ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 май 2012 - 16:13
Колелото е голям кеф, най доброто от пешеходците и колите в едно Няма светофари, няма задръствания, сравнително бързо придвижване, и единственото което гори е шкембето
Follow your own star...
Публикувано 05 май 2012 - 16:37
Как сте чавета , изоставам 140-ката и се качвам на колело И без това я използвам само за кафеджииска кола , да ходя до кафето с нея и нищо смислено не правя с нея и реших да извадя колелото от мазата
Екстра, и аз преди си врътках с колелото ама тия коли много глезотия, ма скъпото гориво ще ни оправи. Иначе за колелото съм за, че и аз на там съм се запътил. Пък е и удобно.
Публикувано 05 май 2012 - 17:24
Само трябва , да ида да видя , да си сменя гумата , ами чиста работа си е колелото , със колелото и ес-ката в малките улички вървим с една и съща скорост , нанадолнището за към центъра пак го спускам г/д колкото колата , защото са разбити павета и по пътя до кафето има 3 светофара и това ме забавя , а докато с колелото като мина през пазара и стигам по бързо отколкото с колата и съм спестил паричките да си платя кафенцето вместо да ги дам за гориво .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 05 май 2012 - 17:29
С две ръце съм ЗА. Мани я таз лаборатория за преработка на гориво, давай с колелото!
Публикувано 06 май 2012 - 00:00
Бонус подарък.
http://www.dnes.bg/l...mercedes.157988
а и докато не съм забравил вие кои бихте избрали, аз имам повече от един фаворити, но сигурно кабриото.
http://www.dnes.bg/l...mercedes.157988
а и докато не съм забравил вие кои бихте избрали, аз имам повече от един фаворити, но сигурно кабриото.
Този пост е редактиран от Ванюша: 06 май 2012 - 00:03
Публикувано 06 май 2012 - 08:21
Коя нечиста сила пуска реклама на BMW premium selection във форума?
Напусто се опитва да изкушава
Публикувано 06 май 2012 - 08:36
Коя нечиста сила пуска реклама на BMW premium selection във форума?
Конспирация
Гледат кой ще се закачи и после Бан
Публикувано 06 май 2012 - 08:46
Е па не видите ли че откакто Гейнгстъ си взе Байерише, не му дават да влиза..
Банират по личо усмотрение. Ааааааа!
Да направим съвет и сдружение на собствениците и на други марки и на някоя голяма среща да решиме, кой тая зима няма да носи шал.
Банират по личо усмотрение. Ааааааа!
Да направим съвет и сдружение на собствениците и на други марки и на някоя голяма среща да решиме, кой тая зима няма да носи шал.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 06 май 2012 - 09:53
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 06 май 2012 - 11:36
, кой тая зима няма да носи шал.
Аааааа Бате тия да си ги нямаме
На мен с шалче ми е удобно
By Batev
Публикувано 06 май 2012 - 12:11
Абе колеги линка от моя пост по горе ли излиза като реклама на Бавария, че се стреснах нещо
Публикувано 06 май 2012 - 15:53
Абе пичове тука гледам една 190тка пише че е регистрирана без номер на двигателя, собственика каза че на големия талон на номер на двигателя пишело "не се чете" При пререгистрация каква е процедурата в този случай, да не вземат умниците във кат варна да си кажат "а, как пък тъй няма да се чете" и да тръгнат да търсят номер и да впишат каквото намерят.. Интереса ми към колата е само и единствено защото е регистрирана без номер на двигателя, сещате се защо..
Follow your own star...
Публикувано 06 май 2012 - 18:39
Аз имам една кола дето е регистрирана без номер на двигателя, обаче зависи на кой ще попаднеш на каналите, имам познат който му казаха че нямало начин да няма номер и почнаха да търсят и намериха някакъв и така, за мен се почудиха малко, ама накрая си го праснаха без номер
Публикувано 06 май 2012 - 19:22
Един познат наскоро минава канал с кола която имаше номер на двигателя в талона, обаче преди да я пререгистрира 1-2 седмици полива блока около номера със солена вода и накрая от тоя номер нищо не беше останало, и му я пререгистрираха без номер на двигателя, обаче го удариха много кофти от към дата на първа регистрация, писаха му 1ви януари, 2 години преди да започне да се произвежда тоя модел, а неговата беше фейсова към края на моделното производство.. Та се чудя кво да правя, само заради номера ми е, колата не е нищо особено... Освен някой ако има връзки на канала в кат Варна..
Follow your own star...
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни