ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 17 октомври 2010 - 14:07
Като стана дума за джанти - ето едни, които на мен ми харесват... доста повече от тези, които MZT показва...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 17 октомври 2010 - 19:36
MZT също харесва повече AMG-то,а париииии?!?!? Тези дето ги пробвах ми ги дават за 400леА,с все гумите,които както казах са Good Year и то само на един сезон...Иначе бих сменил и колата,и държавата ама... Тва ама ми писнаКато стана дума за джанти - ето едни, които на мен ми харесват... доста повече от тези, които MZT показва...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 19 октомври 2010 - 13:47
За феновете на iPhone и специално за Лилов...
http://vbox7.com/play:acf5c6d4
http://vbox7.com/play:99f9ef05
http://vbox7.com/play:acf5c6d4
http://vbox7.com/play:99f9ef05
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 19 октомври 2010 - 15:46
Mдааа... гледах ги много преди да взема моите зимните, но незнайно защо бяха доста по-скъпи от Dezent U-то ми и не се пребориха да ги купя .
Публикувано 24 октомври 2010 - 13:01
Краш тест на китайски автомобил.
Лелелее, дано не влезне в продажба в Европейския съюз!!!
и още един
Лелелее, дано не влезне в продажба в Европейския съюз!!!
и още един
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 24 октомври 2010 - 13:34
Е това е друга бира, просто никакво съвпадение.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 25 октомври 2010 - 17:24
Публикувано 25 октомври 2010 - 19:06
Илиика, този накрая взе да се олюлява.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 25 октомври 2010 - 19:40
Този да не е Хулигана на млади години?
Публикувано 25 октомври 2010 - 19:49
Има ли някъде началният час на годишното събрание?
Нека ако някой знае, да го напише в темата за Ощото събрание!
Поздрави
Нека ако някой знае, да го напише в темата за Ощото събрание!
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 27 октомври 2010 - 20:34
Колеги! Съратници!!! Някой може ли да ми каже къде точно се намира скапаната бензинова помпа и проклетото И реле?!?! Колата е W210 E200 M111... Дано ме открехне някой,щото откачам с главата вече
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 октомври 2010 - 21:01
Време ли е вече за зимните гуми?
Публикувано 27 октомври 2010 - 21:06
По-скоро да,наскоро Авто Билд опроверга напълно теорията за зимните гуми.
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни