ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 11 април 2012 - 01:00
Ей сега пък аз се шашнах.
Защо се и от кога се отписва колата и от кат след продажбата.
Публикувано 11 април 2012 - 01:03
Гангстер сега такова http://nfs.mobile.bg...7037&f1=details ли ще търсиме ?
Този пост е редактиран от mimo160: 11 април 2012 - 01:03
Публикувано 11 април 2012 - 07:12
Гангстер сега такова http://nfs.mobile.bg...7037&f1=details ли ще търсиме ?
Ако тая е кола е 98г., аз съм хеликоптер... дразним се на такива обяви, а сигурно и на място ще разтяга локуми продавача...
Този пост е редактиран от Тоцата: 11 април 2012 - 07:14
Публикувано 11 април 2012 - 07:26
Това и мен ме изненада.Ей сега пък аз се шашнах.
Публикувано 11 април 2012 - 08:34
Хахаха.. тая е има няма края на 94 , макс 95Гангстер сега такова http://nfs.mobile.bg...7037&f1=details ли ще търсиме ?
Как може някой да си я поръча без кожа и ел седалки.. направо грехота си е !
Иначе хваща окото де...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 април 2012 - 08:54
Oбсъждате държавният рекет гледам ..................
Някой няма ли да се сети да направи опит в обяснение породено от въпрос..... 'Правилно ли е да даваш без да получаваш?'
Нормално ли е според вас, допълнително да плащаме за нещо което държавата го ЛОМИ с пътищата си?
Нормално ли е обикновените междуселищни пътища, от примерно възможни 10 км, да имат 11 км дупки?
Как ви се струва.... дядо Гошо с едва стигащите му месечни за седмица парици....цела година да прави нещо по трошащата се от дупките ходова част, да му сипват хидрококтейли по бензостейшънските помпи, па накрая да му искат и бруталния рекет, без значка 'продал' ' купил'?
А?
Я си отворете знанията в областа и научете народа как да си спести тази некоректност!!!
Роби станахме, не го ли усещате?
Рекет ли?
Мамка им ше еа и боклуци!
Някой няма ли да се сети да направи опит в обяснение породено от въпрос..... 'Правилно ли е да даваш без да получаваш?'
Нормално ли е според вас, допълнително да плащаме за нещо което държавата го ЛОМИ с пътищата си?
Нормално ли е обикновените междуселищни пътища, от примерно възможни 10 км, да имат 11 км дупки?
Как ви се струва.... дядо Гошо с едва стигащите му месечни за седмица парици....цела година да прави нещо по трошащата се от дупките ходова част, да му сипват хидрококтейли по бензостейшънските помпи, па накрая да му искат и бруталния рекет, без значка 'продал' ' купил'?
А?
Я си отворете знанията в областа и научете народа как да си спести тази некоректност!!!
Роби станахме, не го ли усещате?
Рекет ли?
Мамка им ше еа и боклуци!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 април 2012 - 09:51
На мен ми пратиха писмо в 7дневен срок да си заплатя данъка на 140-ката (400лв) ,а аз им върнах друго писмо в което съм описал подробно всички ремонти които съм направил по окачването на автомобила ми и джанти ,и гуми поразени от кратери. В моето писмо бях стигнал до скромната цифра от 3051,60лв и им обясних ,че мога да им дам и техническа експертиза за това ,че ремонтите са причинени от невероятните ни пътища, сега чакам съответния отговор.
Написах им ,че когато ми заплатят тези 3051,60лв ,тогава аз ще им преведа 400лв за данъка ,ако ли не може да го лежа,ама няма да го платя докато съм жив!
Написах им ,че когато ми заплатят тези 3051,60лв ,тогава аз ще им преведа 400лв за данъка ,ако ли не може да го лежа,ама няма да го платя докато съм жив!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 април 2012 - 10:24
Хари много ти е голям данъка,моя е 292лв или 296лв беше.
Публикувано 11 април 2012 - 10:24
+1
Хари, незнам къде си го пратил това писмо, братле..........обаче съм ЗА с 2 ръце и 3 крака!!! Браво!!!
Хари, незнам къде си го пратил това писмо, братле..........обаче съм ЗА с 2 ръце и 3 крака!!! Браво!!!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 април 2012 - 10:25
а моята изобщо не е регвана в системата на мвр и данъчното
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 11 април 2012 - 10:29
И е добре, когато се продава нещо да се изпълнява горното задължение, тъй като КАТ нямат кой знае каква връзка с общините и те в много случаи не знаят, че МПС е прехвърлено. И ако новия собственик не отиде да си го пререгистрира и направи някой гаф, например заснет с камера, честитката ще дойде да продавача, макар той да се е разделил с МПС преди време. После ще се оправи де, ама разправията не му мърда.
Разправия колко да е разправия.Отиваш мяташ им едно копие на договора в стаичката с видео контрола и си готов.
Ядох го тоя преди няколко години.За това човек винаги трябва да си пази копие от договорите дълго време след продажбата на колата (при мен се случи близо 3 години след продажбата)
Публикувано 11 април 2012 - 10:30
а моята изобщо не е регвана в системата на мвр и данъчното
Ти си играч
Публикувано 11 април 2012 - 10:38
Ама това не е нормално бе момчета, то граничи с извратеността и поставя себеуважението в 10 глуха!
Ами отиде ли ни гордостта, кво става, робство и край с човечността!
Аиде да видиме дали някой ще има находчивостта да ми отговори : 'Къде го има това да платиш за нищо-нещо което ще ти троши собствеността за която ти искат пари?'
Ами отиде ли ни гордостта, кво става, робство и край с човечността!
Аиде да видиме дали някой ще има находчивостта да ми отговори : 'Къде го има това да платиш за нищо-нещо което ще ти троши собствеността за която ти искат пари?'
Публикувано 11 април 2012 - 10:39
Аз нямам против данъците. Т.е. имам, но разбирам, че това е нещо задължително и съм ОК с мисълта.
Имам против такива таксички и глупости, завоалирани някъде на майка си в п**ката, в някоя наредбичка, подписана от някой оплешивяващ тумбак в стаичка с балатум и титла: "Ръководител еди ква си служба".
Преди години дадох 30лв. подкуп от незнание, понеже ме убеждаваха че трябва да дам много пари за въпросния "местен данък", който дори не може да се нарича така, понеже е еднократна такса...
Тогава пак беше нов внос МПС-то... сега ми идва като deja vu и ми се иска да се подготвя със всички законови откъси... Искам да съм си изряден платец.
Имам против такива таксички и глупости, завоалирани някъде на майка си в п**ката, в някоя наредбичка, подписана от някой оплешивяващ тумбак в стаичка с балатум и титла: "Ръководител еди ква си служба".
Преди години дадох 30лв. подкуп от незнание, понеже ме убеждаваха че трябва да дам много пари за въпросния "местен данък", който дори не може да се нарича така, понеже е еднократна такса...
Тогава пак беше нов внос МПС-то... сега ми идва като deja vu и ми се иска да се подготвя със всички законови откъси... Искам да съм си изряден платец.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни