ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 15 май 2012 - 20:15
И Galaxy SII
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 май 2012 - 20:30
А и аз от години не се заглеждам по 15" лаптопи. Това е огромно.
Свикнеш ли веднъж на по-малко от 14, после ще се чудиш как изобщо си се занимавал с тея тухли!
=
+1
Твърдо за. Сега като седна зад голям лаптоп и ми е доста странно, пък да не говорим, че му се губи мобилната функция. Това става въпрос за обикновен юзър, ако е за архитекти то там е друга бира
Публикувано 16 май 2012 - 09:46
2000 години история на Европа в картинки за 11 минути.
В горния ляв ъгъл пише годината (на full screen се вижда по-добре), а в долния ляв ъгъл пише коя война се води в момента, за съжаление трудно се вижда дори на цял екран.
В горния ляв ъгъл пише годината (на full screen се вижда по-добре), а в долния ляв ъгъл пише коя война се води в момента, за съжаление трудно се вижда дори на цял екран.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 май 2012 - 10:26
Това е страхотно! Малко разногледа станах, за да се опитам да проследя какво става, но наистина е направено много интересно.
Публикувано 16 май 2012 - 10:28
Илийка 1000 години са .
Като се свали FullHD качество се четат и войните - интересно клипче
Като се свали FullHD качество се четат и войните - интересно клипче
Публикувано 16 май 2012 - 15:31
Това което ясно се вижда е, че Унгария през повечето време е била поне два пъти колкото нас и почти през целия период държи същите територии. За Полша да не говорим. Абе като се погледне картата по този начин, малко пресилено ми се види нашето историческо минало - та три морета, та не знам какво си. Пак не сме били кой знае какво, на фона на другите, не на фона на сегашната ни територия. Македонийка милата, никаква я не се види, което няма и как да е иначе. Германия също се появи изневиделица накрая, а през другото време някакви мънички графства ли са, херцогства ли са се не знае.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 16 май 2012 - 17:16
Мда... и аз това си мислех.
Югославия, България и Румъния са временни явления.
Не знаех, че Франция са били толкова стабилни винаги. Скандинавските и те, изкл. Швеция. Явно са били доста войнствени.
Били сме на 3 морета... за малко. После сме били наполовина на сегашната територия... Ако беше останало така, можеше да се родом от северна Турция
Югославия, България и Румъния са временни явления.
Не знаех, че Франция са били толкова стабилни винаги. Скандинавските и те, изкл. Швеция. Явно са били доста войнствени.
Били сме на 3 морета... за малко. После сме били наполовина на сегашната територия... Ако беше останало така, можеше да се родом от северна Турция
Публикувано 16 май 2012 - 18:00
Шведите са адски агресивни войни и много издръжливи .. как няма да са били добре
всички ги е било страх от тях
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 16 май 2012 - 21:25
Да, но след това запазват около 100 годишен неутралитет..Шведите са адски агресивни войни и много издръжливи .. как няма да са били добре
Шведите са странни птици..студени и същевременно много разкрепостени сексуално...но живеят добре..спокойно, без да се юркат, да бързат, да се нервират..
Леля ми живее вече от около 15 години там...вече се е превърнала в типична шведка...колкото и добър жизнен стандарт да имат..всички ходят да си купуват алкохол от съседна Дания, примерно, щото им е по-евтин...
абе..кефят ме ..и в музикално отношение са дали толкова много на света, а и продължават да дават..
Малко оффтопик беше тва, сорка..
Публикувано 16 май 2012 - 21:32
18+
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 май 2012 - 21:38
Ми да..това за шведските тройки си е действителност..
а шведките много си падат по наш тип момчета, разбирай тъмнокоси..но са едри..не дебели, но абе..кобили са си баш..
а шведките много си падат по наш тип момчета, разбирай тъмнокоси..но са едри..не дебели, но абе..кобили са си баш..
Публикувано 16 май 2012 - 22:09
Абе да ти кажа, бих пояздил с удоволствие....;D
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 май 2012 - 22:15
Ще те уредимАбе да ти кажа, бих пояздил с удоволствие....;D
Публикувано 16 май 2012 - 22:15
Не ме кефят едри
Аз си обичам по-крехко
Аз си обичам по-крехко
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни