ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 24 август 2009 - 20:05
Публикувано 24 август 2009 - 20:20
Проследете партньора си какво прави в момента.
На този сайт.
Перфекто,с голяма точност.....чак в задния двор...
Публикувано 25 август 2009 - 10:09
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 25 август 2009 - 10:43
Хм, интересно, защо го наричат "парктроник", като няма кьорав ултразвуков датчик.
Предполагам камерата ще я сложиш по средата. И като шибнеш едно колче отстрани, к`во праиме?
Аз например си взех съвсем обикновен парктроник с 4 датчика за 40 лъва, и час и половина монтаж.
Но това си е на съвсем друг левъл...
п.с. нищо не казвате за затъмняването на джамовете
Предполагам камерата ще я сложиш по средата. И като шибнеш едно колче отстрани, к`во праиме?
Аз например си взех съвсем обикновен парктроник с 4 датчика за 40 лъва, и час и половина монтаж.
Но това си е на съвсем друг левъл...
Публикувано 25 август 2009 - 10:56
Каква ти е болката за затъмняването на джамовете?
Аз затъмних моите при едни пичове на сточна гара. Хамъра ми ги препоръча. Стана перфектно. Жената не иска да се вози отпред, щото не са затъмнени джамовете, какво повече да ти кажа.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 25 август 2009 - 12:03
А органите какво казват по въпроса? Поблеми?Аз затъмних моите ...
Публикувано 25 август 2009 - 12:42
Ами със затъмнени само задни стъкла и наличе на странични огледала нямаш проблеми.А органите какво казват по въпроса? Поблеми?
Спирали са ме за проверка на документите и нищо не са казвали за затъмнениет стъкла. Даже един път един се дзвери да види бебето, щото малкия писна по някаква причина, но нищо не каза за затъмнените джамове.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 25 август 2009 - 12:46
Дали това е по-добър вариант от кар кит някой ?
http://eftini.com/pa...3a3afaa76063ae9
Каква е тази специална защита за очите?
Не знам..подозрително евтино ми се вижда...
Публикувано 25 август 2009 - 20:35
Като за нещо произведено в тайван бих казал, че е подозрително скъпо.
Бате, да знаеш, че тия камери, колкото и да са широкоъгълни никога не е достатъчно!
Аз си купих камера (екран си имам) и като я напаснах на багажника - по 20 см. в двата край на задната броня изобщо не се виждат.
Ама още не съм я монтирал, че иска малко дупчене, а не ми е останало време да го свърша! Трябва ми майстор с фреза за желязо...
Вариантът се прави с две камери, ама там пък вече имаш друг проблем - място за монтирането и два екрана или един, ама с бутон за превключване или пък голям широкоъгълен екран на който виждаш и двете камери едновременно.
Бате, да знаеш, че тия камери, колкото и да са широкоъгълни никога не е достатъчно!
Аз си купих камера (екран си имам) и като я напаснах на багажника - по 20 см. в двата край на задната броня изобщо не се виждат.
Ама още не съм я монтирал, че иска малко дупчене, а не ми е останало време да го свърша! Трябва ми майстор с фреза за желязо...
Вариантът се прави с две камери, ама там пък вече имаш друг проблем - място за монтирането и два екрана или един, ама с бутон за превключване или пък голям широкоъгълен екран на който виждаш и двете камери едновременно.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 август 2009 - 15:03
Как да премахна и почистя гадните, лепкави остатъци от стикерите на гражданската отговорност и техническия преглед?
Публикувано 26 август 2009 - 15:09
А/ с ноктиКак да премахна и почистя гадните, лепкави остатъци от стикерите на гражданската отговорност и техническия преглед?
Б/ с лакочистител
..изборът е Ваш..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 26 август 2009 - 15:18
с нокти не става....тоест...след ноктите почти всичко остана...А/ с нокти
Б/ с лакочистител
..изборът е Ваш..
Ще пробвам с лакочистител..ама голяма част от стикера си стои ...и ми грози
Публикувано 26 август 2009 - 15:26
пробвай да нагрееш със сешуар.. и после с някаква пластмасова шпатличка.. или ножче.. и си ти
(аз лично махам с ножче само.. без нагряване.. Врътня е ама... )
(аз лично махам с ножче само.. без нагряване.. Врътня е ама... )
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 август 2009 - 15:29
Аз пък лочам мента на един покрив....ама така пече,че чак за главата съм се хванал....
Наздраве колеги-ако има някой на морето да излиза от анонимност...
Наздраве колеги-ако има някой на морето да излиза от анонимност...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 26 август 2009 - 15:31
относно свалянето на лепенките - в Бриколаж/Практикер и т.н. се продават макетни ножчета дето режат челно (като шпакла) за по 1-2 лв.
с едно такова се махат за по 30сек и после забърсваш с влажна кърпичка
с едно такова се махат за по 30сек и после забърсваш с влажна кърпичка
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни