимка за спомен, кефти снимка от пътуване, щракайте с жисема и това е
нема смисъл от фотоапарати
Posted 06 November 2010 - 21:24
Мишо, Gates за ремъче и спи градът.
Posted 06 November 2010 - 23:03
Дае брат...така ми казаха и на мен!тва било маркатаМишо, Gates за ремъче и спи градът.
Posted 06 November 2010 - 23:11
Саше - друже ... не ме засягаш грам батко,щото откакто си удавих нокийката за 500 леа не влагам в жиесеми с камерки,камо ли с втори камерки И текущото ми гъсъмъ се падна от Зрънчо(няма камера)..Фотоапарат е странна дума - ко е туй нящо??!?!?по-нататък като сложат и по-добри втори камери в жисемите, ще правите и по-добри снимки с първите камери
те жисемите и сега снимат много добре , за какво да ги подобряват незнам
кефти снимка за спомен, кефти снимка от пътуване, щракайте с жисема и това е
нема смисъл от фотоапарати
п.с. Снимката я прави един познат...с gsm нямам вина демек
Posted 06 November 2010 - 23:38
мъ аз не цилъ дъ тъ зъсиегна на сякъ цинЪ
много добре са направили другите, че са те отказали от дзантесите!
много добре са направили другите, че са те отказали от дзантесите!
7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users